Ce este tare(la precedentele bucuri acuma nu stiu) ca asa zisi Stelisti au scandat un mesaj de la Araddd... astia sigur tin cu UTA dar asta este au si alte simpatii, totusi este echipa romaneasca calificata in grupele CHL. Credeti ca in 86 cand au castigat cupa campionilor nu au iesit aradeni sa se bucure? Atunci a castigat romania in primul rand.
PS eu ma bucur ca au castigat ca am pus 10 000 si am castigat 200 000 pe Steaua si ceva meciuri din CHL si am bani sa ma duc la meciul cu Bistrita. :D
redRED Wrote:ma nu erau f multi,majoritatea erau "tarani"...oricum am auzit ca nici in tm nu-i mai bine...hahaha si mai radeti de noi
tocmai am venit din centru de la Opera,e o liniste mormantala,iar isi iau salariul doctorii de la urgenta fara sa faca nimic pt bani,asa ca cine te-a informat te-a dezinformat
peace man
oricum bataie in asemenea caz nu este raspunsul. bataie=lipsa de civilizatie. mai bine ne intoarcem la evul mediu: ardetzii pe rug pe aia care ishi manifesta bucuria, ok? ce mai civilizatie.....
LUK, pune niste poze sa vedem si noi.... ;-)
In alta ordine de idei, il stiu si eu pe asta cu AR 27 LUM, l-am mai vazut pe strada Udrea, langa Generala 5, se mai plimba pe-acolo, probabil venea din Gradiste...
Fiti siguri ca erau si dintre cei care vin la UTA la meciuri.
cynic Wrote:dupa parerea mea fiecare trebuie sa fie liber sa sustina ce echipa vrea.am si un exemplu,Juventus Torino,cea mai iubita echipa din Italia,nu cred ca are 10% din suporteri in Torino,unde tot orasul e cu AC Torino.mie unul nu mi se pare o rusine sa fii dintr-un oras si sa tii cu alta echipa.adica uitati-va ce spuneti,e o mandrie ca exista suporteri ai UTA-ei in alte orase,dar e o rusine ca exista suporteri stelisti in Arad.
Exact asta spunem...noi UTistii sintem mai deosebiti...nu acceptam compromisuri !
[quote=EU]Bucurie la Arad
Poate ar trebui sa vina drojdierii prin Arad oleak:))) JK
mah, sa mor eu dc va inteleg. Atat scandal ca or iesit aia sa se bucure, mare lucru. In primul rand e o tara libera, fiecare tine cu ce echipa vrea ce ma f..e pe mine grija ca tu tii cu steaua sau dinamo sau oricare, nu pot sa mananc de aia ? n-am cu ce sa ma imbrac ca tii tu cu alta echipa ? Asta e orasul nostru asa cum e si orasul lor si dc noi iesim in centru sa ne bucuram ca a castigat Uta , ei de ce sa nu aiba voie sa o faca, si mai ales de ce RUSINE ? aia e echipa de care le place care-i problema ? normal ca mi-ar place sa fim toti numa fani Uta , dar asta e, . E ca si cum mie nu-mi place salamu si iti dau tie in cap ca iti place ...
Si eu m-am bucurat ca a batut steaua, care-i problema ? nu m-am dus sa ma excit in fata primariei dar m-am bucurat. Asta inseamna ca-s o oaie sau ca-s sclavul stelei ? Din partea mea steaua poate si sa retrogradeze ca ma doare in p..a, dar cat timp joaca in europa o sa tin cu orice echipa romaneasca din orice sport, intai de toate sunt roman si apoi aradean. ziceti-mi si mie de cate ori v-ati simtit mandri ca sunteti romani in ultimii ani ?
Din pacate pt noi prin sport e singura posibilitate sa iesim in evidenta intr-un mod pozitiv in lume ca-n rest .... si oricum e optiunea mea cu cine sa tin indiferent de motiv si nu trebuie sa dau explicatii la nimeni si piata primariei e a tuturor aradenilor si e dreptul meu sa ma duc acolo sa sra in sus de bucurie din orice motiv si ca a invatat papagalu meu sa vorbesca, daca asa am eu chef. Eu zic sa-i lasam in pace si sa ne vedem noi de UTA si de ce se intampla la club.
adevaru ca ne-au navalit stelistii,ce ma enerveaza la cei din tm este ca incearca sa ne bage numai pe noi,va spun io ca ii plin d stelisti si in tm...chestia e ca voi incercati sa-i mai tineti in casa,aici ii mai greu,orasu ii mic,pe f multi care ies la sfat ii cunosc,ce vreti sa le fac..../??????????
doar rez echipelor locale poate sa-i mai potoleasca.... :?
singurii care au mai ramas patrioti in tara asta sunt craiovenii!!! :cry:
Стяуа nu este echipa nationala... este doar o echipa infintata de comunisti, cu un palmares agonist prin furturi si mizerii. nu ma simt deloc reprezentat in europa sau oriunde dreq in lume de un club ca asta. chiar mi-e rusine cand vad articole despre jiji in presa internationala. imi este rusine ca sunt conational cu el.
ma refeream la patriotism local...cat despre gigi si steaua :bootyshake:
f21ale are dreptate in multe lucruri pe care le-a spus ar fi frumos sa ne bucuram asa de extaziati pt succesele UTA-ei nu pt altii; dar fiecare e liber sa sa-si manifeste bucuria pt cine vrea de aceea au murit f multi oameni in '89 sa nu se mai intample ororile depe timpul securitatii!
oricat de mult imi displace sa afirm chestia asta jiji cat e el de taran, e singurul conducator de club adevarat din campinatul asta ( poate si cel de la CFR Cluj), si nu inteleg ce legatura are jocul bun facut de steaua aseara cu faptul ca a fost infiintata de comunisti si si-a facut un palmares pe blaturi ?
Daca o zdreantza de pe centura iti cere sa te insori cu ea pt ca zice ca s-a facut cuminte si va fi o sotie model ce ai face? te-ai insura cu ea si ai sterge cu buretele tot trecutul ei? te-ai mandrii cu ea in fata lumii?
nu tre sa iasa numa daca vor :D hei man stii cum e treaba : dc tin cu steaua is sclavu lor, daca nu tin cu steaua ca nu ma lasi tu sau altii atunci is sclavul tau sau a altora, care-i diferenta ? Eu am spus mai sus ca m-am bucurat pt steaua asa cum m-as bucura pt orice sau oricine care face ceva ce afecteaza pozitiv tarisoara noastra. Eu sunt fan UTA, ce am scris mai sus e parerea mea vizavi de ce s-a intamplat, pt ca imi place sa cred ca sunt un om tolerant si asa cum vreau ca altii sa ma lase pe mine in pace sa-mi traiesc viata cum vreau si sa tin cu cine vreau la fel si eu ii las pe ceilalti in pace sa-si vada de viata lor si chiar daca as fii fost aseara in fata primariei , nu inseamna ca sunt sclavul stelei, inseamna ca sunt un om liber si ma bucur de libertatea pt care au murit altii.