Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: RUSINE!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Rusine celor care ati fost in fata la Primarie sa va bucurati pt. steaua!
Oricat de mult i-am bate pe strazi sau pe unde ii prindem, trebuie ca si echipa noastra sa aiba performante ca sa putem stopa acest flagel numit stiaua.
Dak UTA face o fatza frumoasa in CAMPIONAT majoritatea aradeni care-s stelisti vor tine cu UTA si eu cunosc pers care is aradene si tin cu steua or fost si la meci la UTA - STEAUA si-or tinut cu steua :| imi vine sa-i omor :D
ce mah enerveaza astia [smilie=real mad.gif]
Rusine ca avem astfel de manifestari, pentru alta echipa decit UTA.
Nu putem fi fortati sa fim suporterii stelei. Asa cum nici stelistii nu ar fi in
delir daca Clujul, Aradul, Iasiul, Timisoara sau Craiova ar
juca pentru grupele Ligii.
Daca Steaua are cei mai multi suporteri din tara (in majoritatea oraselor sau judetelor unde nu exista traditie si nu a fost performanta in fotbal, oamenii tin cu Steaua - dar de aici pina la a fi suporter chiar e drum lung!), asta nu inseamna ca noi, ceilalti, trebuie sa mergem ca oile, dupa ei.....
Nu sa tii cu Steaua inseamna sa fii roman! Becali nu e roman, daca le ride in nas autoritatilor, cu milioane de euro datorii (din vechea si noua societate). Mai rom
Aradul nu este singurul oras in care s-a iesit in strada pentru shtoia, peste tot s-a iesit, au reusit miticii sa indobitoceasca toata tzara cu steaua asta, dai drumu la tv, steaua, inainte sa stingi tvu, iara steaua... Si toate acestea se mai datoreaza si faptului ca echipele din provincie, cum le place la mitici sa zica, n-au avut performante, cum este cazul nostru, cand in ultimii 10 ani am fost mai mult prin B decat in A, asta e adevarul, iar majoritatea lumii tinde sa mearga la stadion sau sa tina cu o echipa doar cand are performante...
Imi pare rau sa spun asta dar sunteti niste penibili.A doua dragoste a mea dupa STEAUA e uta,dar vad k sunteti niste oameni care nu avetzi bunu simt sa recunoastecti cine e cea mai buna echipa din ROMANIA.Si sa stiti k in orasu ala sunt mai multi STELISTI de cat uti-sti.FORZA STEAUA.
ULT*RAS Wrote:Imi pare rau sa spun asta dar sunteti niste penibili.A doua dragoste a mea dupa STEAUA e UTA,dar vad k sunteti niste oameni care nu avetzi bunu simt sa recunoastecti cine e cea mai buna echipa din ROMANIA.Si sa stiti k in orasu ala sunt mai multi STELISTI de cat uti-sti.FORZA STEAUA.
Cand ai spus ca a 2-a dragoste a ta dupa steaua e UTA te-ai descalificat in fata tuturor. A 6-a dragoste care e?
Dupa cel de-al doilea razboi mondial Ardealul s-a umplut de "vinituri" de pretutindeni... Spiritul acestor locuri s-a estompat din ce in ce mai mult. La fotbal, cat a tinut UTA steagul performantei sus, a fost bine. Cand insa vremurile tulburi au atins si echipa Aradului, "viniturile" s-au reorientat rapid din punct de vedere sentimental, facand pasiuni subite pentru formatiunile de tip comunist. Nu vedeti cati informatori ai Securitatii au existat in Romania? Toti acestia + odraslele lor au imbratisat pe steaua, dinamo si alte cazaturi bolsevice. Cei care tin azi cu steaua sunt : tembeli fara scoala prea multa, care l-ar vota si pe becali ca presedinte al Romaniei (aferim !); pipite despuiate care se masturbeaza la vederea lui radoi sau banel; "elitisti" fara acoperire, care fac pe grozavii prin piete, dar care n-au de fapt nici un Dumnezeu pe lumea asta; si lista mai poate continua inca (cu descreierati, neghiobi, cretini, etc.) Toti cei din Arad care tin cu steaua, cu dinamo si cu rapid sunt niste tradatori mizerabili si trebuie tratati ca atare. Forever UTA !!!!!!!!!!
ULT*RAS, esti total depasit de situatie, noi discutam aici de atitudinea nefireasca a unor persoane, de a iesi sa se bucure de victoria altora, atata timp cat ei sunt aradeni. Vii si faci niste afirmatii total neadevarate, ca sunt mai multi stelisti decat utisti... Nu ne-am luat aici de echipa STEAUA ci de cei care va ling in cur si se fac de ras...
Ba, man, ce a doua dragoste vrei tu mah, tu nu ai nici o treba ba nene, esti degeaba, schimba-ti nick-u in '' DIGIEiBA'' k esti 0. Muta-te in MOldova k acolo toti is cu mentalitate de turma sau unde vrei tu, dar nu ai ce cauta in Arad :twisted: . NU am treaba cu tine, dar faci de rusine forumul, de erati in TIMISOARA acuma va omorau aia mah.

AUzi, prima DRagoste STEAUA si a doua UTA, ba nene, tu vezi ce zici?
ULT*RAS Wrote:Imi pare rau sa spun asta dar sunteti niste penibili.A doua dragoste a mea dupa STEAUA e UTA,dar vad k sunteti niste oameni care nu avetzi bunu simt sa recunoastecti cine e cea mai buna echipa din ROMANIA.Si sa stiti k in orasu ala sunt mai multi STELISTI de cat uti-sti.FORZA STEAUA.

Noi iti propunem sa o iei pe steaua sa ramii cu ea si sa faceti sex .bigamia este ilegala la noi . noi o iubim pe UTA si atit.Si colac pe pupaza mai iti spui si ultras.

FORZZA UTA, PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA
Bah retarzilor va dam clasa in orice domeni cum v-am dat si in etapa A-3-A.Sunteti niste frustrati la fel ca milogii de supt pod si k cimisorenii.FORZA STEAUA.
Nu aflam noi cine esti.... nu itzi fa griji...
ba pepea tu esti din ultras steaua?
ULT*RAS Wrote:Bah retarzilor va dam clasa in orice domeni cum v-am dat si in etapa A-3-A.Sunteti niste frustrati la fel ca milogii de supt pod si k cimisorenii.FORZA STEAUA.

Tu esti ziar de la Ultras ? Pt. ca daca este asa inseamna ca m-am inselat amarnic in privinta ta, si spun asta pt ca ma asteptam sa intelegi nemultumirea noastra vis-a-vis de sclavii stelei (care oricum sunt suporteri de carton ce vin la stadion numai la bine), dar ma rog.
Faptul ca ati fost bine tratati la Arad a fost datorita bunului simt care ne caracterizeaza, pt. ca avem respect fata de cei ce ne trateaza cu respect. Ce ai crezut ca o punem de o infratire ? Nu sunteti nici primii, nici ultimii care spera asta, insa noi nu suntem curiosi si ne vedem de drumul nostru.
Pe viitor te-as ruga sa le dai mai scurte cu jignirile, nu de alta dar ai 50 de kile cu tot cu ambalaj, deci nu e cazul sa te incorzi aiurea.

P.S Daca este cine cred eu ca este, este un bucurestean, deci nu un aradean ce tine cu steaua...
Uite care e treaba yo imi cer scz pt ce am postat mai devrem dar nu e frumos nici din parea voastra ce postati pe acest forum la adresa STELEI care nu s-a comparat nu se compara si nici nu se va compara vreaodata q o alta echipa din ROMANIA.Orikum imi cer scz ink odata pt ce am postat mai devreme.FORZA STEAUA.
:smile:
DAca ar fi prostia boala, cred k nu ar mai avea Steaua atatia suporteri de ,, carton '' :lol:
ULT*RAS Wrote:Uite care e treaba yo imi cer scz pt ce am postat mai devrem dar nu e frumos nici din parea voastra ce postati pe acest forum la adresa STELEI care nu s-a comparat nu se compara si nici nu se va compara vreaodata q o alta echipa din ROMANIA.Orikum imi cer scz ink odata pt ce am postat mai devreme.FORZA STEAUA.

NU s-a postat la adresa Stelei, nu s-a jignit echipa Steaua, ci avem noi ce avem cu "stelistii aradeni".
Reference URL's