Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
am gasit site-ul galeriei Directivo Ultra  (e in constructie).Eu zic ca arata bine! ;)  http://www.freewebs.com/directivoultra/index.htm io zic sa mearga si sa il extinda cat mai mult ba chiar sa ii daca si un forum ;)
m`am uitat si eu pe "site"..mai sunt multe de corectat

Quote:Toti iau mingea si o joaca

si o joaca armonios

numai unul sta deoparte

si suspina dureros
e "toti iau mingea si o incearca"..am observat si la stadion lume care zice "o joaca"

alta chestie: ite in constructie !Forzza Uta Arad
acel forzza e fortat.

am gasit in schimb si nu lucru bun
Quote:.Pe orice vreme

iarna sau vara

noi colindam o tara intreaga

pentru echipa ce o iubim

pana la moarte langa ea sa fim

ale ale ale ale

sunt curios pe ce ritm o s`o cante..ar putea suna bine..

Quote:Sectiunea "Cantece" va ofera posibilitatea sa vedeti cantecele Brigazii(galeriei) Directivo-Ultra Arad !

intre brigada si galerie e o diferenta... :)
Suntem Manga toti e ziua mea azi ma doare in POOOOLA  
Eu cu  Ritza_ si Myagii ne petrecem ca porciii.

FORZA UTA !!!!!!!!!

Miki

aBsTraKt LA MULTI ANI!!!!
Miki Wrote:aBsTraKt LA MULTI ANI!!!!

nu e ziua lu misu mai ci alu NG ..... :) bine eu is cel mai treaz ..... si iy urez inca odata La Multi Ani :) !8)

Miki

ritza_ Wrote:
Miki Wrote:aBsTraKt LA MULTI ANI!!!!

nu e ziua lu misu mai ci alu NG ..... :) bine eu is cel mai treaz ..... si iy urez inca odata La Multi Ani :) !8)

a cui o fi... la multi ani si tie, si lu misu si lu ng, si mie si la toti de pe forum care urmeaza sa-si sarbatoreasca ziua anu asta
engi dai de baut? la multi ani :P
Declaratie Marean Iancu:"Pai le-am adus jucatorii pe care i-au vrut, le-am oferit toate conditiile de pregatire si tot sprijinul meu. I-am trimis în doua cantonamente, unul în tara, al doilea în Italia. Daca îi întrebati, eu cred ca nici nu stiu pe ce loc se afla echipa noastra si câte puncte are. Nu stiu de capul lor!"....asa se intampla cand nu e suflet ci doar interese ....BANII NU SUNT TOTUL!!!!!
westfan Wrote:
The_Kid Wrote:Cosmine nu iti dau dreptate :), ne cam indepartam putin de subiect si intram in urbanistica insa 4 intrati/iesire pt o autobanda este excelent, nu sunt multe orase din in Europa de vest cu aceasta facilitate daramite in Romania (din cate stiu eu va fi singurul).
Da o fuga pana la Viena.Plus in zona de sud vest centura va fi asimilata de autostrada.
The_Kid Wrote:Iar stirea cu 50 de m de blocurile oamenilor am auzit-o si eu si cred ca este mai mult o perla lansata de politicieni (ar insemna sa rada cimitirul Pomenirea si sa treaca cu autostrada pe acolo, unde mai pui ca este si aeroportul, BOS si alte constructii industriale.

Incredibil dar din pacate adevarat...va trece intre aeroport si cartier alfa aproape tangent cu blocurile. Si omul care aspus treaba asta nu e din categoria acelor politicieni, e fiul unui mare arhitect din Arad......
The_Kid Wrote:Nici sa fie prea departe (vezi Torino), sa nu poti asigura un transport eficient si sa nu iti vina lumea la stadion.

De acord. ce intelegi cand spui prea departe in km?

Nici o suparare imi plac dezbaterile:smile:

Iti raspund aici sa nu poluam celalalt topic:

1) Viena este capitala Austriei, o populatie cam de aproximativ de 12 ori mai mare (zona metropolitana) decat Aradul, nu compara cerintele lor cu ale noastre (crede-ma ca stiu drumul f bine, am trecut de multe ori pe acolo).
2) Mi-e greu sa cred stirea cu 50 de m chiar daca vine din gura lui Claudiu Cristea, despre tatal sau D-zeu sa il ierte perimite-mi sa am retinerile mele (daca bine imi aduc aminte, el sustinea sa taiem copacii de pe centru pt a lati b-dul Revolutiei). Mai mult de atat PNTCD este in opozitie, chestiune ce imi intareste si mai mult convingerea ca vorbim despre o perla politica.
3) In contextul actual mi se pare departe o distanta mai mare de 5 km de oras.

Te salut,
Kidu :)
Problema dimensiunii nu o pun in discutie mai ales acum cand traim vremuri in care lucrurile se dezvolta rapid. Iar daca pot fi mai multe intrari/iesiri pe autostrada nu vad de ce le limitam la 4. La pct.asta ma voi documenta serios si am sa revin cu detalii.
2. Dragul meu la ce haos e azi pe Bulevard scuze, dar mai bine tai copacii decat sa-mi bat joc de nervii aradenilor pe banii lor. Nu uita ca ne-am imprumutat cu 10 mil euro si nu vom schimba structural nimic in acest oras. Care, cere schimbari in mod evident. Un oras nu inseamna conducte, tevi, poduri etc ci inseamna oameni. Noi trebuie sa ne simtim bine in Arad. Cu toata parerea de rau dar uneori se impun schimbari radicale. Dar ce zici tu ....cum e mai bine: taiem copacii de pe mijloc marim carosabilul si punem copaci pe marginea trotuarului asa cum era pe vremuri sau facem parcari din parcul copiilor si al pensionarilor asa cum se gandeau alti polticieni? Cat despre PNTCD Arad....nu are rost sa deschidem aici subiectul asta. Hai sa vorbim despre Arad si UTA e mai bine asa.
3. O autostrada o facem gandindu-ne si la cum va arata acest oras peste 30/40 de ani. Spre exemplu... azi, ti se pare aiurea sa construiesti un stadion de 25000-35.000 de locuri in Arad dar daca il faci asa va fi util si acum si peste 50 de ani. Oare aradenii cand au construit prin subscriptie publica actualul palat administrativ chiar aveau atunci nevoie de o cladire asa mare? Iata! ea inca e utila si in zilele noastre.

Ma bucur ca esti pasionat de temele astea sper sa dezbatem mai pe larg la o bere la olp cand te intorci.

Cu drag,
westfan
Placerea va fi de partea mea, sa nu uitam totusi ca sunt inginer proiectant si ma intereseaza foarte mult tot ceea ce tine de infrastructura, mai ales cand este vorba de orasul meu.
Prima bere o dau eu :)

Te salut!
:eek: Abia astept. :lol:
1. autostrada va trece prin capatul pistei aeroportului dinspre vest
2. centrul Aradului ar arata mai bine fara "padure" si ar pune in evidenta mai bine superbele cladiri de pe Bulevard (vezi si fotografiile cu Aradul vechi) si as merge mai departe cu o propunere de a face de la Dacia pina la teatru zona pietonala macar de vineri dupamasa pina duminica
ai idee cat de rara e "padurea" asta in peisajul urban asfaltoid de pe la noi? nu stiu cate astfel de bulevarde mai sunt in romania. parerea mea ca ar fi o mare gresala.
Ar fi o mare greseala si o prostie sa se rada zona verde din centru, a mai vrut una Pugna pe vremuri asa ceva cred de altfel ca stiti, ganditi-va ce caldura ar dogora vara din tot asfaltul si betonul ala ce praf ar fi, (pt ca teii absorb o mare parte din praf, noaptea improspateaza aerul in oras impreuna cu Muresul si zona verde de pe strand, mai fac totusi umbra si sa nu mai vorbim de efectele ecologice ce poluare este si asa ) in Elvetia si nu numai cand se proiecteaza cladirile se tine cont de natura inconjuratoare si nu se taie nimic, la noi in schimb s-au ras paduri intregi peste tot, asta ar mai lipsi sa se taie copacii de pe centru atunci am arata ca un oras "parjolit si gol" plin doar de masini si soferi satisfacuti cu burtile pana-n volan.
Spatiul verde de pe bulevard, este plamanul viu al centrului. Spun asta, dupa 25 de ani de "habitare" in zona. Despre inchiderea bulevardului, nici nu poate fi vorba deocamdata, asta insemnand sa muti toata circulatia pe : Praporgescu, Milea, 30 DEc. Lacului, A.Saguna, Eminescu, Unirii, I.Maniu etc, strazi mult prea congestionate chiar si acum. Asta s-ar putea face doar dupa mutarea tuturor facilitatilor si institutiilor locale la periferie(+ infrastructura aferenta). A doua varianta ar fi inlocuirea tramvaiului cu metroul:lol:. Deci concluzia e ca, toate astea se vor intampla cand, cei care stau azi in peluza, vor lua locul "celor 200" care stau pe gratis la a II-a.....:lol:
Quote: “Marionetele!"

CLAUDIO ZAMBON  
INTERVIU / CLAUDIO ZAMBON Italianul acuza dur membrii CAF, dupa ce a pierdut ieri procesul

Zambon nu recunoaste decizia Comisiei de Arbitraj pentru Fotbal, considerând ca este victima unui abuz de influenta.

Clubul lui Iancu a câstigat la CAF litigiul palmaresului. Cum comentezi?
Ce au facut ei este o magarie tipica pentru FRF. Credeam ca exista o limita, dar m-am înselat! As fi fost surprins sa nu le dea dreptate! Uitati-va la comisia care a judecat cazul! S-au schimbat sase arbitri pâna au gasit ei doua marionete. Nu are absolut nicio valoare aceasta hotarâre! La nivel international, tribunalele sportive mi-au dat dreptate, presedintele FIFA va fi foarte dezamagit sa afle de fapta Federatiei Române.

Cine sunt marionetele?
Unul este Dragos Chilea, anchetat penal la Constanta, iar celalalt este Vasile Dinu, fost membru de partid al PCR.

Vei contesta în continuare decizia?
Da! Veti vedea ca fapta va fi ca un bumerang pentru Poli si pentru FRF. S-a intervenit peste decizia Curtii de la Lausanne, iar FRF ar putea fi sanctionata disciplinar la urmatoarea sedinta FIFA!

-prosport
RED SHARK Wrote:Ar fi o mare greseala si o prostie sa se rada zona verde din centru, a mai vrut una Pugna pe vremuri asa ceva cred de altfel ca stiti, ganditi-va ce caldura ar dogora vara din tot asfaltul si betonul ala ce praf ar fi, (pt ca teii absorb o mare parte din praf, noaptea improspateaza aerul in oras impreuna cu Muresul si zona verde de pe strand, mai fac totusi umbra si sa nu mai vorbim de efectele ecologice ce poluare este si asa ) in Elvetia si nu numai cand se proiecteaza cladirile se tine cont de natura inconjuratoare si nu se taie nimic, la noi in schimb s-au ras paduri intregi peste tot, asta ar mai lipsi sa se taie copacii de pe centru atunci am arata ca un oras "parjolit si gol" plin doar de masini si soferi satisfacuti cu burtile pana-n volan.

Iubesc copacii dar parca mai mult iubesc oamenii!
Plamanul oarasului e malul Muresului. Dar din cate am inteles se puteau gasii solutii si pentru copaci. Oricum e o tema care ar trebui sa ne preocupe deoarece orasul e tot mai plin de masini...practic e sufocat!
malul mureshului e un plaman cam TBC-ist... iar curatzarea malului e pasata intre Apele Romane shi municipalitate. shi cand se paseaza responsabilitatzi, nu facem nimeni nimic.
cat despre centru, padurea e bine asha cum e. tocmai avand in vedere traficul intens, cuejta ce ar fi fara padure, shi nu numai vara.
Cujet..cujet dar da-mi o solutie pentru trafic...de fapt o solutie pentru aradeni. Nu pentru copaci, blocuri etc.......
Reference URL's