Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[attachment=115]
un martisor pentru toate fetele de pe forum care iubesc culorile UTei. la multi ani!
Vreau si eu steag cu miner daca se poate ca alex ala.:-D
"HAOLEU VINE MAJORETELE":lol::lol::lol::lol:

Indiscutabil partida UTA – FC Argeş, care se va disputa sâmbătă, se anunţă una de mare luptă. Ea însă va fi, dintr-un anume punct de vedere, şi frumoasă.
Asta în condiţiile în care pe stadionul „Bătrânei Doamne“ se vor afla şi 16 majorete, din Nădlac, care vor contribui la crearea unei atmosfere incendiare în tribune. Frumoasele domnişoare care se vor afla pe arena UTA-ei, au putut fi admirate şi cu prilejul unor manifestări organizate nu doar în judeţul Arad sau în ţară, ci şi în străinătate.
Iniţiativa prezenţei lor în apropierea dreptunghiului verde îi aparţine primarului oraşului de la graniţa de vest, Vasile Ciceac, şi el fiind unul dintre cei care pătimeşte pe altarul sportului rege.
NU CRED CA POTI DESCIFRA ASTA: foaieverdesolzidepesteuiteprostucumciteste......
:lol::lol::lol:
Eu nu am citit, ce scrie???
Hidisan rateaza intalnirea cu Iordache      
Vineri, 02 Martie 2007  
Florin Hidisan, jucator crescut la CSS Aripi Pitesti, a ajuns jucator de baza la UTA dupa ce a trecut o perioada si prin Liga 2, la CS Otopeni. Hidisan a fost adus la FC Arges impreuna cu Adrian Iordache, cei doi fiind foarte buni prieteni inca din perioada copilariei. De altfel, Hidisan a fost timp de cativa ani ca un frate pentru atacantul echipei FC Arges, deoarece antrenorul Laurentiu Iordache, tatal lui Adrian, l-a adus de la Luna (judetul Cluj, localitatea natala a „Piticului”) si l-a crescut ca pe propriul fiu. Maine, Hidisan ar fi avut ocazia sa se intaneasca pentru prima data in cariera cu Iordache in calitate de adversari, dar din pacate mijlocasul UTA-ei a primit al patrulea cartonas galben in meciul cu Steaua si este suspendat.(sportarad.com)

stau eu prost cu geografia, dar de asta chiar ca nu am auzit.Se pare ca magazin LUNA am :lol::lol:...localitate am :lol:...mai o brigada imi mai trebuie :lol::lol::lol: ~ glumeam :P

razvanpsv

victorch Wrote:daca si membrii asa zis avansati ai forumului nu cred in echipa si in victoria echipei favorite dupa un rezultat pozitiv cu steaua...atunci nu are rost sa mergeti la meci pesimismul si prostia se transmite....
ce a ti fi zis daca pierdeam 4 sau 5 cu steaua ? daca nici noi care simtim pentru UTA nu transmitem optimism si incredere echipei atunci mai bine abandonati ideea de suporter alb rosu

Poti sa ne spui ce inseamna pentru tine ideea de suporter alb rosu?
Mama ce boxer avem in Arad...pe Buda Andrei...bine macar ca avem un reprezentant din Arad si in Local Kombat!:lol:
da pe chat nu mai vb?

razvanpsv

Excelenta idea cu inchiderea topicului Arad- Timisoara , eu zic sa nu mai redeschidem asa topic in urmatoarea perioada , trebuie sa fim indiferenti cu ei , pana la urma nu merita sa ne coboram la nivelul lor....
in sfirsit nu mai trebuie sa-l vad pe buca-adam asta pe site.
Lume destul de multa azi la meci dar atmosfera slabuta, in afara de galerie, restu stadionului 0, ma gandesc la meciul cu poli, ca in afara de galerie toti vor fi muti sau vor mai striga de cateva ori haotic dif chestii (huiduieli) + eventual mesajul; poate au sa se auda fraierii aia mai tare ca noi ca se si televizeaza.

razvanpsv

am facut pariu cu non Phixon pe o bere , eu am zis ca avem -7 la adevar el -6 , cand am ajuns acasa sa verificam , pe prosport arata -78) si pe gsp -6:?

Cat p#|@ mea ii?
suntem la -7!!
Nu pot sa nu comentez, iar pentru ca topicul Arad vs Timisoara e inchis, o voi face aici.8)

Ce parere aveti de faptul ca maine Iancu va trimite in teren echipa a 2a in meciul cu Dinamo? Mie mi se pare in primul rand o lipsa de respect fata de competitie (fata de adversar nici nu se pune problema in acest caz). Oricare ar fi deciziile comisiilor si paracomisiilor frf si lpf, nu poti sa-ti bati joc de suporteri si fata de competitie in acest hal. Ei au mai jucat cu juniorii pe vremea lui Zambon si au retrogradat cu -o gramada. Va dati seama ca urmeaza un nou rezultat gen 1-8. Treaba lor, cum iti asterni asa dormi.
S-ar putea ca Iancu sa se fi saturat de "vedetele" Timisoarei si vrea sa vada la lucru echipa de juniori, poate poate iese vreun Hagi de pe-acolo!:o

Miki

I 929 Wrote:Nu pot sa nu comentez, iar pentru ca topicul Arad vs Timisoara e inchis, o voi face aici.8)

Ce parere aveti de faptul ca maine Iancu va trimite in teren echipa a 2a in meciul cu Dinamo? Mie mi se pare in primul rand o lipsa de respect fata de competitie (fata de adversar nici nu se pune problema in acest caz). Oricare ar fi deciziile comisiilor si paracomisiilor frf si lpf, nu poti sa-ti bati joc de suporteri si fata de competitie in acest hal. Ei au mai jucat cu juniorii pe vremea lui Zambon si au retrogradat cu -o gramada. Va dati seama ca urmeaza un nou rezultat gen 1-8. Treaba lor, cum iti asterni asa dormi.
S-ar putea ca Iancu sa se fi saturat de "vedetele" Timisoarei si vrea sa vada la lucru echipa de juniori, poate poate iese vreun Hagi de pe-acolo!:o

eu tind sa cred ca actuala conducere a acestei echipe e sclava echipelor din bucuresti in general si in special sclava lui dinamo ... acum baga echipa de juniori, anu trecut i-au bagat in cupa uefa... nu stiu exact ce sa cred...
"Fanii lui Dinamo, sub tirul pietrelor

Suporterii lui Dinamo au trait clipe de cosmar la iesirea din Timisoara, cand cateva zeci de fani banateni au luat cu asalt masinile bucurestenilor. Euforie pe teren, groaza in afara arenei!

Remiza obtinuta de Poli impotriva liderului Dinamo, scor 1-1, chiar si in conditiile in care Artimon a trimis pe teren doar niste pusti, a incins spiritele pe Bega. In incercarea de a evita conflictele intre sustinatorii celor doua formatii, fortele de ordine i-au scos mai devreme din stadion pe dinamovisti. Cu toate acestea, fanii lui Poli au aflat pe unde urmeaza sa fie evacuati “cainii”, i-au urmarit, iar la iesirea din oras au declansat atacul. Microbuzele pline ochi cu sustinatori ai lui Dinamo au fost bombardate minute bune cu pietre, intr-o bezna totala, fara ca jandarmii sa riste o interventie.

Nu s-au inregistrat raniti in randul fanilor

Potolindu-i cu greu pe fanii alb-rosiilor, care n-au mai ripostat, jandarmii n-au raportat nici o victima sau vreo accidentare serioasa in randul beligerantilor. De remarcat ca, la plecarea spre Timisoara, chiar in ziua partidei, suporterii dinamovisti au dat o mana de ajutor chiar Jandarmeriei. "

Libertatea.
Daca si Libertatea este o sursa credibila, atunci inseamna ca presa din Romania nu isi justifica rostul (nu ca in realitate situatia ar fi cu mult diferita).
M-am saturat de articole de 2 lei.

Miki

tene 10 Wrote:Nu cred ca numele reale adresa si alte chestii sunt importante dar pe de alta parte pe unele persoane chiar as vrea sa le cunosc si mi-ar face placere sa vorbesc cu ele,unele sunt chiar mai inteligente ca mine (nu trebuie sa-ti fie rusine sa recunosti lucrul asta) si e intodeauna placut sa discuti cu o persoana de la care poti sa inveti un lucru in plus.Personal cunosc 2 forumisti si sunt aproape sigur ca si baietii ce stau in dreapta mea la sectorul J scriu pe forum,iar in cea ce ma priveste
mi-am dat adresa de mail cand m-am inregistrat

prietene, daca vrei sa cunosti forumisti, trimite-le cate un pm (celor pe care vrei sa-i sti) ... dar eu cred ca nu e bine sa ne dam in public datele personale, nu sti niciodata cine se ascunde in spatele unui user... si eu cunosc personal mai multi "forumisti", si crede-ma ca toti sunt extraordinari!!!!!!!!!!!

legat de problema semintelor: e un fenomen de care nu ne vom scapa, nici daca nu le dau voie tigancilor sa intre... pur si simplu suporterul roman e obisnuit sa roantaie bomboane agricole.... cel mai urat lucru e ca lasa mizerie, si e chiar deranjant sa vezi cum scuipa cojile... pacat, eu nu sunt deacord cu asta!
Miki, e corect ce spui tu, dar poti macar sa scoti tigancile, si sa mai scazi consumul. ca la droage
Reference URL's