Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(14-12-2009 02:32 PM)Incontrolabilul Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=3VuoJ7RWO...r_embedded ce de fularu cu u cluj
Chiar ca ce de fularu =))))))))))))))))
Poze cu Dacia Duster:

http://www.daciaclub.ro/Dacia-Duster-pag...-s900.html

Post 914 si postul 941, pagina urmatoare, e si exteriorul.
Arata urat, exterioru e groaznic, bordu tot de logan...
(16-12-2009 11:29 AM)cip_leo Wrote: [ -> ]Reptile vii la Arad
....................................................

Programul de vizitare este de marţi până duminică, între orele 9-17.

cateva opinii:
slab articolul, chiar daca e de informare, nu se spune nimic despre adevaratele reptile vii din Arad. expozitia e permanenta la primarie si consiliul judetean precum si in palatul Cenad. exemplarele sunt vii dar spre deosebire de vipera rinocer din africa sunt des intalnite in zonele urbane dar si rurale ale romaniei. avand in vedere ca suntem pe primul loc din tara in "portocalizare" e normal ca expozitia sa fie cea mai mare din tara si sa fim noi punctul de plecare in itinerariu.
nici daca se adunau Ando, Siclovan, Lizica, Artimon, Ghender la un loc tot nu iesea un articol mai "acid" impotriva unchiului hoasca - mandarin de brad si a camarilei portocalii....696721212121

incercati sa cititi ce a scris cip mai sus prin vocea lui Florian Pitis, Sanda Taranu sau Delia Balaban, pentru o clipa am crezut ca e emisiunea Teleenciclopedia
Ca sa nu fie off-topic la bancuri:

"Ce s-a intamplat de fapt:"

[Image: chuckt.jpg]
Ba dedei, ne-o stricat vremea toata combinatia...
Asta e! De maine e soare..cica :)) mi-o zis sergiuarad
Duminica, scuze :))
[Image: b3v1h1.jpg]
wow nebunilor !!! ce tatuaj smeker aveti :*:*:*

sergiulica...mai bine ti-ai pune la avatar poza aia de pe mess...sa te vad atunci cum ii faci fata la old ultra :D:D:D
Trebuia tu sa zici :)) acum urmeaza postari de la cristi b , cip_leo s.am.d. :)))
(18-12-2009 01:14 PM)red_uber_alles Wrote: [ -> ]Sa va vad!

http://viata-anterioara.apropo.ro/viata-anterioara

Eu am fost... Bachus! 5

(18-12-2009 02:05 PM)Burebista Wrote: [ -> ]In viata anterioara ai fost: 'Bigudiu'
Adoratule! Tu erai cel care stateai pe capul femeilor in zilele de sarbaotare si tot tu erai cel datorita caruia ele straluceau.

Motivul o sa-l vedeti pe topicul bancuri.
(18-12-2009 01:37 PM)red_skin Wrote: [ -> ]wow nebunilor !!! ce tatuaj smeker aveti :*:*:*

sergiulica...mai bine ti-ai pune la avatar poza aia de pe mess...sa te vad atunci cum ii faci fata la old ultra :D:D:D

hopa, ce poza ? cind? despre ce vorbiti ? 45
2424 Sergiule, spune tot acum 45
Old Ultra 70116 => Sergiu 224411463
Sergiule , te-am avertizat cu vreo 2-3 zile inainte sa ai grija ca Old Ultra e periculos dar nu m-ai ascultat; te-ai jucat cu focul, te-a dat in gat prietenul tau, a vazut cine nu trebuia sa vada si ai cam pus-o.Eu zic sa dai cartile pe fata, sa mergi la Old acasa in petit cu promisiune de legalizare peste vreo 4 ani cand oricum nu mai conteaza parerea lui; numa sa faci acte la notar cu el, ca altfel in 4 ani s-ar putea sa te declare "liber de contract".1
242424 tru` 15 merg de Craciun
69 cu mosu' o scoti cumva la capat. cu nasu' o sa ai mari probleme...
(17-01-2010 12:41 PM)dedei Wrote: [ -> ]RE: Bancuri

Adevaru' e ca ne lipseau bancurile tale. Micutu nambar uan.

Ms fain.
Sper ca nu te deranjeaza ca ti-am mutat postul aici, doar ca vreau ca acolo sa ramana doar bancuri, fara comentarii si alte chestii.
Apropos, vezi, mai usor cu aprecierile la topicul ala ca intri in conflict cu Redpunk, care nu o data a vrut sa-l saboteze. Redpunk - "binladen" 4
in bancurile puse de tine micutule, la Skoda zice ala ca o mai gasit o piesa care ii si la Audi... mai degraba la amandoua (si la Skoda si la Audi) trebuia sa spuna ca "am mai gasit o piesa de la VW"... parerea mea
N-are simtu' umorului. Lasa ca il ai tu si pt el :))
Reference URL's