Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(14-03-2010 04:54 PM)calincrt Wrote: [ -> ]
(14-03-2010 09:46 AM)micutu Wrote: [ -> ]Ce aveti, mah? Nu vrea fata, si gata.
Invidia frate, invidia !!!
Nu-i asa, Vladut?

Pana nu obtin adresa ei de hai faiv nu ma las :x:x:x

Neneaaa...:D
Eu nu am asa ceva. :*
Daca ma confundai cumva cu vreo Pitzi este problema ta. ;;)
Si inchidem aici si discutia ca serios.. deja ma cam plictisesti..:))
Haidi pa. :D
Propun ca topicul Bancuri sa fie redenumit topicul Micutu.
Micutu nambar uan.
Bancuri cu Pista singuru' ungur din sat nu ai?
(14-03-2010 10:11 PM)Norbi_UTA Wrote: [ -> ]SI IMI PARE FOARTE RAU PT. POSTURILE INUTILE !!!-
hai ma norbi ca esti prunc de treaba...pana la urma..cel mai important lucru care-l avem in comun toti de pe acest forum este UTA..pana la urma,pentru noi doar UTA conteaza..si asta trebuie sa fie mai presus de orice clasificare.
Nu stiu exact unde s-ar potrivi aceasta postare. O puteti muta unde e on-topic.
Un reportaj foarte interesant despre mafia sarbeasca si asasinarea lui Djindjic

http://www.istinomer.rs/sr/bonus/saopste...C4%8D.html
(26-10-2009 07:58 PM)micutu Wrote: [ -> ]@Burebista; @fanatic
Este un topic de bancuri pe care le scriu (copiaza, aud, etc) userii si le posteaza aici in scris. Nu e un topic de linkuri cu bancuri (glume, emisiuni de divertisment, etc).
Pe acest topic accept doar bancuri, glume, poante in scris. Posturile cu link-uri, poze, etc., vor fi sterse.

(15-03-2010 11:00 PM)R-1946 Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=p8u9qUk9oDk :)))))))))))))))))))))))))))
Ce am facut iaaaaar?????
Daca deschizi ochii bine iti dai seama ca nu ai facut nimic.
aa, aia imi spuneai in 26 a 10-a zeronoo. Ma miram, ca stiam ca sunt "curat" :)
Era explicatia pentru R-1946, de ce i-am sters postarea de pe Bancuri.
nu-i nici o problema,:)
-nu stiam ca nu pot fi postate link-uri(nu se precizeaza niciunde)
-bancul asta nu puteam sa-l scriu asa cum il spune jean paler:)
oricum mersi ca m-ai luminat:)
(16-03-2010 12:08 PM)RFA Wrote: [ -> ]daca tot sunt prezenti preprezentanti ai ONg-urilor, am si eu o intrebare.

sub ce forma s-ar putea "impulsiona" demararea unei campanii de responsabilizare a cetatenilor in vederea pastrarii curateniei in oras?

am avea multe de invatat in acest sens de la Oradea si Timisoara.

ce faci mai liliachiule te dedublezi ???

e ultimul avertisment pe care ti-l dau si la urmatoarea miscare am sa mai fac un "abuz" si ne scapam de tine puisor ;)

ps. probabil dupa tine , ar trebui sa adoptam mai multi severineni si vasluieni ,ca la voi in sat s-au acomodat perfect "baetii" ....s-au mai bine zis v-ati acomodat voi dupa ei :)))
vezi ca esti pe contrasens... puisor ;)
ok.
(17-03-2010 07:13 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Bai da se poate sa nu postez eu sau lerouge ceva rock sau ceva mai deosebit sa nu vina replica de la Burebista? Da e regula nu altceva!

iarta-ma, nu o sa mai fac.
Nu vad ce replica a fost de fiecare data de la mine. Ii topic de muzica, nu de muzica rock.
bai burebista , daca omului ii place muzica rock lasal sa se exprime ;) :D

Ii topic de muzica, nu de muzica rock. - pai si rocku e un gen de muzica nu ? :D
In primul rand nu mi te adresezi cu "bai" (recomandarea mea e sa nu mi te adresezi deloc, esti obositor).
In al doilea rand nu te mai baga aiurea in orice discutie.
In al treilea rand e prea complicat pt tine sa intelegi ce am spus eu in aia ce m-ai citat.
Noapte buna!
Bure, calmeaza-te era o gluma, ma amuza coincidenta :)). Verifica in timp si te lamuresti. Si mai ales, nu te mai lua de copii :D
Crede-ma, ca ii pur intamplator.
(17-03-2010 04:53 PM)red_skin Wrote: [ -> ]la brasov merge bre nenicule..sau cluj nu stiu exact!116
stiti ce se numeste asta,nu?
Reference URL's