Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Miki

nu vreau sa fac caz din chestia asta, e doar o chestie care mo cam uimit :D
eu nu am fost prea bun la biologie, dar stiu ca oamenii is de 2 sexe: masculin si feminin!!!! si la catei cam tot asa e... nu prea am vazut catei hermafroditi :))
asta e la dracu stie ce, ca am precizat, nu am fost biolog in liceu :D
oricum, mi se pare faina faza :D

sex - other (eu asta am si ales :P )
Incredibil ce peluza au aia de la Kaiserslautern!!!! Si cand te gandesti ca joaca in Liga 2...Puneti pe Sport Klub!! Superb
:lol:http://www.carcotasii.ro/radio.html...Aici gasiti reclama cu unguru bulan...debrecen-UTA:lol:

red11

auzi...rasa vezi ca ai un PM de la mine ...bah..un PM nu un pistol mitraliera...
cine vrea sa mai vada partida de la Galati din acest tur sa se uite pe telesport la Otelul - UTA
Ce ai fato, iar vrei sa ma enervez? :smile:
chiar asa micutule:P
melodie interesanta, film hollywoodian slabut!

razvanpsv

Daca NU citesti acest mesaj vei primi 1000 Ron. Prea tarziu, l-ai citit. Trimite mai departe, e incredibil… chiar functioneaza… si eu l-am citit si nu am primit 1000 =))
AlbrosuUTA ai reusit sa ma obosesti cu postarile tale si chiar sa ma enervezi nu cred ca spiritul UTA-ei si chiar atmosfera buna de pe acest forum au reusit sa te "patrunda" cu adevarat.
sunt in totalitate de acord cu RED SHARK..

AlbRosuUTA

e parerea voastra and really don`t care :) am pus acea poza ptr ca am vazut forumul cam "mort" in ultimele zile si am vrut sa provoc putin haz si veselie. ... dar ... sunteti minunati
AlbRosuUTA...primnul avertisment si tine cont ca nu exista altul pentru ca urmeaza BAN.

Ce-i mult strica!!!
A-ti vazut autocarul Craiovei ?oltenia force one...doamne, doamne:smile:

AlbRosuUTA

ce vrei de la ei :)) si mititelu se crede bush :)))

Miki

hai nu mai fiti on topic pe off topic :))) oltenia rusinea tarii oricum!

razvanpsv

Sekulic Wrote:hai nu mai fiti on topic pe off topic :))) oltenia rusinea tarii oricum!

Poate ai vrut sa zici timisoara

Miki

razvanpsv Wrote:
Sekulic Wrote:hai nu mai fiti on topic pe off topic :))) oltenia rusinea tarii oricum!

Poate ai vrut sa zici timisoara

nu domnul meu, sunt sigur ca am vrut sa zic oltenia! regiunea aia a tarii de ratati! la fel ca si moldova, sau mai bine zis, ca tot ce-i dincolo de Carpati!!!!
de acord dar nu uita de cimisoara. nu sunt cu nimic mai buni decat oltenii
Reference URL's