Un fotbalist la preot:
- Parinte, in RAI se joaca fotbal?
- Trebuie sa ma documentez, vino maine!
A doua zi.
- Parinte, ei?
- Am o veste buna si una rea. Cea buna: Da, se joaca fotbal.
- Si cea rea?
- Joi ai meci!
Nebunii sunt dusi in excursie cu avionul... dupa vreo 30 de min de la decolare, pilotul simte ca nu mai poate controla avionul care incepe sa se balanseze! Speriat, trimite stewardesa sa vada ce fac nebunii.
Acestia alergau, se bateau, se imbranceau... ce mai, se comportau ca maimutele!
Insotitoarea de zbor incepe si tipa la ei incercand sa faca ordine, tipete la care nebunii reactioneaza imediat!dupa care insotitoarea isi vede de treburile ei...
Dupa 20 de min... iar! Acelasi lucru! Insotitoarea ii calmeaza din nou, cu tipete!
Si tot asa de vreo 4-5 ori. La un moment dat, se enerveaza si stewardesa, le arunca o minge si inchide usa! De atunci, tot drumul a fost cat se poate de linistit.
Inainte de aterizare, insotitoarea de zbor intra la nebuni sa ii pregateasca pt aterizare. cand deschide usa... gol avionul!!!!! Dar, vede pe unul in usa avionului... abia se tinea.
Alearga repede la el si il intreaba:
- Unde-s restul ma?
- Afara! joaca fotbal!
- Doamne fereste!... si tu? Ce faci aici?
- Eu stau in poarta!
The_Kid's edit: Asta merge la diverse.
Becali la pescuit, prinde pestisorul de aur:
- Bai, eu sunt pesti....
Becali nu are rabdare sa-l asculte si i-l arunca inapoi. Dupa 5 minute il prinde din nou:
- Bai, eu sunt pestisorul de aur si...
Asta, il arunca din nou in apa, inainte sa-si termine propozitia.A treia oara cand il prinde, pestisorul de aur ii spune repede si scurt:
- Bah, io mi-s ala cu trei dorinte!!!!!
- Bine bah, zi repede ce vrei, a n-am timp!!!!
REDnex Wrote:Becali la pescuit, prinde pestisorul de aur:
- Bai, eu sunt pesti....
Becali nu are rabdare sa-l asculte si i-l arunca inapoi. Dupa 5 minute il prinde din nou:
- Bai, eu sunt pestisorul de aur si...
Asta, il arunca din nou in apa, inainte sa-si termine propozitia.A treia oara cand il prinde, pestisorul de aur ii spune repede si scurt:
- Bah, io mi-s ala cu trei dorinte!!!!!
- Bine bah, zi repede ce vrei, a n-am timp!!!!
[smilie=to funny.gif]
Asta nu-i banc!!!!!!
Si-a oferit iubita pentru un bilet la meci
S-a
Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat:
-Voi ce o sa faceti pe viitor?
- Eu am sa ma duc sa ma f*** unu' bine de tot.
-Iar tu?
- Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa joace pentru poli timisoara.
- Bine, dar de ce?
- Cand are meci la Arad, sa strige galeria ,,baga-mi-as p*** in ma-ta !"
:laughing3:
REDnex Wrote:Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat:
-Iar tu?
- Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa joace pentru poli timisoara.
- Bine, dar de ce?
:lol: :lol: :lol:
beton!!! e creatie proprie???
gigi becali la discoteca: o blonda il intreaba :dansati? gigi becali: nu fa, asa merg eu bagami-as p**a in mata si in dan voiculescu!!!
:D
Banel Nicolita povesteste..
-Ieri, mergind spre stadion, am vazut trei tigani care au atacat o baba.
-Si ce-ai facut?
-Clar, am intervenit.
-Si ce s-a intimplat?
-E clar, in patru nu a mai avut nici o sansa baba.
:)) bine ma "seinfeld"-ule ca in deplasari sari la bataie si pe aici spui bancuri!!!
REDnex Wrote:Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat:
-Iar tu?
- Bine, dar de ce?
TARE :))
Redpunk_One Wrote::)) bine ma "seinfeld"-ule ca in deplasari sari la bataie si pe aici spui bancuri!!!
am auzit si eu ca e cel mai mare bataus din SUR :diabloanifire:
N-am io nici o treaba cu SUR. :eek: :eek: :eek:
REDnex Wrote:N-am io nici o treaba cu SUR. :eek: :eek: :eek:
scuze, am gresit cand am spus SUR, ma refeream la suporterii care merg in general in deplasari si inevitabil i-am asociat pe acestia cu SUR
Originally Posted by un utist
"Un polist,un rapidist shi un utist ajung in iad.Satana le da sentinta-->30 de biciuri pe spate.Fiindca nu au injurat pe stadion satana le da voie sa isi puna cate o dorinta inainte de biciuri.polistul vrea o perna legata de spate.Zis shi facut.Dupa 10 biciuri perna se face parf shi ia 20 de biciuri pe spate.Rapidistul vrea doua perne legate pe spate.zis shi facut.dupa 20 de biciuri pernele se fac praf shi ia 10 biciuri pe spate.ajungand la utist satana zice:ai voie sa iti pui 2 dorinte pt k esti suporterul celei mai titrate echipe din provincie.utistul zice:1.vreau 200 de biciuri 2.il vreau pe polist legat de spatele meu"
RED&WHITE Wrote:Am gasit si eu pe undeva un banc cu suporteri:
Originally Posted by un utist
"Un polist,un rapidist shi un utist ajung in iad.Satana le da sentinta-->30 de biciuri pe spate.Fiindca nu au injurat pe stadion satana le da voie sa isi puna cate o dorinta inainte de biciuri.polistul vrea o perna legata de spate.Zis shi facut.Dupa 10 biciuri perna se face parf shi ia 20 de biciuri pe spate.Rapidistul vrea doua perne legate pe spate.zis shi facut.dupa 20 de biciuri pernele se fac praf shi ia 10 biciuri pe spate.ajungand la utist satana zice:ai voie sa iti pui 2 dorinte pt k esti suporterul celei mai titrate echipe din provincie.utistul zice:1.vreau 200 de biciuri 2.il vreau pe polist legat de spatele meu"
:lol: :lol: :lol: dedicatie pentru movi :thefinger:
asta o stiam cu un rapidist, stelist si un dinamovist. Da a ta e originala :smt029
Moare Stefan cel Mare si ajunge la poarta Raiului. Bate incetisor, nu-i raspunde nimeni. Bate cu pumnul, cu picioarele, nimic! Bate cu sabia si, intr-un final, iese Sf. Petru.
- Eu is Stefan.
- Aoleu, zice Sf. Petru, pe tine nu te putem primi in Rai.
- Cum asa, nene? Pai eu, care am aparat tara, treburi, chestii?
- Pai da, tu. I-ai batut pe turci, pe tatari, pe polonezi? Nu merge, nene. Prea multe batai, prea multa violenta...
Ofteaza Stefan si se asaza pe un bolovan de pe langa poarta Raiului.
Trece o vreme, apare Mihai Viteazul. Bate la poarta Raiului, bate cu pumnul, da cu picioarele, nimic. Pana la urma, bate cu bardita lui. Iese Sf. Petru si ii explica si lui Misu Bravu cum sta treaba:
- I-ai batut pe turci, pe aia, pe aia, prea multe batai, nene! Prea multa violenta! N-am ce sa-ti fac, stai pe afara.
Intristat, Mihai Viteazul il vede pe Stefan pe bolovan, se asaza si el si incep sa stea de vorba.
Mai trece ceva vreme, trece alta vreme, Misu Bravu si Fane Babanu deapana amintiri si hop, dintr-o data, la poarta Raiului apare o gasca de tinerei, tatuati, unu' cu droguri, altu' cu tigara-n gura, vreo doi cu femei, altii cu motociclete si X5-uri si cu amenzi in buzunar, treburi serioase? Portile Raiului se deschid si toti intra. Mihai Viteazul vede toata treaba, se supara si bate cu barda-n poarta Raiului. Iese Sf. Petru si Mihai il ia la intrebari:
- Pai cum, nene? Noi, care am facut atatea pentru tarisoara asta, stam pe-afara, iar bagabontii, derbedeii astia, intra?
Calm, Sf. Petru ii raspunde:
- Dupa cum ti-am zis, Misule, la voi e vorba de prea multa violenta.
- Bine, si derbedeii astia? ce-i cu ei?
- Ei, astia-s nationala de fotbal a Romaniei. Ei nu bat pe nimeni niciodata!"
Moare Jiji Bkl si ajunge la poarta Raiului. Il intimpina Sf Petru si il intreaba:
-Ce`i cu tine aici?
-Eu sunt Gigi Becali si deschide ba poarta sa intru si io aici la voi in rai ca asa mi`a fost scris mie.
Sf Petru nestiind ce sa faca merge si il intreaba pe Dumnezeu:
-Uite doamne e aici un domn Gigi Becali care ar vreea si el sa intre in rai.
La care Dumnezeu:
-CUM ??? GIGI BECALI??? EU SUNT GIGI BECALI !!!!
:D :D
Claudiu Raducanu intra intr-un cazino din Bucuresti unde la intrare vede un automat de bauturi racoritoare. Pune niste fise inauntru si "pac" - o cutie de Coca Cola. Mai pune niste fise "pac" - cade o cutie de pepsi. Si tot asa pentru vreo 15 minute.
Un tip in spatele lui, asteapta rabdator minute bune. Dupa care isi pierde rabdarea si intreaba:
- Nu va suparati, imi dati voie sa folosesc si eu aparatul?
La care Claudiu Raducanu raspunde:
- Lasa-ma in pace mosule, nu vezi ca tot castig intr-una?
----------
later edit :
De ce nu s-a nascut Isus in Giulesti?
Ar fi fost imposibil sa se gaseasca in tot cartierul 3 intelepti si o virgina.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: