Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: RUSINE!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Oare de ce era Primaria noastra luminata in mov in seara asta ?
Ai facut cumva poza?
(13-11-2011 06:48 PM)Redpunk_One Wrote: [ -> ]incredibil cat tupeu!!! cum poate vorbi de corectitudine, de mita electorala, de eliminarea oamenilor politici din functiile statului , inca odata de CORECTITUDINE SI MORALITATE :

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...TvbqBZ6eB0

ps. alipirea de mov/liliachiu astia o duc la infinit! oare vor sa schimbe si tricolorul ?

de asta era in mov....oricum asa ceva doar aradenii mai pot inghiti, in alte orase era deja de mult persoana non-grata!!! se pisa pe Arad in continuu de 7 ani si pulele fara creier tot l-ar vota si maine, futai D-zo de retarzi!!!
N-am facut poza, da am impresia ca nu o sa fie cacatu asta numai azi.
Greu m-am hotarat unde sa postez fotografia.Am vrut sa deschid un nou topic ca replica la "au plecat prea devreme dintre noi" si anume "Au plecat prea tarziu dintre noi" Dar nu ma pricep :) .Am vrut la topicul "inedit" dar nu-i inedit deloc.La "foto-video trasnite"?Nu !Ca de trasnit sigur nu-i trasneste nimeni!Probabil au pile acolo,sus.Aa gata am gasit zic,postez poza la "stiinta si tehnologie" sa fie mai cool sau mai bine la "Bancuri"ca de zis s-a zis ceva banc ca-l vad pe hahait hahaind.M-am hotarat .Postez la "rase de caini" ca tot sunt astia in rase.

Ei nu!,zic. Sa-mi fie rusine!Da Basescule ,RUSINE!!... RUSINE basescule!!!...

http://i.imgur.com/bb5kl.jpg
E veche poza insa schimb am eu alta:

[Image: DSC00029-600x401.jpg]
un batranel mai "dus" si-a facut plansa aia (sincer nu am vaut-o decat dupa ce s-a terminat mitingul si a luat-o omul de pe masina pe care stateau vorbitorii) . mda.....trebuia batut cu pietre acolo in piata pe loc. rusine noua care am lasat sa scape un astfel de monstru.
Din partea mea n-ai decat sa le multumesti si tu. Nu inteleg de ce te aprinzi asa?
Cum spuneam si la "Vocea societatii civile", este foarte important cu cine iti asociezi imaginea. Asta ca tot propovaduia-i cu patos "revolutia" peste toate topicurile unde scrii pe forum.
Asta cu asocierea imaginii e discutabila. Fiecare are dreptul la punctul lui de vedere, faptul ca pentru un anumit scop se aduna oameni cu idei diferite nu inseamna ca poate fi pus semnul egal intre ei. Daca asteptam sa avem alaturi care sa impartaseasca pana la ultima virgula aceleasi conceptii si acelasi sistem de valori vom ramane fiecare in turnul nostru de fildes. Bineinteles exista si niste bariere, niste puncte limita dincolo de care nu poti trece dar care sunt acele puncte ramane la latitudinea fiecaruia sa decida.
Da Giuli. Este foarte corect ce spui insa eu nu mi-as asocia imaginea cu niste latrai care injura pe ala in folosul alauia care ii plateste mai mult. Sa apara Gadea, Dana Grecu sau papitoiul ala de Badea pe un afis de multumire in Aradul anului 2012 mi se pare jenant.

Aici nu-i mai vorba doar de cateva virgule desi o virgula poate da cu totul alta conotatie.
Da mai dar sa reduci sute de oameni la prezenta unui banner, sa spui ca vocea a sute de oameni e mai putin importanta pentru tine decat prezenta unui om cu un banner... ma rog, e decizia si punctul tau de vedere, doar ca daca asteptam societatea civila perfecta si protestul perfect... putem sa-l asteptam mult si bine!

p.s. Toata lumea vorbeste cu scarba de Antena 3. E un post partizan, UNUL! Puterea are o gramada de posturi partizane, aproape toate celelalte... dar nimeni nu pare foarte iritat de asta.
buna observatie batrane...
Faptul ca nu sunt de acord cu Antena 3 nu inseamna ca sunt de acord cu B1 TV. Nu e normal sa fie asa si argumente de genul: "daca si ei fac, facem si noi" nu fac decat sa inchida cercul vicios in care ne aflam.
Reference URL's