Arata urat, exterioru e groaznic, bordu tot de logan...
Ca sa nu fie off-topic la bancuri:
"Ce s-a intamplat de fapt:"
![[Image: chuckt.jpg]](http://img683.imageshack.us/img683/588/chuckt.jpg)
Ba dedei, ne-o stricat vremea toata combinatia...
Asta e! De maine e soare..cica :)) mi-o zis sergiuarad
wow nebunilor !!! ce tatuaj smeker aveti :*:*:*
sergiulica...mai bine ti-ai pune la avatar poza aia de pe mess...sa te vad atunci cum ii faci fata la old ultra :D:D:D
Trebuia tu sa zici :)) acum urmeaza postari de la cristi b , cip_leo s.am.d. :)))
(18-12-2009 01:14 PM)red_uber_alles Wrote: [ -> ]Sa va vad!
http://viata-anterioara.apropo.ro/viata-anterioara
Eu am fost... Bachus! 
(18-12-2009 02:05 PM)Burebista Wrote: [ -> ]In viata anterioara ai fost: 'Bigudiu'
Adoratule! Tu erai cel care stateai pe capul femeilor in zilele de sarbaotare si tot tu erai cel datorita caruia ele straluceau.
Motivul o sa-l vedeti pe topicul bancuri.
(18-12-2009 01:37 PM)red_skin Wrote: [ -> ]wow nebunilor !!! ce tatuaj smeker aveti :*:*:*
sergiulica...mai bine ti-ai pune la avatar poza aia de pe mess...sa te vad atunci cum ii faci fata la old ultra :D:D:D
hopa, ce poza ? cind? despre ce vorbiti ?

Sergiule , te-am avertizat cu vreo 2-3 zile inainte sa ai grija ca Old Ultra e periculos dar nu m-ai ascultat; te-ai jucat cu focul, te-a dat in gat prietenul tau, a vazut cine nu trebuia sa vada si ai cam pus-o.Eu zic sa dai cartile pe fata, sa mergi la Old acasa in petit cu promisiune de legalizare peste vreo 4 ani cand oricum nu mai conteaza parerea lui; numa sa faci acte la notar cu el, ca altfel in 4 ani s-ar putea sa te declare "liber de contract".

cu mosu' o scoti cumva la capat. cu nasu' o sa ai mari probleme...
(17-01-2010 12:41 PM)dedei Wrote: [ -> ]RE: Bancuri
Adevaru' e ca ne lipseau bancurile tale. Micutu nambar uan.
Ms fain.
Sper ca nu te deranjeaza ca ti-am mutat postul aici, doar ca vreau ca acolo sa ramana doar bancuri, fara comentarii si alte chestii.
Apropos, vezi, mai usor cu aprecierile la topicul ala ca intri in conflict cu Redpunk, care nu o data a vrut sa-l saboteze. Redpunk - "binladen"

in bancurile puse de tine micutule, la Skoda zice ala ca o mai gasit o piesa care ii si la Audi... mai degraba la amandoua (si la Skoda si la Audi) trebuia sa spuna ca "am mai gasit o piesa de la VW"... parerea mea
N-are simtu' umorului. Lasa ca il ai tu si pt el :))