Pe mine cel si cel mai mult m-a deranjat atitudinea cacanarului de moderator, mai putin si-l ruga pe oier sa-l scuze ca tre sa intrerupa emisiunea, de fapt ce mai, tocmai asta a si facut. :smt078
si ce ma deranjeaza si mai mult e ca unii sunt extaziati de "performantele" sTELEI de prin europa, ca vezi doamne, ne aduce faima. Aia da mentalitate...
Si inca ceva tare ciudat: se vorbeste atat de felul cum s-a prezentat dinamo in meciul cu tottenham. dar ce-avem noi cu ei, fratilor. Pe cei care ii reprezinta cu ceva, aia sa comenteze, pe noi ne doare-n poola de ei si de felul cum s-au prezentat (sau cel putin asa cred eu ca ar trebui sa stea lucrurile).
numai bine!
Doar UTA
@ Imperator
Aici nu sunt de acord cu tine. Ok. dinamo a reprezentat Romania. Englezii care radeau cat de penibili pot fi dinamovistii, nu radeau de clubul dinamo, ci radeau de ROMANIA. Daca te duci in Anglia si vorbesti cu cineva pe teme fotbalistice stai calm ca nu te va intreba de UTA, ci de clonele comuniste.
Daca mizeriile astea au ajuns sa domine fotbalul romanesc, atunci da-mi dreptul sa-mi doresc ca macar in Europa sa nu faca tara de ras. Ori ce a facut dinamo la tottenham, numai impresie acceptabila nu se poate numi. Poate atat ne e valoarea...si te rog nu-mi raspunde la ce am zis fiindca asta ar insemna ca bagam prea mult in seama pe cineva ce nu merita...
PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA!!!
m-am uitat la stirile anti-sportive de la hantena 1 si am crezut ca ma cac pe mine de ras: iancu-porcu asta-i cretin rau de tot. El ii bagat in cacat pana-n gat si se ia de toata lumea - cica, zice (despre ganea, cu vorbirea aia a lui, asa sacadata): e un nesimtit, un om fara cap, daca l-as face handicapat, nu cred ca as gresi prea mult. Alalalt, manelistu raspunde: iancu e un puscarias, ii doresc sarbatori fericite, sa manance bine si sa devina, oficial, cea mai mare balena din romania... :lol: :lol: :lol: :lol:
doi tigani... :oops:
Acuma 25 de minute a murit draga mea Bunica :(
Am dus-o de la spital pe la 01:00 si a murit acasa la mine la 03:15 :( ....
avea 76 de ani.
DUMNEZEU SA O IERTE!!!! :crybaby:
Ce naspa revelion o sa am.....
PS.scuze de offtopic dar simteam nevoia sa ma descarc la cineva....
Condoleante :cry:
Imi pare rau pt bunica ta. :(
Sincere condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Condoleanta ,Dumnezeu s-o odihneasca in pace
Condoleante Razvane ... !!! Hai mah , ce ai ca doar esti barbat, capu' sus !!!
Ati vazut turneaul ala la Brasov...e si Mara acolo, si Adi Ilie, si Vasilache...mi-l inchipui pe Dan Petrescu pe-acolo: "Da hai te rog Bogdi, hai te rog la Urziceni.." Probabil ii da tarcoale si lui Vasilache.
Ce ma bucura e ca si-a revenit Ghioane dupa atacul cerebral si a fost cel mai bun jucator de acolo cica. :)
Va multumesc la toti pentru sincerele condoleante.
Dumnezeu sa o ierte.
Asta este viata mergem mai departe....