Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(10-05-2010 04:39 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]În cunoscuta baladã
> Miorita, sunt descrise câteva
> întâmplãri în care sunt
> implicate doi criminali, o oaie turnãtoare, si
> un cioban care socheazã prin
> prostia lui.

242424
Genial!

(10-05-2010 08:09 PM)Paulika Wrote: [ -> ]° La a-2-a parte a subiectul
> cerinta este compunerea unei
> scrisori catre o persoana
> imaginara pe nume Paula.Un elev raspunde(in
> scris):"Eu nu mai scriu
> scrisori pt k am internet... si pe Paula nici
> nu o cunosc!"

2424242424

Deoarece nu aveti antecedente, va iert. 4
(14-05-2010 01:01 PM)al_gel Wrote: [ -> ]off record - Turcu este in Arad si discuta cu Gio preluarea a 70% din UTA. Nu stiu sub ce forma. Repet, este off record, s-ar pute sa nu fie adevarat.

off -record - esti idiot...mai mult de 70 %...nu stiu in ce forma...repet este off record. s-ar putea sa nu fie adevarat!!!??? nu cred
Multi zic ca acum un an era sa ne desfiintam si daca acum ratam promovarea nu ar fii nimic.
UTA de anul asta este un adolescent cu cosuri pe fata,super timid cu o totala lipsa de incredere in el..In cartierul lui exista o fata(promovarea) pe care o viseaza toti baietii(Mioveni,U cluj,fcm).El fiind super timid nici nu ridica ochii din pamant cand o vede..Fata intra in vorba cu el si incepe sa-i dea sperante..Il invita la un film,la o inghetata ,culminand cu un sarut(3-0 cu Mioveni)..Baiatul nostru nu-si mai incape in piele si incepe sa devina arogant..O cheama pe fata la tg-mures si vrea s-o "atinga"..Fata nu vrea nicicum fiind pe ciclu(la tg mures ciclu e portocaliu).Baiatul nostru infierbantat, nu prea vrea sa tina cont de asta si ii cere fetei o felatie..Fata ii da 3 palme peste trompeta si reuseste sa fuga cu ajutorul dat de tatal baiatului(Ionut Popa)..Baiatul vine acasa si se gandeste cum sa o recucereasca miercuri pe fata....Sant curios cum va actiona.............ce m-am imbatat.
Poetuleeeee :)))))))
Pana la urma fata i-a dat un pupic pe obraz, semn ca nu e suparata pe el.
Timis esti genial :)) Esti un fel de Eminescu al Vladimirescului :)))
Bure, fara suparare dar deja esti plictisitor. A inteles toata lumea ca nu-i suporti pe cei de la CFR dar nu-i cazul sa o tot demonstrezi zilnic. Ce s-ar intampla daca eu m-as lega zilnic de steaua sau dinamo, altii de nu mai stiu cine sau cu totii de poli.

Nelu-Targoviste

de abia astept sa ajung la Arad,vin cu fratele meu la Arad marti la baschet cu autocar de la Targoviste.sper sa castige Icim si sa ramanem si miercuri sa vad echipa mea UTA .de abia astept sa ma intalnesc cu voi si sa sarbatorin victoria impotriva lui Cluj.sa-l cunosc pe domul TIMIS,Colin si ceilalti baieti.sper ca ne vedem la meciul ICIM.UTA !UTA!UTA!
(15-05-2010 09:53 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Bure, fara suparare dar deja esti plictisitor. A inteles toata lumea ca nu-i suporti pe cei de la CFR dar nu-i cazul sa o tot demonstrezi zilnic. Ce s-ar intampla daca eu m-as lega zilnic de steaua sau dinamo, altii de nu mai stiu cine sau cu totii de poli.

Cand m-am mai legat eu de cfr??? Ca am remarcat ca nu merita titlul? Pai chiar nu-l merita. Si nu-l merita nici o echipa, pt ca nici una nu a jucat CORECT! Si nu ma poti contrazice.
Din partea mea leaga-te de absolut cine vrei tu, pe mine chiar nu ma deranjeaza, ba mai mult, probabil o sa te si sutin (daca te iei de cele enumerate de tine).
Doar ca te-ai legat in continuarea unui mesaj care nu avea legatura directa cu CFR, la fel cum ai facut-o si cu alte ocazii dar in fine, n-are rost sa continuam, stii despre ce vorbesc degeaba te faci ca nu intelegi. Era o recomandare pentru ca sa nu devii tu enervant, daca vrei sa ti cont de asta bine, daca nu, treaba ta. Nu, eu n-o sa fac asta, pentru ca mai ma gandesc si la ceilalti care citesc forumul si care nu-s obligati sa-mi suporte obsesiile la tot pasul.
Am spus doar ca nu merita sa fie campioana. Spune-mi ce echipa merita sa fie (dupa cum s-a jucat campionatul)?
da voi chiar urmariti liga 1 ?
Eu da, ca tot astept sa pice si/sau sa se desfiinteze Bistrita si ma enervez la fiecare final de sezon
A terminat cineva profil automatizari la facultate?
Doar anul 2.
Eu termin anul asta.
Dar sunt altii pe aici care au terminat deja :)
(17-05-2010 11:21 AM)Crishu Wrote: [ -> ]A terminat cineva profil automatizari la facultate?

Spune Crishule, care-i necazul: matematicile speciale sau teoria sistemelor?
Momentan schema la numarator pentru Arhitectura Calculatoarelor.
O sa ma uit sa vad ce mai am pe acasa insa nu pot sa iti promit nimic.
Iti fac eu rost azi de schema, sper. In cartea noastra de AC nu am gasit numai sumatoare, inm, imp etc.
Reference URL's