Un nou membru:
Vercingetorix
(Incepator)
Data inregistrarii: Astazi
Data nasterii: Nespecificat
Timpul curent: 09-08-2008 la 03:50 AM
Acum are si Burebista cu cine se conversa pe forum.
Care imi zice si mie site'u ajf ?
cip_leo Wrote:o rusine ce s-a intamplat la finalul meciului de ieri!!!!
dupa reprizele de ploaie torentiala, cele cateva zeci de spectatori ramasi pana la finalul fluierat anticipat s-au grabit spre tribuna 1 fiecare care pe unde putea. la intrarea pe gazon pentru ca pe langa tribune apa era de 20 de cm un spectator pe care multi il cunoastem ( e vorba de acel batran cu dizabilitati motorii pe care il vedem in spatele tribunei a 2-a meci de meci) se deplasa extrem de greu ( a si cazut in apa) dar parca nu a ajuns asta. dupa cativa pasi, ajutat de cei care am fost la tribuna a 2-a, s-a stins complet nocturna, asta in conditiile in care inca mai erau multi spectatori care ieseau din stadion. intr-o bezna completa am fost nevoiti , udati de ploaia care cadea necontenit, pur si simplu sa-l luam pe sus ( 4 oameni) si sa-l trecem peste gardul de la tribuna 1.
dupa ce am iesit am incercat sa dau de imbecilul care a stins nocturna la cateva zeci de secunde dupa ce Burca fluierase finalul meciului. nu l-am gasit dar stim cine este.
se pare ca impertinenta manifestata de reprezentantii primariei angajati la stadion e fara margini probabil generata de sefii directi sau mai putin directi ai acestora.
probabil nu stiti, dar acum veti afla, ca onor reprezentantii primariei au reprosat clubului ca desfasoara amicale pe nocturna. asta datorita pretului pentru energia electrica consumata. aceeasi reprezentanti ai primariei dau dovada de nesimtire crasa motivandu-si atitudinea prin exprimari de genul: "credeti ca aradenii ar fi de acord sa plateasca curentul pentru nocturna la meciurile UTA-ei?" in conditiile in care noi aradenii (si se pare ca si organele de justitie) am inghitit si totodata platit costurile concertelor electorale si a kitschului de prost gust (in mare parte) denumit Zilele Aradului cu care se iroseste printre altele sume mult mai mari pentru plata unor lautari sau trupe obscure.
mi se pare revoltator ca pe stadionul baronului pus la dispozitia Aradului si a UTA-ei , reprezentantii clubului, indiferent cine sunt acestia, sa trebuiasca sa faca sluj in fata mai marilor orasului pentru a le obtine bunavointa pentru folosirea in conditii normale a stadionului.
iar noua celor din Suporter Club UTA ni se mai si sugereaza pe cai indirecte sa o lasam mai moale cu "razboiul" impotriva primariei. ca ce?
ca niste lingai care se cred detinatori sau stapani a tot ce exista prin Arad, inclusiv a locuitorilor sa-si faca mendrele nestingheriti?
ia mai mergeti voi in p..a mamii voastre de jeguri ordinare.
Nu am asteptat finalul meciului, eram cu copilul, si am presupus ca ar fi bine sa plecam inainte ca ploaia sa inceapa.....
Trist e daca s intamplat asa, trist putin spus, totusi sa sti ca si eu am fost scarbit de modul in care am fost primit sa imi fac abonament, dar si de faptul ca toaletele erau inchise la tribuna a II a, toalete care trebuiau sa fie accesibile din moment ce pe stadion se desfasura o activitate sportiva.
Oare lipsa de performanta a echipei se transfera si catre conducere sau invers?
Red_Alin si cristi_loveUTA, v-am sters discutia pentru ca aceasta nu are ce sa caute pe forum, dati dovada de maturitate si nu va spalati rufele in public.
Mi se pare absolut corect.
Ok gata.Din punctul meu de vedere tot acest subiect este incheiat.
pentru PSV- ce stiam pana ieri e valabil si acum. nu se stie nimic concret.
@ Dudi
ce dracu nu intelegi la ala? SCARBOS!
Galacticule, trebuie sa vorbim.
Hopa, ce-am facut? :icon_cheesygrin:
Diăr suportarz,
Tumorău ai uil bi in holidei, său ail ud nat bi on di linie or lugat . If iu uant tu contact mi pliz ruait mi tu ză falouing imeil adres:
nuraspund@latelefon.ro ;
nuam@semnal.ro ;
mailasati-ma@inpace.ro ;
ba@damaleshi.ro
ocupat@mereu.ro ;
cespagatu@meu.ro ,
Galacticu si Burebista frati de avatar?:))
Da, comentarii? :icon_cheesygrin:
Nu imi permit sa va comentez, greiilor. :D
@ Leret:
Faptul ca ati vazut UTA mare nu e un merit ci ar trebui sa fie o responsabilitate in plus. Daca cei mai tineri forumisti invata de la un suporter care a prins perioada idilica a echipei noastre ca de fapt notiunile de morala si corectitudine sunt o vorba goala, ca pentru a ne mentine unde am fost odata avem dreptul sa ne manjim, sa ne prostituam, atunci e grav. Ca dumneavoastra ati ajuns la acesta varsta concluzionand ca "scopul scuza mijloacele" e cea mai potrivitafilosofie de viata e problema dumneavoastra dar nu injectati acest mod de gandire si mai tinerilor nostri suporteri pe care, atat cat putem, ne chinuim sa-i convingem ca in fotbalul romanesc UTA a insemnat, inseamna si trebuie sa insemne altceva decat steaua, dinamo, rapid sau alte echipe mai mari sau mai mici care s-au vandut pe 30 de arginti.
Chiar daca sunt mai tanar, desi la 32 de ani am trecut, zic eu, cat de cat prin viata, asta nu inseamna ca nu am dreptul sa taxez niste puncte de vedere pe care le consider deplasate si nocive. Ironia care, s-ar fi vrut subtire, cu Noica e fortata deoarece ca sa crezi ca in viata, deci si in fotbal, e firesc si de dorit sa te mentii cinstit si sa iti castigi drepturile corect si nu furand, sa crezi toate astea e o chestie care nu tine de filosofie ci de educatie, si inca una de baza; ceea ce se numeste de obicei "cei 7 ani de acasa".
Edenbeast,n-am cautat sa fiu ironic,am raspuns ironiilor tale.Perioada de care vorbesti, "perioda idilica" -cine cu cine a avut idila ?-,e una de glorie,nu de amor,UTA e in prima divizie,de la inceputul ei (e cumva cazul si cu Nottingham Forest,sau Derby County ,sau Fulham,sau....Vaslui,Medias,Mioveni etc.?),a fost prima campioana a Romaniei,dupa razboi,sigur ca am fost norocos sa-mi vad echipa favorita campioana,dar doresc la toti acest noroc.UTA aceea a fost,a existat, a avut fani ,tineri si batrani,ca si cea de azi.Cind am spus ca "doresc promovarea cu orice pret",m-am gandit la preturi morale,sportive,dar nu pot fi naiv si cind unii te fura (proprii jucatori,arbitri,adversari) tu sa accepti sa te lupti cu ei doar prin metode "laice".Cit despre "sustinatorii "tai care se leaga de postarile mele ( vizavi de discutia noastra),sa fie linistiti,tineretea lor e o scuza a limbajului (mai,bai etc),dar stiu ca iubesc UTA si vreau binele echipei,cind esti tinar le stii pe toate,esti frumos,destept,poti fii intolerant si jignitor pe forumuri,se iarta orice. Cind esti "mos",desigur esti ramolit,vorbesti prostii,ai gandire "comunista",esti negativist,pesimist si la UTA nu pricepi ca antrenorul trebuie sprijinit,laudat,(pina e clar ca rateaza obiectivul),ca postarile trebuie sa fie optimiste,constructive,si ca la cei ce sint "mari si tari" pe forum e musai sa le fi pe plac,ca altfel ....Asa ca ,fiecare cu parerea lui,important ar fi sa avem 6 puncte dupa 2 etape,atunci as mai lasa-0 mai moale si eu. Dar ,putem ? Asta e intrebarea.La ce ai vazut vara asta,la UTA, as fi curios sa-mi spui -inainte de debut - ce crezi,nu dupa 6-8 etape.