Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: OFF-TOPIC !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Astia sunt fotbalistii nostri dar cu siguranta influentati de federali.In loc sa joace EI mai energic si mai antrenant ,sa impuna ritm jocului lor le arde de prostii.Eu personal sunt in contra acestei eventuale schimbari.Nu poti compara „Marseillaise“ cu nici un imn din lume dar ca ROMAN ce ma pretind nu ma sensibilizeaza mai mult ca "Desteapta-te romane"!Pai sa propuna federali lu´peste o manea ceva ca tot ii in voga.Atunci le propun sa puna un Guta ceva sau o Vijelie,salam,smecheru´,barosanu´,carnatu´ceva reprezantativ:" Sunt roman din Romania auu auu,si pe toti ii sparg in freza auu auu/Dau la giage si sunt tare ;nimeni ca mine nu are valoare sailala dilidili cemai meserie::: :icon_evil:
cred ca aici mas incadra cel mai bine.....
fratilor va doresc o vara cat mai frumoasa plina de betii si fete frumoase.eu din pacate vreo 3-4 luni nu voi mai intra pe forum deoarece plec la munca la mare si nu cred ca am net pe acolo. sper sa va gasesc pe toti in forma maxima de inceput de campionat pe cand ma intorc.
toate cele bune si sa ne auzim cu bine
bogdan86, distractie placuta! Hai sa fim seriosi, la munca la mare :)). Daca ai net, intra si tu pe forum, si mai da un pronostic, ca am observat ca ai intrat in puncte pe topicul de pronosticuri :)
pai sa fim seriosi....la vama veche inafara de bautura si p***e beate nu gasesti alceva :)) netu cred ca ii un lux acolo =))
pai bautura si p***e bete inseamna munca? :)))))
In loc sa faca o campanie de popularizare a imnului, pentru ca sunt multi care nu stiu versurile, ei se gandesc sa il schimbe.Personal nu cred in reusita acestei dorinte a catorva incompetenti de la frf !
pai noa....is barman cu asta am dea face toata ziua :)) asta ii munca mea "alcoolu" =))
Nu stiu de cate ori ai fost tu la Vama Veche dar e singurul loc in care m-as mai duce la marea noastra.
Kudos biaci :cool:
Transfer aici discutia de pe topicul "Activitatea Consiliului local si Consiliului judetean Arad ".
Inca din cele mai vechi timpuri "gardienii publici" au fost racolati asa cum sunt racolati si astazi.Si nu voi mai spune decat ca,maresalul ANTONESCU a fost executat de o astfel de "brigada" de gardieni imbracati in haine militare!De ce? Simplu!Pentru ca la aceea vreme Armata romaneasca a refuzat categoric executarea sentintei de condamnare la moarte prin impuscare a maresalului.Pana si cei de la Interne, Politia si chiar si "securistii" de la Siguranta statului atualul SRI au refuzat cu vehementa sa execute ordinul de executie.S-au gasit "mercenarii" Gardienilor publici sa faca acest lucru. Niste gunoaie genetice cu neuroni atrofiati care si astazi isi pastreaza aceleasi calitati ordinare. :(
Am inteles ca Politia Comunitara nu a inceput sa-si desfasoare activitatea in Arad din lipsa unui sediu. Dupa ce isi rezolva problema asta, nu mai vad rostul pastrarii gardienilor publici.
Dupa cate am inteles si eu,in curand Politia Comunitara va avea sediu.In schimb nu stiu cine va putea desfiinta aceeasta penibila institutie,gardienii publici,si daca se va reusi "deparatizarea" acestora mi-e sa nu infecteze pe "comunitari".
pai sigurat daca politia comunitara va lua locul gardienilor publici acestia din urma vor trece in subordinea politiei comunitare deci pe p**a ii sistemu
avatarul lui coloniauta era cu gagici goale? sau ...?
later edit:
a reaparut avatarul.
o sa verific daca avatarul incalca regulile forumului.
parerea mea personala: nu sunt de acord cu mesajul avatarului dar asta nu inseamna ca va fi sters daca e "regulamentar".
coloniauta este UN OM DE ONOARE si in particular este si prietenul meu si ma mandresc cu asta,
chiar nu vad de unde atata ura cand nu a jignit pe nimeni si cum spunea si albrosu, se intereseaza de orasul de unde a plecat si nu l-a uitat; fiind la off -topic imi permit sa imi dau cu parerea.
danuu, nimeni nu critica OMUL ci avatarul. Hai sa recunoastem, are tenta politica si nu pot fi nici eu de acord cu el.
Nu se mai poate asa.
Bine ca sunt permise avatarele cu p.izde cu buci, tzatze tremurande, bebelusi duhanind iar voi va legati de avatarele alese de ColoniaUTA. De cand a postat pe forum, nu tin minte sa fi jignit pe cineva, si-a castigat respectul din partea utilizatorilor (cu mici exceptii se pare), este un aradean si UTIST adevarat. Nu inteleg cum ii poate adresa cineva asemenea cuvinte, avand in vedere ca-i cunoaste si varsta, care, cu atat mai mult, impune respect.
cu cine ne-am gasit sa fim mai catolici decat papa??!!

frumos, frumos...
Imperator, nu cred ca cineva de pe acest forum nu ii poarta respect lui coloniuta (nu vreau sa cred asta)! Totusi, avatarele dumnealui cu tenta politica (a mai avut avatare de sustinere pentru nu stiu ce candidati americani) nu isi au locul pe acest forum. Mai ales acesta, cu sustinerea trupelor americane, care mie imi inspira o ura deosebita (si nu cred ca sunt singurul). E instigator, grotesc. Daca si-ar pune buci, tzatze tremurande sau bebelusi duhanind sunt convins ca nimeni nu ar avea nicio problema.
dar cu tonul adresat, cu victimizarile, schimbatul ciorapilor, cum ramane?

Unui om care poate sa-ti fie bunic (cred) nu poti sa-i vorbesti asa, pur si simplu NU POTI !!!!!!! (sau n-ai avea voie, mai bine spus)
Da ce probleme serioase se discuta aici...lasati omul in pace,cam tot la doua saptamani are alt avatar,ce aveti cu el?
Reference URL's