Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Miki

klevi Wrote:de acord dar nu uita de cimisoara. nu sunt cu nimic mai buni decat oltenii

domnul meu, nu sunt deacord cu tine, e adevarat, exista si acolo niste gunoaie, o rusine a societatii, dar nu trebuie generalizat! cum probabil si in Arad exista (vezi raspunsul la obscenitatile scrise de tm pe gardurile de la UTA)
in plus, banatean fiind, timisoara face parte din BANAT, nu se pot compara cu ce e dincolo de carpati!!!! numai bine

razvanpsv

Parerea ta si trebe respectata......Timisoara Rusinea Tarii
Faza asta cu "oltenia force one", mai bine era discutata la "Un tribut adus idiotilor" :D
timisorenii nu erau oltenii vestului? sau ceva de genu...
AlwaysHere Wrote:timisorenii nu erau oltenii vestului? sau ceva de genu...

Bihorenii ....
Sekulic Wrote:
razvanpsv Wrote:
Sekulic Wrote:hai nu mai fiti on topic pe off topic :))) oltenia rusinea tarii oricum!

Poate ai vrut sa zici timisoara

nu domnul meu, sunt sigur ca am vrut sa zic oltenia! regiunea aia a tarii de ratati! la fel ca si moldova, sau mai bine zis, ca tot ce-i dincolo de Carpati!!!!

De ce esti chiar asa sigur ca dincolo de Carpati sunt numai ratati ???
vedeti ca functioneaza chatul !!! acolo discutiiile sunt libere si mult mai rapide, incercati cu incredere !!!
Sorry era in gallery si nu am putut sa ma abtin dar daca e impotriva regulilor l-am schimbat dar trebuia sa imi spui mai devreme ca il am de o luna
si referitor la diferenta dintre un dinamovisto-utist si un stelisto-utist nu e nici una
auzi aici...alt nume...aceiasi grupare...DU...nu pot sa nu folosesc puncte de suspensie! Auzi Directivo Ultra. Din RF s-a facut DU.Ce schimbare!:lol: Le urez sa sustina mai departe cu bine echipa!
Quote:Directivo Ultra, noua grupare
UTA Grupul de suporteri din relativ recent desfiintata galerie “Red Fighters” a fondat oficial o noua brigada. “Suntem circa 100 de membri, iar seful gruparii este Ovidiu Stefan, fost luptator rosu”, a declarat Alecu Luca, ex-lider “Red Fighters”. Acesta sustine ca DU are nevoie de o noua imagine, si din acest motiv a renuntat la o serie de membri activi în fosta grupare, considerati indezirabili. (Daniel BERAR)
tene 10 Wrote:Sorry era in gallery si nu am putut sa ma abtin dar daca e impotriva regulilor l-am schimbat dar trebuia sa imi spui mai devreme ca il am de o luna
si referitor la diferenta dintre un dinamovisto-utist si un stelisto-utist nu e nici una

Bun, eu nu am observat. dar tu nu ai obligatii ai pe forum?
Macar obligatia de a citii pe administrativ eventuale schimbari. Regula cu cuvinte obscene e pusa de Kidu de mult, cum de nu stiai? Exista un Cod de conduita.
Astazi i-am facut o anexa cu 2 reguli noi (vechi dupa mine, pe care le-am mai scris ocazional, ca mentiune la unele modificari de postari, si nu o data). Asa ca daca va treziti cu mesaje sterse va rog sa intrati pe Administrativ si sa cititi cu atentie.
xUTAx Wrote:
UTA Grupul de suporteri din relativ recent desfiintata galerie “Red Fighters” a fondat oficial o noua brigada. “Suntem circa 100 de membri, iar seful gruparii este Ovidiu Stefan, fost luptator rosu”, a declarat Alecu Luca, ex-lider “Red Fighters”. Acesta sustine ca DU are nevoie de o noua imagine, si din acest motiv a renuntat la o serie de membri activi în fosta grupare, considerati indezirabili. (Daniel BERAR)

Totusi, la cine au renuntat daca el zice ca-s 100 :?
Daca ziceau ca-s 20 (maxim 30) de membri intelegeam, dar asa ...

razvanpsv

Care stiti numarul de la informatii CFR?

AlbRosuUTA

0257/231777
Imperator Wrote:
xUTAx Wrote:

Totusi, la cine au renuntat daca el zice ca-s 100 :?
Daca ziceau ca-s 20 (maxim 30) de membri intelegeam, dar asa ...

asa stiam si eu...oare cum o sa incapa pe partea lor de peluza? :lol:
Haideti sa nu mai fim asa carcotasi si sa le dam sansa care li se cuvine sa demonstreze ceva.
o sigla ceva nimic?
Luand in considerare ultimul articol de pe onlinesport pus de Tankard la "Presa", putem afirma urmatoarele: "Poli Dacia Fulgeru Progresul Timisoara". :D

Ar fi cea mai idioata situatie posibila ca Iacov, cu palmaresul cumparat duca Fc National la Timisoara, Fc National care asimileaza ( se poate asa ceva??) palmaresul...Cu palmaresul Progresului cum ramane? Romania tara tuturor posibiltatilor...

Si la Tm vor exista 2 poli:
1. Ex Fulgerul Bragadiru.
2. Ex Progresul Bucuresti. Cam greu sa te decizi...

Serios, nu stiu de ce tot afirma timisorenii ca Zambon nu detine palmaresul, cand sanctiunile UEFA sunt pe cale de aplicare...
I 929 :) pai ce sa le faci ?lasa-i sa spere in continuare.ei vor avea aceasi impresie si dupa ce se pune in aplicare decizia.
Cine stie vre-un program de facut tabele?
excel
Reference URL's