Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
eu m-am hotarat sa fac banner pt urmatorul meci de acasa lui Danalache cu urmatorul mesaj :

"Danalache....esti pe pile ?"

Miki

Evolution Wrote:eu m-am hotarat sa fac banner pt urmatorul meci de acasa lui Danalache cu urmatorul mesaj :

"Danalache....esti pe pile ?"

Evolution, mai bine repeti o coregrafie de-a celor din SUR de cativa ani... ceva cu sziller, anca, nadaban si nu mai stiu ce rebuturi am avut atunci... EJECT !!!!!!!
mie imi pare rau de danalache, el vrea, incearca, dar si-a gresit cariera.. poate la rugby ar avea mai multe sanse sa fie considerat valoros...
oricum: danalache, simion, anca ------ EJECT!!!!!!!!!!!!!!

cristi_

sau cu Sbif Sbif Sbif

sau Zbif...

Miki

RedAndWhite Wrote:Cat despre nervi: stii ce-a zis Dabija?

nu va foote grija !!!!!! :))))

Miki

UlTrA, LA MULTI ANI, sanatate si sa asistam la cat mai multe victorii ale echipei noastre iubite, UTA !!!!!!!
ha? ii ziua lui azi?

Am vorbit cu Colin si o zis ca mai are bere la PUB. Mai ales Tuborg Strong, cica numai cativa baieti din SUR beau din aia :lol:

La multi ani sa ne traiasca !
Hai baieti, un efort pt. cota 4000:
http://new.themoneychannel.ro/campioana_inimilor

Miki

Quote:iNTELEGE o chestie pentru mine tu nu esti decat un alt cacat timisorean.SANGELE APA NU SE FACE.

as fi curios sa aflu cine mai este de parerea asta...
Cine ti-a dat replica asta ?

razvanpsv

@johndoe
Quote:Eu m-am bucurat aseara pentru Liverpool... si doamne ce atmosfera pe acel stadion... ti se face pielea gaina.... dar asa cum fotbalul ce se joaca acolo e din alt film, si suporterii sunt tot din alt film... din pacate (cu asta nu vreau sa aduc ofense nimanui.... avem doar in minte imaginea cu trib 1 si 2 de la noi....)

Eu nu vreau asa public in Romania
razvanpsv Wrote:@johndoe
Quote:Eu m-am bucurat aseara pentru Liverpool... si doamne ce atmosfera pe acel stadion... ti se face pielea gaina.... dar asa cum fotbalul ce se joaca acolo e din alt film, si suporterii sunt tot din alt film... din pacate (cu asta nu vreau sa aduc ofense nimanui.... avem doar in minte imaginea cu trib 1 si 2 de la noi....)

Eu nu vreau asa public in Romania

in ce sens? de ce?

razvanpsv

las pe altii sa iti raspunda de ce nu prefer modelul britanic si spaniol
razvanpsv Wrote:las pe altii sa iti raspunda de ce nu prefer modelul britanic si spaniol

ok! Oricum intrebarile mele nu erau rautacioase... pur si simplu eu nu stiu... nu sunt informat care este latura negativa a acestor suporteri (in afara de agresivitate.. la britanici... asta e cunoscuta... desi poate ca e doar un cliseu)
Intreb si eu ca bu stiu.... si banuiesc ca fiind la OFF TOPIC, aici potzi intreba orioce tampenie.... azi m-am trezit (vorba vine) cu o stelutza noua sub user.... dupa ce criterii se "inmultzesc" stelutzele alea? (e o pura curiozitate... )
Pai ai trecut la un rang superior:
-incepator = 1 steluta
-junior = 2 stelute
-membru = 3 stelute
-membru avansat = 4 stelute
-membru senior = 5 stelute
Aceste rang-uri dupa ce se clasifica? in functie de ce?

Miki

Ghost Wrote:Aceste rang-uri dupa ce se clasifica? in functie de ce?

in functie de numarul de postari.
da sper ca nu o sa postati acuma doar pentru a aduna "stelute"
Ar trebui sa facem un topic intitulat "pt stelute", in care sa postam toti ca disperatii ca sa ne marim cifra... Cred ca asta am facut si eu acum prin postu asta :P
The_Kid Wrote:Pai ai trecut la un rang superior:
-incepator = 1 steluta
-junior = 2 stelute
-membru = 3 stelute
-membru avansat = 4 stelute
-membru senior = 5 stelute
:lol:
Cu ultima ai dat-o in bara. Pai ia vezi daca nu am dreptate :
- moderator = 5 stelute
- supermoderator = 6 stelute
- administrator = 7 stelute

Mea culpa daca ai schimbat la setari ceva, si eu nu stiu, si ai bagat si membru senior :smile:
Reference URL's