Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
http://www.observator.info/ultima-ora/ex...-craiovei-

Excremente picate din cer. Două avioane şi-au golit WC-urile deasupra Craiovei =))=))=))
22 ianuarie 2009 23:46

Locuitorii Craiovei au experimentat , marţi seară, o ploaie mai ciudată. Două avioane şi-au golit WC-urile deasupra oraşului provocând confuzie, dar mai ales scârbă, în rândul oamenilor. Pentru o perioadă de timp craiovenii nu au ştiut nici măcar ce este lichidul maron care pica din cer. "Am crezut că a început să plouă, dar când m-am uitat pe haine era ceva de culoare maron, care mirosea a WC. Am crezut că este vorba de excremente de la ciori, dar erau fecale care veneau de sus" a spus , scârbit, un craiovean.
Potrivit Cancan, cel mai afectat de ploaia de fecale a fost patronul unei societăţi care efectuează lucrări din marmură. Excrementele i-au pătat toate lucrările. Omul susţine că i-au fost provocate daune de 100.000 de euro. Autorităţile nu au putut rămâne indiferente faţă de această situaţie. "Am preluat probe şi vom lua măsurile ce se impun în clipa în care vom şti cu exactitate ale cărei companii erau avioanele. Aceştia nu trebuiau să golească containerele în zbor, ci doar la aterizare", a declarat, Marian Voinescu, directorul Inspecţiei Sanitare de Stat Dolj. În cele din urmă craiovenii s-au consolat făcând câteva glume pe seamam incidentului. "Lasă, că e de bine, a dat norocul peste noi!"
Redpunk_One Wrote:lasati lehamitea si greata pt altii....noi , mai luptam sau ce ??? stiam cu cine avem de-a face si stiam ca depinde doar de noi sa se intample ceva la UTA! Acum nu este timpul de vaicareli si lamentari!!! Senzatiile de voma ,greata si lehamite/indignare ne incearca pe toti trebuie insa sa gasim forta necesara sa mergem mai departe si sa trecem la fapte.........incepe Planul C !!!

Pai a inceput deja.
planul c = ?
mda. ok. cam asa e...
orice comunicari de genul "C" se vor face in privat
http://www.youtube.com/watch?v=VhtAojolp...re=related
ii cam vechi dar cum a reactionat baiatu ala...cred ca merita toata admiratia :))
filmul asta chiar merita toata admiratia...BRAVO!!
Oricum baiatul era boxer.Toata stima pentru el.Super tareee
Filmul este mai vechi arhicunoscut, baiatul este campion rus la box.Filmarea este facuta in Rusia nicidecum in Romania.
Ce topic popular am gandit! Ce vremuri... cata inspiratie :icon_cheesygrin:

http://www.uta-Arad.ro/forum/showthread....477&page=1
ai de plm :|
Stie careva orarul de la Big Belly?
Te minte! Nu vezi ca ii f plictisit?
Burebista mai taci in plm din gura si nu te mai baga atata in seama inducand lumea in eroare. Simteai neaparat nevoia sa iei cuvantul? Omul a intrebat o chestie si i s-a raspuns, nu aveai tu ce sa iti dai cu parerea.
Da si duminica ii pana la 12?
Aaaa... ok....

beckham

La mitingul pe care îl vor organiza joi suporterii echipei Universitatea Cluj şi-au anunţat prezenţa membrii mai multor galerii din România, printre care şi cei ai echipelor Dinamo, Petrolul şi UTA. Mitingul va începe la ora 16.00, fiind aşteptate peste 3.000 de persoane...
Merge careva de la noi?
L-am facut din prima corect, pentru ca a mai fost postat :icon_cheesygrin:.
M-am pacalit cu jocu asta :biggrin:
Reference URL's