Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Miki

http://www.uta-Arad.ro/forum/search.php?...2d3aafe464

daca vreti sa radeti (in cazul in care nu va enervati) cititi ce scrie asta :)) da` oare chiar atat de greu e sa scri cat de cat corect ??? eu asa ceva nu am mai intalnit.... as propune ca pentru inregistrare sa se dea si un test de scriere ca asa nu se mai poate... din ce scrie omu' asta nu pricepi nimic... nu are aproape nimic coerent...
Foarte faine pozele de la "Arhiva foto", cu mentiune speciala pt. ultima poza a lui Dario, cu micutii utisti ! Un exemplu extraordinar, care ar trebui incurajat tot mai mult !
Miki Wrote:dar nici sa-ti bati joc de limba cum face el nu cred ca e corect....

Ce te-ai face daca ar posta pe aici alde Dinte sau din astia? :lol:
Cred ca ti-ai da cu capul de marginile monitorului.
Nu e un forum de gramatica. Stiu ca nu da bine dar nu pot sa tai in carne vie pentru gresli gramaticale. Daca e pana acolo toti am facut, mai mult sau mai putin, greseli gramaticale.
Asta e, nici mie nu mi-a placut gramatica. :P

Miki

nimeni nu e perfect, dar totusi... ii musai sa te exprimi ca sa priceapa si ceilalti... nu "eu fost veneam merge la timisoara cand trenu plin si fara bilet..."
Miki, daca primesti ban, sa stii ca se datoreaza faptului ca ai citat integral postul anterior (cel al micutzului) :smile:

Unii cu gramatica, altii cu off-topicuri, altii cu citarile postarilor imediat anterioare :lol:

Micutzule, eu zic sa ne banezi pe toti o zi. :smile: Sa vedem ce iese.

Miki

pe mine sincer nu ma deranjeaza greselile gramaticale, ca se mai intampla, dar totusi, sa fie o postare din care sa pricepi ceva... cand am citit ce a scris ala "m-am dat cu capul de marginea monitorului" si nu am mai putut de burta de la atata ras.... nu ne da micutzul noua ban :)) nici bani...
Micutzule, banneaza-l pe le rouge o luna sa vada cum e daca tot ii curios :))
Miki, vrei sa vin sa vandalizez Temeshvarul? Eu zic ca mai bine facem un fair fight. Sau intre noi sau noi cu Micutzu. Cine cistiga, se autobaneaza :lol:

Miki

din partea mea poti vandaliza si Temeshvarul si Nagyvaradul si Koloszvarul si Bucharestu si tot ce vrei.. da mie cu Micutzu mi frica sa dau d un fair fight... dar cu tine :)))))) cand vrei, da nu ma autobanez, ca iara se ia lumea de mine (prietenii stiu) dar, indiferent cine castiga ff-ul, te autobanezi tu :D comprandra ? :D
"comprandra ?" - nope :D ramine cum am stabilit.

Miki

oui mon cher, cum am stabilit :D adica eu cu micutzu contra ta :D

pentru cei care vor sa downloadeze de pe youtube va trebuie 2 chestii: un program youtube grabber (cu care downloadezi) si flvplayer (cu care vezi clipurile)
Miki nu pot trece cu vederea ultimul tau post de pe topicul steaua-UTA in care, cu rea intentie, ai scris ceva inteles doar de tine si probabil de alex ala corigent la gramatica. Ce s-ar intampla daca toti am incepe sa scriem asa? Daca scriai asa la off-topic intelegeam, dar la topicul cu steaua-UTA e prea de tot...

Miki

Non-Phixion Wrote:Miki nu pot trece cu vederea ultimul tau post de pe topicul steaua-UTA in care, cu rea intentie, ai scris ceva inteles doar de tine si probabil de alex ala corigent la gramatica. Ce s-ar intampla daca toti am incepe sa scriem asa? Daca scriai asa la off-topic intelegeam, dar la topicul cu steaua-UTA e prea de tot...

pai vezi cum e cand iei apararea celor care scriu ceva de ne-neteles ! nici eu nu pricep ce am scris acolo, eu voi sterge ala, da alex corigentu nu cred ca sterge chestiile alea debitate de el!!!!

in orice caz, se pare ca forumul s-a transformat intr-o lectie de gramatica... mai invatam si noi ceva... :))))

Miki

Cred ca Sandu a gresit cerand scuze direct si exclusiv celor 2 formatii care cica au fost dezavantajate in aceasta etapa. In primul rand se creeaza un precedent, in al doilea rand se creeaza indirect o presiune asupra arbitrilor, de a favoriza in viitor Steaua si Urziceniul. Oricum, in etapele urmatoare vor fi defavorizate (din greseala) alte echipe, si sunt curios cine va "latra" mai tare. Din cate mi-am dat seama, cei mai guralivi la adresa arbitrilor sunt: Steaua, Urziceni, Rapid, Craiova, Ceahlaul, Vaslui. Toate aceste echipe au "purtatori de cuvant" foarte mediatizati, care inventeaza tot felul de teorii ale conspiratiei menite sa aduca pe viitor arbitraje favorabile. Halal fotbal! Sa vad cum se scoate Liga acum, cand etapa aceasta a avut cel mai mic rating din ultimii ani!

P.S. Tineti minte ce a zis Pinalty, cand l-a arbitrat aradeanul Hategan, ca de ce a fost trimis Hategan acolo, ca doar el se bate cu Aradul la retrogradare. Asa, ar trebui sa nu ne mai arbitreze Hategan ca e din Craiova, Salomir ca e din Cluj, etc

Miki

le rouge Wrote:Miki: Substantivul propiu UTA, chiar daca nu se mai scrie U.T.A., reprezinta tot initialele Uzinelor Textile Aradene, chiar daca nici acestea nu mai exista.

iti raspund aici, pentru ca raspunsul meu nu are legatura cu gramatica. sincer, nu stiam ca UTA inca mai reprezinta initialele, credeam ca e un nume propriu (substantiv propriu), deoarece nu mai are nicio legatura cu Uzinele.
UTA este numele clubului nostru, asa cum fiecare din noi avem un nume propriu. semnificatia fostelor initiale se mai gaseste poate doar in cartea de istorie a clubului. scuza-ma ca raspund eu.
porFANar, poate fosta semnificatie a actualelor initiale se gaseste prin cartile de istorie. Asta nu schimba datele problemei. Este adevarat ca UTA reprezinta acum un nume propriu, independent de (in)existenta uzinelor, dar daca negi originea si semnificatia initialelor, spune-mi tu ce inseamna UTA? Evindent ca nimeni nu se mai refera la UTA ca la clubul de fotbal al Uzinelor Textile Aradene, dar asta nu inseamna ca semnificatia initialelor ar fi alta.
asa e. nu, eu credeam ca baiatu caruia i-am raspuns intelegea inca existenta oficiala a initialelor

Miki

eu tind sa cred ca totusi, existenta initialelor o intelegem doar noi, cei pe care ne intereseaza UTA si care o iubim! nu cred ca cei care se refera la UTA stiu cu adevarat ce a insemnat de fapt numele echipei noastre.
cristi_ Wrote:
alanegru Wrote:chiar, daca am scris micutzu, nu se incalca regula cu tz, sh, etc? :P

mda... si asta sfideaza regulile forumului cu numele lui... RUSINE!!!

Na, ca o trebuit sa te bagi si tu.
Acum e bine?
Reference URL's