Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nici vorba. Daca vrei poti sa ma mai tragi de limba pana iti spun, ca numai asa pot sa ajung la 2000 de postari
La ce te referi punkere?
Caline: Bere, Bataie, Baie?
micutu Wrote:Acuma si tu. Numai la unii nu li se pare topicul "trist". :icon_cheesygrin:
:icon_arrowu:
a, si tu la 10.000
Redpunk_One Wrote:
micutu Wrote:Acuma si tu. Numai la unii nu li se pare topicul "trist". :icon_cheesygrin:
:icon_arrowu:

Am crezut ca te referi la postarea mea cu "Cine e online" ... :icon_cheesygrin:
Bai Redpancoane, pe cine faci tu "luseri" ?
Hai, nu schimba subiectul.
Caline, io-s de vina, pe mine are boala, de aia se leaga de topicul ala. Inca nu v-ti prins?

Pauza, pana zic io, cu discutiile astea, ca incep si aici sa sterg mesaje.
Vrem sa chat, vrem sa chat, vrem sa chaat
Vrem sa chat, vrem sa chat, vrem sa chaaaat!!

Bai, la off-topic chiar nu exista reguli? nu ma mai pot satura de el, parca m-am molipsit de la prietenu' meu Burebista... Nici mirc-ul nu ma mai satisface in halul asta

Nu am schimbat subiectul Miki, pur si simplu asta era directia fireasca discutiei
Caline, si pe mine ma lasi cu ochii in soare? Eu intreb ceva ca omu` si nu primesc raspuns... ce om dom'le...
Ridica putin privirea spre cer si vei vedea ca ti-am raspuns. Ce-i drept e ca ti-am raspuns, nu ti-am dat raspunsul...
Burebista Wrote:Redpunk_One 03:44 PM Se enerveaza citind topicul Bancuri

:icon_eek::icon_eek: Citind?
Si ce trebuie sa observ? Ca am iesit afara (ca inauntru nu vad decat tavanul, care are bec- ai trei becuri?) si afara nu vad decat un cer albastru senin si un soare dogoritor...

Galacticule, asa scrie cand te uiti pe un topic... nu tre sa-l citesti neaparat ;)
@Burebista,

Doamne mai omule, cateodata chiar imi pun problema daca tu existi in realitate :biggrin:
Quote:Nici vorba. Daca vrei poti sa ma mai tragi de limba pana iti spun, ca numai asa pot sa ajung la 2000 de postari

sau,

Quote:Nu am schimbat subiectul Miki, pur si simplu asta era directia fireasca discutiei

Care vrei tu Miki s-o iei de buna
@Kidu, ce sa faci pe caldura asta fara bani? :D
N-ai observat ca seara nu sunt pe aici?

P.S. s-a adeverit ce imi scria la "Cine e online"
In cazul asta wtf? sa asteptam cu sufletul la gura sa vina seara, nu?

P.S. sa ma opreasca cineva!!!
Hai ca eu am disparut...
Caline, pe maine
Doamne ajuta. Liniste si pace intre dobitoace.
:smt017 Statul bosniac mai are 222 de euro în visterie! 1 Iulie 2008

Bugetul de stat al Federatiei Bosnia-Hertegovina este in cea mai dificila situatie in care poate fi un stat. Banii aproape ca nu mai sunt, ajungand la o valoare mai mica decat economiile unei persoane private. In federatie au avut loc miscari de protest prin care se solicita ajutorarea persoanelor cu venituri mici. Statul a platit niste ajutoare sociale care nu erau bugetate, astfel incat ministrul de Finante Vjekoslav Bevanda a iesit public sa declare ca in bugetul de stat mai sunt 434 marci bosniace (aproximativ 222 euro). Dupa ce a raportat situatia premierului Nedzat Brankovic si adjunctului acestuia Gavrila Grahovca, ministrul a refuzat sa faca orice comentarii.

Potrivit legii executiei bugetare din Bosnia-Hertegovina, primele cheltuieli care se fac sunt achitarea imprumuturilor externe, alocatii pentru persoane nevoiase, plati pentru transferuri de refugiati si apoi salarii. Orice alte plati vor fi blocate pana se vor veni bani. In anuntul "falimentului" de stat, Bevanda a precizat ca "multi oameni au folosit bugetul de stat pentru a finanta proiecte care nu trebuiau sa fie finantate astfel".

http://www.capital.ro/articol/statul-bos...09913.html
Reference URL's