Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Reddy

Va multumesc mult pentru sustinere, ma bucur sa aflu ca ma apreciaza cineva, dar am decis sa iau o pauza (adevarul ca fortat si de unele imprejurari) !
razvane, poza aia am pus-o pentru a arata adevarata mea fata (prieten cu oricine)!
in orice caz, in timpu pauzei mele va fi poate mai liniste pe forum, imi pare rau ca am provocat azi un mic incident :D

Numai bine la toti si FORZA UTA

razvanpsv

Reddy Wrote:Va multumesc mult pentru sustinere, ma bucur sa aflu ca ma apreciaza cineva......!

eu te apreciez ca te cunosc cat de cat , dar esti nebun cu pauza ta.

Ti-am mai zis nu pune totul la suflet ca nu iti pica bine

Nu vad ce o sa demonstrezi cu pauza aia a ta.... crezi ca o sa te iubeasca mai mult REDnex ? :lol:
In fine treaba ta , daca tu crezi ca asa se rezolva problemele nu ai decat
cautin o poza cu baronul am dat de Contesa UTA (nu are nici o legatura cu UTA noastra) care a existat cu adevarat
hai mai terminatzi cu off-topicu
Off-topic aici? Nu exista asa ceva. :lol:
"........Nicolae Bara mai ajuta o data Aradul sportiv, intinzand o mana West Petromului tocmai cand formatria aradeana „cocheta" cu excluderea din campionat in cazul in care nu se prezenta, maine, la Cluj. Oficialii West Petromului au confirmat, astazi, incheierea unui contract cu SC Frigotehnica SA, firma ce apartine deputatului bucurestean, echipa aradeana urmand sa intre, saptamana viitoare, in posesia a 17.000 RON.........."

Macar daca i-ar ajuta cu ceva, dar cum spunea cineva pe aici...........la vara incepe anul electoral8)
tocmai am vazut ceva si am ras cu lacrimi...dar daca stau bine si ma gandesc,ala avea mare dreptate...

http://www.youtube.com/watch?v=bNoOusfqwMM
La meciul amical de astazi dintre FCM Bacau si poli timisoara cei aproximativ 150 de fani ai echipei gazda au scandat in repetate randuri numele rivalei timisorenilor, UTA Arad

gsp.ro
Non-Phixion Wrote:La meciul amical de astazi dintre FCM Bacau si poli timisoara cei aproximativ 150 de fani ai echipei gazda au scandat in repetate randuri numele rivalei timisorenilor, UTA Arad

gsp.ro

Sa fie sanatosi, nici aia care au scandat (moldoveni) si nici aia care au jucat(mercenari), nu au habar de UTA, darmite de poli:?
La Campioana inimilor Ceahlaul mai are aproximativ 400 de voturi si ne ajunge din urma, asa ca ar trebui sa mai bagati cate un vot!
zambon pe 0 TV
vorbeste romaneste ceva mai bine ca rosianu si ceilalti tigani din conducerea aekistilor :smile:
Imperator Wrote:zambon pe 0 TV
vorbeste romaneste ceva mai bine ca rosianu si ceilalti tigani din conducerea aekistilor :smile:
Zambon catre Iancu : "Sa nu ma faci pe mine escroc ca eu nu am facut nici o zi de puscarie, pe cand tu esti mai mereu pe acolo. Si spala-te pe dinti cand vorbesti cu mine, ca mie nu mi-e frica de tine":lol::lol::lol:
mare figurant zambon asta :lol:
"spune con che tricou joci in retur?" :lol::lol::lol::lol:

razvanpsv

:lol::lol: looooolll
Ma per che dai giu la malieta? :lol:
E careva care stie urmatoarea : ,,Biro, puho vogy!"?Despre ce jucator e vorba? Pfoai ce ma distrez pacy. :lol:
M. Mitran la B1TV despre Tanara DOmnisoara (cum zice el) doamne ce kkt de om cum sa zici tu asa cv?

red11

mai da-l in p#*@ mea si pe Mitran asta ca io m-am plictisit de el
... culmea , sa te plictisesti de un om care nu face nimic:lol:

Miki

oameni buni, eu am o mare dilema!!! cum mama dracu o putut ajunge un mafiot precum mircea sandu (vezi porecla de Nasu) care conduce un fotbal corput de 17 ani sa fie in comitetele executive uefa ???? asa ceva e chiar inadmisibil !!!!! eu chiar nu pricep lucru asta !!!!

Miki

am observat ca la editarea profilului iti poti defini si sexul! exista male, female si other !!!
cum adica other ?????
Vezi si tu. Poate descoperi ceva nou si ne spui si noua. :smile:
Aia e pentru animale ca nu au mentiune speciala. :lol:
Spunei si la catelul tau ca se poate inregistra.
Reference URL's