(03-03-2009 01:01 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Io am o problema.... la topicul de bancuri Sersil ramane ca fiind ultimul care a postat, si topicul ala imi ramane marcat ca fiind necitit, chiar daca am mai postat si eu si mister marvellous :D
la fel si la mine.
pentru ca ora a fost 'gresita". ora postului e 15 si ceva si forumul a luat postarile in ordinea orelor.
de ce imi apare mai multe postari decat am?
(03-03-2009 02:42 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]pentru ca ora a fost 'gresita". ora postului e 15 si ceva si forumul a luat postarile in ordinea orelor.
hahahaha.... teoretic alea nu is postate inca :))
(03-03-2009 01:01 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Io am o problema.... la topicul de bancuri Sersil ramane ca fiind ultimul care a postat, si topicul ala imi ramane marcat ca fiind necitit, chiar daca am mai postat si eu si mister marvellous :D
=))))))))))))))))))))
La cine te referi, Bure? :biggrin:
Sa vina laudele! Fara numar! :tongue:
(03-03-2009 02:49 PM)bogdan86 Wrote: [ -> ]de ce imi apare mai multe postari decat am?
pentru ca zilele trecute au fost dublate topicele si s-au cam dublat si postarile
(03-03-2009 04:50 PM)covacicosmin Wrote: [ -> ]Salut, nu cred ca e momentul sau locul potrivit pentru ceea ce vreau sa intreb, dar totusi o fac: Cum pot sta cu cei care se duc in galeria la urmatorul meci, cel cu International Curtea de Arges? Cum se procedeaza in ceea ce priveste biletul la meci?
Eu sunt din Sebis dar sunt la facultate la Bucuresti si ar urma sa vin de aici. Multumesc frumos!
Vii, stai langa noi si totul este ok. Ca sa fii sigur, ne astepti si intri odata cu noi la meci. Oricum mai este timp suficient pana atunci si o sa postam la momentul respectiv cand se va deschide topic pentru asta.
topice nu e cumva pluralul de la "topica" iar "topic" are pluralul "topici"?
(03-03-2009 06:15 PM)cristi_ Wrote: [ -> ]topice nu e cumva pluralul de la "topica" iar "topic" are pluralul "topici"?
pluralul e topicciiuri :shy:
Comentariu betooooon la articolul despre UTA din Observator:
"DAR CU JURMA CE-ATI AVUT?AR FI FOST CA SI UN OS DE PESTE:nici nu poti sa-l inghiti si nici nu poti sa-l scuipi.va e frica de el ca nu il aveti la mana"
Superb!
La mine apar dublate si mesajele de la reputatie.
(03-03-2009 03:00 PM)red_uber_alles Wrote: [ -> ] (03-03-2009 01:01 PM)Burebista Wrote: [ -> ]mister marvellous :D
=))))))))))))))))))))
La cine te referi, Bure? :biggrin:
Sa vina laudele! Fara numar! :tongue:
of course ca la tine sir!
Spre rusinea mea, eu trebuie sa recunosc ca-mi placea mai mult vechiul "outfit" al forumului.
Sunt eu mai conservator de felul meu, asa ca nu ma enutziasmeaza schimbarile in general (:biggrin:) dar acum mi se pare excesiv de strident noul format.
Scuzati offtopic-ul :smile:
Noul format e ok, numai sa se mai rezolve micile erori existente :shy:
Si eu sunt de acceasi parere cu red_uber. Formatul asta e pra strident plus ca s-au eliminat avatar-urile si semnaturile.
si eu vreau sa repet, aceste ruperi de randuri, cu avatarul si datele userului intre posturi, ingreuneaza cititul.
Fiti si voi intelegatori, asta e versiune superioara, nu ne putem intoarce la cel din trecut pentru ca avea probleme grave de securitate.
O sa vedem daca putem face ceva in privinta avatarelor, daca acestea se pot muta in stanga, dar daca nu se pot, atunci deocamdata nu avem alta solutie.
E greu doar pana te obisnuiesti cu noua varianta. Asa a fost si acum un an - doi cand s-a schimbat, parea foarte greoi, dar dupa doua-trei saptamani de rumegat paginile forumuli e mult mai simplu.
Cine vrea un avatar frumos cu sigla clubului?