Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Problemele peluzei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
S a il primiti pe Para asa cum se cuvine baiti(si stiu fara indoiala ca o sa o faceti,nu urmaresc sa ling in c_r pe nimeni,nu ma intelegeti gresit)e un UTIST de nota 10,nu pt faptul ca a cumparat statia,eu am luat legatura cu el si am vb la tel mai bine de 30min,si imediat la-m simtit ca si-ar da "viata pt UTA" e meserias,abia astept sa se intoarca in state sa ne si putem intalni,o sa incercam sa facem treaba buna pe aicea cat mai stau si eu pe aicea,caci ma-m anuntat venirea in ROMANIA.....UTA NEVER ALONE,WE NEVER DIE TRYING....
Eternul Turi :), hai sa ai un Paste fericit :)

Hristos a Inviat !
A ajuns statia pana la urma? De ziua Batranei Doamne trebuie sa dam un recital pe cinste,sa aratam cine canta cel mai frumos in Liga I.
FORZA UTA ,HAIDE Arad,SUNTEM UTISTI,ORICE AR FI.......:lol:
Da a ajuns si profit de aceasta sa ii multumim lui RedNeck cat si lui Para26 pentru gestul frumos care l-au facut.
Nici nu stiu cum sa ne revansam fata de voi si de aceea daca aveti vreo doleanta vom face tot posibilul sa o implinim.
RedNeck, multumiri si din partea lui Colin pentru cadoul trimis, l-am vazut si eu si este foarte frumos, de asemenea Colin iti trasmite multa sanatate si cele mai sincere salutari.
Sper sa fie de ajutor in peluza, iar duminica sa iasa spectacol si...
VICTORIE !
Interviu cu Nicolae BARA:
"Reporter: Sunt 500, maxim 1000 de persoane ce vin la UTA in orice conditii, restul vin doar la meciuri importante sau la meciurile de prima liga...

Aceasta este un lucru grav, ceea ce spuneam adineauri. Aici este marea distrugere (mentalitatea). S-a distrus ideea de a veni la fotbal, s-a distrus dragostea aradenilor pentru echipa de fotbal. Mi-a placut la Timisoara cei 4000 care nu au tacut din gura, la Oradea la fel... insa este un paradox, la Arad e liniste. Cum „afara” reusim o atmosfera extraordinara si acasa...?"

Intr-adevar asa e! Daca am avea si noi o peluza adevarata unde sa incapa mai multa lume alta ar fi atmostefa! Multa lume vine la stadion doar ca sa injure sau ca sa scape de nevasta sau amandoua. Sunt oameni care atata stiu sau atata pot... dar daca am avea o peluza unde sa incapa vreo 3-4000 ar fi altceva... Altfel ar reusi sa care dupa ei restul stadionlui adormit, si eventiual poate asa de la meci la meci s-ar educa si restul in spiritul ULTRAS... sau macar sa contribuie la sustinerea echipei cat de putin! Fiindca fiecare dintre noi iubim UTA in felul nostru propriu, dar trebuie sa nu ne fie rusine sau lene sa o spunem cu gura MARE:

FORZA UTA!!!
Am stat azi cu galeria ca de cele mai multe ori de altfel si sincer credeam ca se va auzi mai puternic, mai bine, statia noua dar s-a auzit cam slabut, nu stiu poate ar trebui data mai tare nu cunosc cum anume functioneaza sau a avut bateria slaba.?!?
sa umble la statia aia cineva care se pricepe ca nu s-a auzit nimic cu ea si sunt sigur ca poate mai mult dar din nepriceperea celui care o folosit-o nu a fost de nici un ajutor.
Probabil bateriile au fost slabite, oricum la CJ am folosit-o la nici jumatate din volum.
Sper ca pana la meciul cu poliaek sa se reuseasca o capacitare a intregului stadion pt crearea unei atmosfere extraordinare la acest meci; trebuie sa umplem stadionul si sa aratam tuturor ce inseamna UTA si cum ne iubim noi echipa, aici un rol important ca si pana acum de fapt il are galeria!
Mi-as dori din tot sufletul sa cantam toti din toate puterile pt UTA, indiferent de locul avut pe stadion, mai imi doresc si o victorie pe care sa nu o uite prea curand nici un timisorean si o coregrafie din nou de exceptie, am suferit mult la timisoara si imi doresc sa vina odata 19 mai sa pot striga de cand ma trezesc pana tarziu in noapte UTA... Arad... Victorie!!!

ColoniaUTA

[quote=RED SHARK]
Sper ca pana la meciul cu poliaek sa se reuseasca o capacitare a intregului stadion pt crearea unei atmosfere extraordinare la acest meci; trebuie sa umplem stadionul si sa aratam tuturor ce inseamna UTA si cum ne iubim noi echipa, aici un rol important ca si pana acum de fapt il are galeria!
.....................................................
Sa va ajute Dumnezeu !!Sa va bucurati de un stadion arhiplin si sa cistige UTA !!
Am avut aceasta sansa cu UTA nu mai putin de 20 de ani !!
La pasiunea voastra si voi meritati !!Din plin !!

HAI UTA !!
dar sper ca acei suporteri care vor veni la acel meci sa nu inceapa cu mesajul de la Arad, cu m..e poli, m..e timisoara, etc... ar fi frumos sa ne incurajam doar echipa noastra, sa nu ne intereseze altceva. dar parca vad ca va fi exact invers (nu la peluza, ca aici am observat o schimbare clara de atitudine! BRAVO SUR!!!)
Adevarul este ca mesajul face parte deja din folclor, n-ai cum sa impiedici acest lucru eu sincer sper sa nu se reduca totul numai la acest lucru.
Oricum nu cantam noi mesajul....dar oricum o sa fi provocat de violeti...si bineinteles oamenii de la a 2-a vor raspunde la provocarile violetilor....deci nu ai cum sa impiedici sa nu se cante mesajul!
Va spun eu ca toata lumea va canta mesajul (asta se striga de f mult timp si deja face parte dupa cum am mai spus din folclorul local mai ales ca vom fi si provocati sunt convins ca vor cere timisorenii asta prin atitudinea lor cu care ne-am obisnuit ) oricum hai de 2-3 ori merge, dar sa nu canti nimic altceva si sa dai in continuu numai cu mesajul deja devine aiurea.
Stadionul trebuie sa cante tot ceea ce canta galeria atunci intr-adevar ar fi superb cum se mai spune "jos palaria".
Din pacate pt unii de la a 2 a "mesajul" a ajuns telul suprem la un meci,cum si pt unii scandarea la-ca-tus.Nu are importanta cu cine jucam sau cat mai e pana la meciul cu poli daca se ridica unul si incepe isi gaseste imediat adepti.Cum dam un gol dam si o ....la poli.Daca ar fi tot atat de receptivii cand de ridica unu sau altul si striga pt UTA si tot ar fi ceva da nu prea se obosesc atunci.Recunosc ca in unele momente euforice am mai strigat si eu,dar doar la meciurile directe
am stat mult sa ma gandesc daca sa postez lucrul acesta sau nu... la ce meciuri am fost, am stat in peluza si am cantat impreuna cu brigazile, dar am fost neplacut surprins sa vad ca unii membrii SUR nu cantau deloc... sau daca cantau, o faceau pt ca erau fortati de cei din jur, si o faceau cu nervi... stiu ca SUR a fost alaturi de echipa si in momentele grele din B, i-au sustinut mereu si neconditionat... dar tocmai acum, cand multi sunt alaturi de echipa doar pt ca e in prima liga, ei sa renunte... na, nu e problema mea, dar simteam nevoia sa ma interesez care ar fi cauza.... sper sa nu fie luata postarea aceasta ca pe o acuza... doar o observatie de la un spectator neutru.
in rest, tot respectul atat pentru SUR cat si pentru celelalte brigazi
daca stau in spatele bannerului cu SUR nu inseamna implicit ca toti faceau parte din SUR..uitate la cei putini cu fulare distinctive...ei canta mai mereu.acuma sa te opresti sa mai respiri putin e ceva normal..dar se canta..din ce in ce mai bine zic eu.problema e mai sus in peluza cam pe unde incep scaunele..
aBsTraKt Wrote:daca stau in spatele bannerului cu SUR nu inseamna implicit ca toti faceau parte din SUR..uitate la cei putini cu fulare distinctive...ei canta mai mereu.acuma sa te opresti sa mai respiri putin e ceva normal..dar se canta..din ce in ce mai bine zic eu.problema e mai sus in peluza cam pe unde incep scaunele..

Acolo unde is scaune...am vazut ca mananca unii si seminte...sa mearga cel putin in alta parte,consider o lipsa de respect sa manance seminte in spatele celor care canta pana nu mai pot!
eu nu inteleg de ce s-au pus scaune acolo...
ii sectorul galeriei si oricum nu o sa se stea jos ca daca se ridica unu din fata at tre sa te ridici si tu ca numai vezi :|
da noah...lasa ca o sa vina si vremuri mai bune
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's