Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Problemele peluzei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
bogadan86 eu m`am adresat liderilor nu tie.. Asta`i punctul meu de vedere! Daca ai ceva sa`mi spui, imi poti lasa un mesaj pe off-topic, deoarece aici se dicuta de problemele peluzei nu de experienta mea in peluza. Cum spune omu` ceva cum sariti pe el..
Singurul lucru care ne lipseste in peluza e publicul (ma refer la cei care ar putea sa se alature peluzei nu la membrii brigazilor si la ceilalti).. poate ar fi de lucrat putin si la ospitalitatea cu care sunt primiti noii veniti.
n-ar strica un buget pentru protocol in sensul asta
sunt multe probleme in peluzele din tara in general si la noi , la Arad in special insa cred ca problemele pe care le intampina clubul nostru le intrece in importanta si mai cred ca toata energia noastra, in aceasta directie ar trebui canalizata in acest moment!

Gelu problemele pe care le-ai ridicat tu privind stilul de a se manifesta in peluza este ceva la care lucram meci de meci si pot spune ca am corectat pe parcurs multe din "scaparile" unora insa suntem constienti ca mai avem de lucru pana la a ajunge unde ne dorim. Din punct de vedere al organizarii afla ca avem sedinte intre liderii gruparilor iar deciziile le luam dupa o consultare prealabila intre noi (odata la nivel de grup si apoi la nivel de peluza) iar din punctul asta de vedere suntem mai uniti decat multe peluze din tara!!!

Red_alin decizia de a canta un anume cantec intr-o anume perioada a meciului (sau la sfarsit cand ne saluta jucatorii) ne apartine si ne-o asumam in totalitate. Daca am canta ce doreste fiecare de pe stadion si in momentul in care acela o doreste ar iesi un haos general (1000 de idei la 1000 de oameni) si tot nu am multumi pe toata lumea ;) Ne-am multumi daca toata lumea de pe stadion ar canta barem cat cantam noi in cele 90 de minute!

serafinorosso crede-ma ca si noi ne-am dori cresterea numerica a peluzei insa NICIODATA nu o sa ne dorim lucrul asta in detrimentul CALITATII persoanelor venite alaturi de noi !!! poate de aici si acea raceala simtita de unii din partea celor din peluza insa cred (de fapt sunt sigur ) ca ea nu a fost gratuita !!!

Va multumim tuturor ca ne urmariti evolutia (unii de la distanta altii mai de aproape) si va asteptam alaturi de noi in peluza sa fim alaturi de UTA !!!
Eu m-am referit strict la faza de dupa meci.Era bine sa ni se dea tonu la toti :,,oooooooooooooooooo.ole,ole, ole,.Ma rog a trecut.
Sa sti ca eu sunt unul dintre cei care pleaca acasa ragusit dupa meci indiferent cu cine joaca.
@ RedPunk-one nu ma refeream la faptul ca ar trebui sa acceptam samantarii si cretini care stau si nu participa la cantat, coregrafii etc etc.. si sunt 100% deacord cu mentalitatea din peluza, dar am vazut cateva cazuri in care unele persoane (vreo 2-3) impart gratuit injuraturi si privire care chiar nu isi aveau sensu.. insa nu e cazul sa generalizez.
Red_Alin Wrote:Eu m-am referit strict la faza de dupa meci.Era bine sa ni se dea tonu la toti :,,oooooooooooooooooo.ole,ole, ole,.Ma rog a trecut.
Sa sti ca eu sunt unul dintre cei care pleaca acasa ragusit dupa meci indiferent cu cine joaca.

Inseamna ca nu stii sa canti calumea :icon_cheesygrin:
@serafinrosso,

Daca te referi la mine afla ca mai cert lumea cand vand ca eu imi sparg plamanii si altii asista impasibili la meci insa nu cred ca m-am luat de cineva fara motiv si chiar imi pare rau sa o spun insa unii au nevoie sa fie struniti din cand in cand si asta e valabil si pentru cei din grupari iar aici iar nu am facut diferenta pentru ca am atentionat pe oricine, indiferent daca a fost din SUR sau nu.
Burebista Wrote:
Red_Alin Wrote:Eu m-am referit strict la faza de dupa meci.Era bine sa ni se dea tonu la toti :,,oooooooooooooooooo.ole,ole, ole,.Ma rog a trecut.

Inseamna ca nu stii sa canti calumea :icon_cheesygrin:

Daca toti ar canta ca mine am avea o atmosfera ca la Besiktas. :))
De ce? Canti turceste??? :icon_eek:
Da normal.Dace e nevoie...:shy:
ce se intampla in peluza de nu se mai canta ca inainte si aici ma refer la sensu ca nu se mai aude asa tare si nu se mai striga cu atata chef de viata ca si inainte,sau poate chiar ma insel si am observat eu prost?
Nu cred ca nu se mai canta cu viata, doar ca suntem mai putini fata de cati eram in liga 1 si in plus de asta nici jocul echipei nu este unul entuziasmant care sa iti dea aripi si oricat am incerca sa facem abstractie de asta, intr-o oarecare masura tot se simte.
am inteles si mersi de lamurire
Comunicat de presă – RASA 07 Arad

În urma ultimelor evenimente care privesc clubul de fotbal UTA şi suporterii ei, brigada RASA, membră a peluzei arădene, doreşte să facă o serie de precizări, din dorinţa de-a elimina o serie de interpretări şi discuţii inutile.
- Suntem o brigadă de suporteri total independentă şi singurul nostru scop este de-a susţine necondiţionat echipa UTA Arad.
- Nu susţinem alte echipe de fotbal şi nu avem nici un fel de relaţii de prietenie, frăţie, amiciţie etc cu nici o altă brigadă de suporteri ai altor formaţii din ţară.
- Nu am făcut parte din conducerea clubului UTA şi nici nu urmărim aşa ceva. Ne vom face în continuare datoria de suporteri şi atât.
- Nu am făcut şi nici nu facem parte din organizaţii non-guvernamentale, nu suntem implicaţi activ politic şi nici măcar nu avem simpatii politice, prin urmare nu avem cum să fim manipulaţi politic.

RASA 07 23 Iulie, 2009
http://www.youtube.com/watch?v=eEC-00iS4bg 1.10 nu se poate face un catec pe ritmul asta????de la 1.10 sec?:D
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's