cristi_, tu nu faci deplasarea? ora meciului se apropie...:biggrin:
ne cunoastem cumva, sau care-i treaba cu glumele astea?
[...editat le rouge]
decat sa urecheati pe altii , mai bine v-ati uita in oglinda !
@Ovi SUR, mai domol cu invectivele. Haideti sa ne mai relaxam putin, ca vad ca iar se aprind spiritele pe aici.
Prietenia SUR-ului cu ERA e o problema care ii priveste doar pe ei. Meciul Stelei cu Ujpest e o problema care ii priveste pe fanii celor doua echipe. Restul e cancan.
(23-07-2009 12:39 PM)albrosu Wrote: [ -> ]...
"Pregătiţi de orice"
Aseară, în jurul orei 20:00, din trei locaţii bucureştene au plecat către Budapesta mai multe autocare şi microbuze cu suporteri stelişti. "Sîntem vreo 400, dar de pe drum vom mai «culege» cel puţin încă pe atîţia. Nu uitaţi că oraşele mari de lîngă graniţa cu Ungaria, ca Oradea sau Arad, sînt roş-albastre, deci vor veni întăriri serioase chiar în ziua meciului. Noi n-o să-i instigăm pe adversari, dar sîntem pregătiţi de orice", a explicat unul dintre liderii galeriei române.
...
http://www.gsp.ro/international/europa-l...48039.html
Seba poti sa insiti cat vrei cu telenovela asta si poti sa bolduiesti cat vrei tu ca nu afecteaza pe nimeni. Daca ati ajuns sa ne urecheati pe baza articolelor din ProSport sau GSP inseamna ca aveti o problema majora ca tine numai de voi.
Care e urmatorul pas, sa ne spuneti ca suntem si stelisti si ca nu meritam sa stam cu voi astia curati si neprihaniti?
Spuneti ca nu mai vreti discutii inutile insa nu ezitati o clipa sa ne provocati.
Nu va acuza nimeni ca sunteti stelisti, dar orice gest atrage dupa sine si consecinte.
Kidule asta chiar e paranoia. Pasajul respectiv m-a revoltat pe mine in primul rand dar nu inteleg care e legatura cu voi. E vorba de unul din liderii peluzei steliste, mi se rupe ca e din nord sau din sud, ca e sau ca nu e din Era. Nu ma intereseaza nici prietenia voastra cu ei, nici razboiul lor cu ungurii, tatarii sau klingonienii. Dar o intrebare, tie ti se pare normal ca individul ala sa afirme intr-un cotidian central ca Aradul e un oras ros-albastru? Adica dupa ce am facut atata misto de oradeni ajungem sa nu ne mai afecteze ca suntem bagati in aceeasi oala? Vrei sa stii parerea mea? Atunci cand a facut afirmatia respectiva, individul nu s-a gandit la prietenia voastra cu Era ci in infatuarea lui are impresia ca toate orasele tarii sunt la picioarele lor. Asa ca efectiv nu inteleg ce ai sarit asa. Bolduirea respectiva n-are treaba nici cu Era nici cu voi. Sper sa nu fiu lipsit de respect dar nu se invarte toata lumea in jurul vostru. Si nici in al nostru binenteles.
p.s. Si ca sa nu fie suspiciuni ca X sau Y au treaba cu SUR: comunicatul care tocmai a aparut din partea SCU a venit la initiativa mea si tot eu m-am ocupat de conceptia lui. Acuma daca prefera cineva sa ma treaca si pe mine in randul celor care incearca sa va puna bete-n roate e liber sa o faca dar sincer si eu m-am saturat ca atunci cand cineva din SCU are o opinie care va lezeaza asta sa fie pusa pe seama razboilului dintre Seba si unii dintre voi.
(23-07-2009 08:01 PM)albrosu Wrote: [ -> ]Nu va acuza nimeni ca sunteti stelisti, dar orice gest atrage dupa sine si consecinte.
ciudat e ca tocmai tu spui asta
Asta e: o sa mai treaca multa apa pe Mures pana cand un reporter de la gsp&co o sa ia interviu la un lider al galeriei UTA sau la cineva din SUR. Atunci am putem si noi declara ca Bucurestiul e orasul cu cei mai multi utisti dupa Arad sau ca e un oras alb-rosu sau ce o sa mai vrem sa declaram (daca om vrea).
Deocamdata, un papagal de suporter stelist a dat o duma si pe forumul nostru izbucneste cearta??? Eu sunt convins ca fraierul ala a dat declaratia mai mult anti-Dinamo, doar sa ramana scris in ziar ca steaua are mai multi suporteri in vest decat dinamo.
Si cred ca pentru linistea forumistilor e suficient sa se spuna ca SUR nu merge organizat la acest meci pentru a sustine Steaua. Dupa cum nici SCU nu a mers organizat la miting-ul aek-istilor in ciuda unor comunicate interpretabile si interpretate.
Peace!
Giuli, daca un articol in gsp sau prosport e suficient sa ne catalogheze pe toti ca fiind stelisti atunci chiar nu are rost sa mai imi lungesc gura de pomana.
Seba, consecinte ca si alea pe care trebuia sa le atraga faptul ca tu ai hotarat sa implici numele SCU si al utistilor in general in demersul movilor de recuperare a palmaresului? Si apoi in fond si la urma urmei, consecinte in fata cui, a ta? Pai ia sa se lase cu consecinte si din partea noastra sa vedem atunci distractie.
P.S. Cum era daca SUR-ul venea atunci in plin razboi cu Falca si dadea un comunicat ca se dezice de SCU si ca parerea voastra este strict numai a voastra nu a utistilor?
bah offtopicilor, dupa meci dau un ....suc.
ps. daca mai sunt persoane care se intreaba "dupa ce meci" inseamna ca aceia nu ma cunosc si deci nu pun gura pe nimic
cip, sper ca nu vorbesti de sucu' cela dupa care te-ai dus in timpul meciului cu Sebisul :tongue:
ce piesa so vazut tatuaju lu tofu
Pentru Arad doar UTA conteaza :D
alb-rosu tata zi-le tu la ashtia din sur cu cine sa fie prieteni si cu cine nu ca prea ishi iau ei nasu la purtare!!!
Kidule catalogarea de care pomenesti tu a facut-o individul ala. E singurul lucru care m-a deranjat si nu numai pe mine. Declaratia fiind publica mi s-a parut firesc sa reactionam. Opinia noastra ca asociatie a suporterilor e ca e o prostie sa afirmi ca Aradul este un oras "ros-albastru". E o reactie la o declaratie publica si nicidecum un atac impotriva unor persoana sau a unui grup, cu atat mai putin impotriva a unora dintre noi.
Referitor la problema cu movii, comunicatul a fost dat nu de o persoana ci de conducerea SCU. Au fost pareri pro si contra, majoritatea a hotarat. Comunicatul a fost dat in numele Suporter Club UTA, daca am gresit membrii ne vor taxa la momentul potrivit.
Sper ca problema e lamurita, cel putin din punct de vedere al Suporter Club UTA.
p.s. Pentru ca tot am polemizat pe infruntarea asta nenorocita, nu pot sa nu remarc umorul situatiei urmatoare: in urma cu 5 minute Steaua a deschis scorul prin... Janos Szekely! Bravo romane, le-ai bagat ungurilor mortul in casa, cum se spune :))
(23-07-2009 09:39 PM)Kidu Wrote: [ -> ]Giuli, daca un articol in gsp sau prosport e suficient sa ne catalogheze pe toti ca fiind stelisti atunci chiar nu are rost sa mai imi lungesc gura de pomana.
Seba, consecinte ca si alea pe care trebuia sa le atraga faptul ca tu ai hotarat sa implici numele Suporter Club UTA si al utistilor in general in demersul movilor de recuperare a palmaresului? Si apoi in fond si la urma urmei, consecinte in fata cui, a ta? Pai ia sa se lase cu consecinte si din partea noastra sa vedem atunci distractie.
P.S. Cum era daca SUR-ul venea atunci in plin razboi cu Falca si dadea un comunicat ca se dezice de Suporter Club UTA si ca parerea voastra este strict numai a voastra nu a utistilor?
1. Nu e vorba doar de aceasta declaratie, s-au adunat mult prea multe asocieri intre UTA si Steaua de-a lungul timpului. De altfel, sunt foarte convins ca si pe tine te deranjeaza foarte tare chestia asta, asa cum sunt convins ca esti de acord cu fiecare cuvant din comunicatul nostru. Sau ne-am pierdut cumva mandria si demnitatea si acceptam la nesfarsit toate kkturile din presa centrala?
2. In SCU nimeni nu decide nimic de unul singur.
3. Faptul ca nu v-ati dezis, asa cum de altfel nu s-a dezis nimeni din peluza, a avut foarte mare importanta: UTA a fost salvata! Ne-am unit fortele pentru ca suntem toti utisti si binele UTA-ei a primat in fata altor orgolii. Nu ati facut-o pentru SCU, ati facut-o pentru UTA! Noi prin acest comunicat nu ne-am dezis de nimeni, asa ca nu inteleg comparatia ta. Ce legatura are demersul nostru pentru salvarea UTA-ei cu amicitia dintre SUR si ERA? Doar nu ai vrea sa dam un comunicat de sustinere, sau un comunicat in care sa precizam: "da, Aradul este ros-albastru. yupi!" Am facut niste precizari care de altfel trebuiau de mult facute. Atat, restul e cancan, vorba lui redpunk_one! :-)
Hai mai baieti nu mai faceti atat tam tam ca nu va sta in caracter (defapt va sta).Nu putei voi sa ne invatati pe noi cum sa sustinem echipa, pentru ca atunci cand alti stateau la caldura acasa, alti era in frig pe stadion prin deplasari, pentru a sustine echipa, cand alti se bucurau ca promovam fara demnitate in A si jucam cu Steaua si Dinamo, alti stateau in ploaie in afara stadionului protestand.Ce prietenie avem noi cu ERA este treaba nostra, daca vrem sa mergem sa ii sustinem si sa ii ajutam, mergem. Deocamdata SUR si-a facut tot timpul datoria fata de club. Daca vreti sa spuneti ceva veniti in fata si spuneti nu tastati pe forum si aruncati cu sageti in diferite parti.
Ce sa spun, v-am stricat imaginea (metaforic vorbind, pentru ca nu aveti inca una), saracii de voi nu mai puteti sa sustineti echipa pentru ca noi suntem prieteni cu ERA.Cat despre cei din RASA, plm stie ce ii cu voi, la un moment dat erati baieti faini, ori gurul vostru Bulumac nu ii multumit de voi si crede ca puteti ajunge mai sus (ca mai jos sigur nu), ori nu imi dau seama ce se intampla
Da cine s-a legat de prietenia voastra cu ERA omule??? Si cine a zis ca nu v-ati facut datoria fata de UTA? Ce-i cu victimizarea asta? Pana la urma tu si altii aveti o problema cu o singura persoana: Sebastian Bulumac; fiti barbati si vorbiti direct cu el nu mai folositi persoana a 2-a plural si nu va mai chinuiti sa folositi o actiune a SCU pentru o noua runda de schimburi de amabilitati!