Pei Radu Romanescu e aradean, stiu cine e, nu cred ca ar face o asemenea greseala. Probabil pozele sunt puse de la "centru".
mda,am observat si eu.nu are nicio legatura ala cu Varga.in alta ordine de idei,de ce nu pot sa vad ultimele 3 pagini ale topicului de transferuri?mai a patit si altcineva treaba asta?
Da la nimeni nu merge . Incearca sa intri pe pagina 100 , acolo ii ultimul post , daca nu merge aia intra pe 99 si tot asa pana merge . Bafta
la 22:00 sa va uitati pe TELESPORT ca ii despre UTA
penibili, putin spus :smt078
@MIKI
Sunt o gramada de reclame tari da mai ales la Bud:lol:
Femei şi bărbaţi...
Prietenia intre femei: O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei...
Barbatul da telefon la 10 cele mai bune pietene ale sotiei. Nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea.
Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei...
Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo...
e cea mai tare faza dupa parerea mea :)))))))))) si pe langa asta, in mare masura adevarata!!!
Reddy Wrote:Femei şi bărbaţi...
Prietenia intre femei: O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei...
Barbatul da telefon la 10 cele mai bune pietene ale sotiei. Nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea.
Prietenia intre barbati: Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni a sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei...
Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo...
e cea mai tare faza dupa parerea mea :)))))))))) si pe langa asta, in mare masura adevarata!!!
Si tu un excroc mic. Ia spune de unde o ai tu? :smile:
poate s-a folosit de ea:lol:
in mod uimitor am adunat 5 voturi de rating :D
se pot vinde ? daca se poate, as vinde si niste stelutze :D
doritorii sa ma contacteze pe pm :))))))))))
10 oro - 1 pct de rating
25 oro - stelutza
-Cum se numeste femeia care stie tot timpul unde-i barbatu-so?
-Vaduva!
@ rednex: crede-ma ca nu e vina mea ca m-am nascut in judetul Timis (chestia asta nu o pot schimba)! e chiar asa mare crima ca un timisan poate sa tina cu UTA ? eu am incercat sa fiu mai pacifist, pt ca, traind in acest mediu, imi e imposibil sa nu ma imprietenesc cu multi (doar pt ca sunt UTIST nu inseamna ca nu am voie sa am prieteni), si iti spun pe cuvant ca sunt oameni de treaba, si datorita unor idioti, care, cel mai probabil, nici macar nu sunt bastinasi, sunt catalogati toti locuitorii acestei zone cum sunt.... daca ai ceva personal cu mine, spune-le sa imi stearga userul, nu va fi nicio problema, cunosc destui UTISTI care sa ma tina la curent, citesc tot timpul ziarele aradene pe internet, deci nu ar fi o problema sa nu mai fiu pe forum....
iti doresc numai bine si FORZA UTA
Ajutati-ma !!! Nu prea ma stiu cu forumu asta nou...:(:x:x
Cum dreq imi pun o poza ?
Reddy Wrote:@ rednex: crede-ma ca nu e vina mea ca m-am nascut in judetul Timis (chestia asta nu o pot schimba)! e chiar asa mare crima ca un timisan poate sa tina cu UTA ? eu am incercat sa fiu mai pacifist, pt ca, traind in acest mediu, imi e imposibil sa nu ma imprietenesc cu multi (doar pt ca sunt UTIST nu inseamna ca nu am voie sa am prieteni), si iti spun pe cuvant ca sunt oameni de treaba, si datorita unor idioti, care, cel mai probabil, nici macar nu sunt bastinasi, sunt catalogati toti locuitorii acestei zone cum sunt.... daca ai ceva personal cu mine, spune-le sa imi stearga userul, nu va fi nicio problema, cunosc destui UTISTI care sa ma tina la curent, citesc tot timpul ziarele aradene pe internet, deci nu ar fi o problema sa nu mai fiu pe forum....
iti doresc numai bine si FORZA UTA
???????
Pai nu am mai discutat problema asta, acum vreo 2 luni???? Am vorbit pe pm.,am inteles, mi-am cerut scuze, acum ce s-a mai intamplat???? Sau ce-i cu postarea asta????
M-ai bagat cu totul in ceata.........................:?
REDnex Wrote:Pai nu am mai discutat problema asta, acum vreo 2 luni???? Am vorbit pe pm.,am inteles, mi-am cerut scuze, acum ce s-a mai intamplat???? Sau ce-i cu postarea asta????
M-ai bagat cu totul in ceata.........................:?
REDnex, eu am inteles tot ce mi-ai zis si acum 2 luni! postarea asta nu e neaparat pentru tine (am scris @rednex pt ca de dimineata am crezut ca ma ataci la faza cu Miki Tomescu) in fine, vreau sa fie clar o data si pentru totdeauna faptul ca sunt UTIST (in ciuda faptului ca multi nu ma priesc cu ochi buni)!
inca o data, s-ar putea sa ma fi inselat, mie mi s-a parut ca ma ataci iar la faza cu Miki Tomescu si am postat nu doar pentru tine, ci si pentru toti care ma privesc ca pe un timisan, nu ca pe un UTIST!!!
hai ca exagerezi. Te-a pus drequ sa faci poza langa un polist , aia ii problema, noi aradenii nu am putea face poza langa un individ imbracat in tricoul lu p**i.
Stim ca esti UTA-ist ( eu recunosc ca mai mare ca mine) dar ce iti lipseste ( si nu te paote judeca nimeni) ii ura pentru timisoreni care ii in majoritatea aradenilor, stim ca ti se pare aiurea dar nu ai cum sa intelegi ce inseamna acel oras pentru noi , aici nu ii vorba numai de fotbal.
Cu tine nu cred ca are nimeni treaba (mici exceptii) eu unul stiu ca esti un baiat super de treaba si un mare UTA-ist.
PS. Nu mai pune totul la suflet ca nu iti face bine
foarte corect razvane...din toate punctele de vedere