OldRed Wrote:imi pare rau dar esti fals...in ultima poza poti vedea (daca vrei) cum papadinamobilul isi vinde produsele in strada (domeniul public) la fel ca si...
http://www.fcdinamo.ro/noutati.php?stire=6135
de chestia asta nu stiam dar ca sa lamurim lucrurile prezint mai jos solicitarea (fragment) facuta de catre SCU catre Primaria Arad in temeiul legii 544/2001:
"Ce entitati , organizatii, societati au obtinut autorizatie de vanzare stradala, pe domeniul public, a materialelor promotionale privind
echipe de fotbal, altele decat echipele locale?
Ce fel de autorizatii au obtinut aceste entitati, in ce locuri si pe ce perioada?
Care au fost motivele acordarii unor astfel de autorizatii?
......
Consideram ca pentru evitarea unor viitoare posibile incidente astfel de autorizatii nu ar mai trebui eliberate la fel cum nu intelegem de ce li se permite unor societati comerciale sau institutii sa afiseze insemne ale unor alte echipe de fotbal in promovarea unor produse pe strazile Aradului."
Tine de imaginea clubului..... ieri la meciul cu dinamo am observat cativa reprezentanti ai clubului dinamo, imbracati la fel, " la 4 ace ", "parca erau scosi din cutie". Un lucru minor la prima vedere, dar spune multe dupa parerea mea.
Nu ca m-ar interesa cat negru sub unghie dar daca la imaginea lui danone s-ar lucra profesionist primul lucru care s-ar face ar fi sa i se inchida gura boului ala de Turcu, care in multe momente e mai scarbos si decat oierul.
calincrt Wrote:Miki, ce ai facut dupa meci? ai prins cainele de coada? :)))
Nu, ta-l Ioska!:sad:
Ieri in fata stadionului acol pe platou unu cu tricou cu Steaua ardal jaru' X(
fratilor care stiti ceva pt tezele aste unice ca eu is cu dureri de cap de cateva zile bune ? :(
:) te referi la ceva subiecte sau la ce? ...la geogra isto mere pe copy paste:))..iar la mate romana mai greu:D..totusi la ce anume te referi?
vreau sa stiu cum drac sa retin toate datele alea la isto ca ma dispera ... cristi fi sigur ca anu asta nu se mai copiaza ... la scandalul care a fost sincer nu cred ca cineva isi sacrifica locul de munca ... sper sa ma insel dar asta e realitatea.
Pai la faza cum retii toate datele... asta nu poate sa iti dea nimeni sugestii:)) toceste-le:)) am auzit si eu de scandalul de anul trecut totusi... sper sa fie lejer:) succes maine:)
red*killer Wrote:vreau sa stiu cum drac sa retin toate datele alea la isto ca ma dispera ... cristi fi sigur ca anu asta nu se mai copiaza ... la scandalul care a fost sincer nu cred ca cineva isi sacrifica locul de munca ... sper sa ma insel dar asta e realitatea.
as zice ceva, dar mi-ai lua-o in nume de rau, si in plus as fi pedepsit pt jignire... :icon_mrgreen:
Viitor de aur tara are :icon_cheesygrin:
Baieti, vedeti sa nu ziceti acolo ca pe Burebista de fapt il cheama Miki, ca e din Ciacova si ca e forumist de frunte pe forumul UTA-ei, ca ajungeti pe la tv la poantele alea naspa de pe la examene...:fi_lone_ranger:
@ I 929 promit sa nu fac greseala asta :)) oricum chiar asa prost nu-s ... ramane de vazut ce nota iau :( bafta celor care mai dau teza maine ca eu ma pun la invatat :((
@edenbeast
:)) discutam asa lejer ..nu ca nu am fi pregatiti:)) ..
p.s: stau destul de bine cu notele...cu absentele si mai "bine":)) asta ii partea 2
MARE ATENTIE SA NU FITI PACALITI :
Mare grija la Carrefour!
> Escrocheria functioneaza in urmatorul fel:
> 2 pustoaice bune de 18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri.
> E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele
te roaga ca in loc de asta sa le duci la un alt magazin Carrefour.
> Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul!
> Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta,miercuri, de doua ori joi, vineri si din nou ieri, acum ma duc din
nou...
Vezi ca e un topic numit 'bancuri'...
Nu e banc e "ANUNT" sau "Avertisment" :icon_cheesygrin::icon_cheesygrin::icon_cheesygrin:
No offense.
Vezi ca te banez, esti excesiv de off-topic. :lol:
Mai off-topic decat mine chiar :icon_mrgreen: