(14-03-2010 04:54 PM)calincrt Wrote: [ -> ] (14-03-2010 09:46 AM)micutu Wrote: [ -> ]Ce aveti, mah? Nu vrea fata, si gata.
Invidia frate, invidia !!!
Nu-i asa, Vladut?
Pana nu obtin adresa ei de hai faiv nu ma las :x:x:x
Neneaaa...:D
Eu nu am asa ceva. :*
Daca ma confundai cumva cu vreo Pitzi este problema ta. ;;)
Si inchidem aici si discutia ca serios.. deja ma cam plictisesti..:))
Haidi pa. :D
Propun ca topicul Bancuri sa fie redenumit topicul Micutu.
Micutu nambar uan.
Bancuri cu Pista singuru' ungur din sat nu ai?
(14-03-2010 10:11 PM)Norbi_UTA Wrote: [ -> ]SI IMI PARE FOARTE RAU PT. POSTURILE INUTILE !!!-
hai ma norbi ca esti prunc de treaba...pana la urma..cel mai important lucru care-l avem in comun toti de pe acest forum este UTA..pana la urma,pentru noi doar UTA conteaza..si asta trebuie sa fie mai presus de orice clasificare.
Daca deschizi ochii bine iti dai seama ca nu ai facut nimic.
aa, aia imi spuneai in 26 a 10-a zeronoo. Ma miram, ca stiam ca sunt "curat" :)
Era explicatia pentru R-1946, de ce i-am sters postarea de pe Bancuri.
nu-i nici o problema,:)
-nu stiam ca nu pot fi postate link-uri(nu se precizeaza niciunde)
-bancul asta nu puteam sa-l scriu asa cum il spune jean paler:)
oricum mersi ca m-ai luminat:)
(16-03-2010 12:08 PM)RFA Wrote: [ -> ]daca tot sunt prezenti preprezentanti ai ONg-urilor, am si eu o intrebare.
sub ce forma s-ar putea "impulsiona" demararea unei campanii de responsabilizare a cetatenilor in vederea pastrarii curateniei in oras?
am avea multe de invatat in acest sens de la Oradea si Timisoara.
ce faci mai liliachiule te dedublezi ???
e ultimul avertisment pe care ti-l dau si la urmatoarea miscare am sa mai fac un "abuz" si ne scapam de tine puisor ;)
ps. probabil dupa tine , ar trebui sa adoptam mai multi severineni si vasluieni ,ca la voi in sat s-au acomodat perfect "baetii" ....s-au mai bine zis v-ati acomodat voi dupa ei :)))
vezi ca esti pe contrasens... puisor ;)
(17-03-2010 07:13 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]Bai da se poate sa nu postez eu sau lerouge ceva rock sau ceva mai deosebit sa nu vina replica de la Burebista? Da e regula nu altceva!
iarta-ma, nu o sa mai fac.
Nu vad ce replica a fost de fiecare data de la mine. Ii topic de muzica, nu de muzica rock.
bai burebista , daca omului ii place muzica rock lasal sa se exprime ;) :D
Ii topic de muzica, nu de muzica rock. - pai si rocku e un gen de muzica nu ? :D
In primul rand nu mi te adresezi cu "bai" (recomandarea mea e sa nu mi te adresezi deloc, esti obositor).
In al doilea rand nu te mai baga aiurea in orice discutie.
In al treilea rand e prea complicat pt tine sa intelegi ce am spus eu in aia ce m-ai citat.
Noapte buna!
Bure, calmeaza-te era o gluma, ma amuza coincidenta :)). Verifica in timp si te lamuresti. Si mai ales, nu te mai lua de copii :D
Crede-ma, ca ii pur intamplator.
(17-03-2010 04:53 PM)red_skin Wrote: [ -> ]la brasov merge bre nenicule..sau cluj nu stiu exact!
stiti ce se numeste asta,nu?