The_Kid Wrote:B'921 Wrote:sa fim sinceri,stie ce vorbeste ultras_timisoara,sa nu intelegeti gresit,eu sunt aradean,reprezentam BRIGADA 921 si in Arad,deci sa nu spuneti k tin cu poli,pt k nu tinem cu poli
Asa deci esti aradean :!: ... si eu care credeam ca au venit din Buc ... las' ca ne mai vorbim noi in alte circumstante ...
Ultras_tm esti penibil cum tot o dai atata in sus si in jos ca ati gasit pe un biet taran in tricou cu steaua, de parca aia ar fi fost adversarii vostri.
Stelisti din astia aveti si voi si inca mult mai multi (remeber p-ta operei, rember meciul cu rapid de acum 2 ani si banerul ala de tribuna a II-a). Daca la Arad au iesit pana intr-o 100 la voi au iesit cateva sute bune ....
Nu e vorba doar de acel suporter ci e vorba ca TOATA peluza aia a inceput sa strige "steaua steaua" !!
La noi atunci au iesit studentii. In caz ca nu stii Timisoara e oras unversitar. Cum iti explici ca acum (cand e vacanta) nu a mai iesit nimeni (nu neaparat pe centru) sa se bucure ? Intradevar sunt si timisoreni stelisti insa ei nu se manifesta prin oras. Pe stadion nici nu se pune problema.
Aia din peluza au strigat STEAUA ca sa-i irete pe Rapidisti sa-i enerveze eu am fost la TRIBUNA I si am vazut strigau cu fata la rapid nuam sa-i enerveze
Lacatus e un antrenor cu adevarat PROFESIONIST si asta conteaza mai mult decit ca in vene ii curge singe stelist. sa fie sanatos atita timp cit isi face traba bine la UTA si cred ca e pus pe traba serioasa aici la UTA ca altfel nu-si aducea si familia la Arad, cit despre meciul pierdut cu steaua nu cred ca a fost cu intentie pentru ca scorul a fost prea mare iar la un meci cu "intentie" nu se face o diferenta de 3 goluri, dar nu ne ramine decit in retur la steaua sa scoatem un rezultat bun si sa le dam pete nas celor ce ne considera pe nedrept "scalvii stelei"
Ultras_timisoara Wrote:The_Kid Wrote:B'921 Wrote:sa fim sinceri,stie ce vorbeste ultras_timisoara,sa nu intelegeti gresit,eu sunt aradean,reprezentam BRIGADA 921 si in Arad,deci sa nu spuneti k tin cu poli,pt k nu tinem cu poli
Asa deci esti aradean :!: ... si eu care credeam ca au venit din Buc ... las' ca ne mai vorbim noi in alte circumstante ...
Ultras_tm esti penibil cum tot o dai atata in sus si in jos ca ati gasit pe un biet taran in tricou cu steaua, de parca aia ar fi fost adversarii vostri.
Stelisti din astia aveti si voi si inca mult mai multi (remeber p-ta operei, rember meciul cu rapid de acum 2 ani si banerul ala de tribuna a II-a). Daca la Arad au iesit pana intr-o 100 la voi au iesit cateva sute bune ....
Nu e vorba doar de acel suporter ci e vorba ca TOATA peluza aia a inceput sa strige "steaua steaua" !!
La noi atunci au iesit studentii. In caz ca nu stii Timisoara e oras unversitar. Cum iti explici ca acum (cand e vacanta) nu a mai iesit nimeni (nu neaparat pe centru) sa se bucure ? Intradevar sunt si timisoreni stelisti insa ei nu se manifesta prin oras. Pe stadion nici nu se pune problema.
Sa fim seriosi, nici tu nu crezi ceea ce spui....
Continuati sa visati ...
In alta ordine de idei, daca sorecul are mania pozelor, mi-am zis sa ii punem si noi poza pt. a arata lumii cine ne face pe noi tarani.
Uitati-va ce zmeu e pe forum si ce fata de fagot are in realitate. Am sa ma rezum doar la poza lui, pt ca restul pozelor nu isi au locul pe forum.
![[Image: soarecwt9.th.jpg]](http://img245.imageshack.us/img245/9383/soarecwt9.th.jpg)
Pai cu asa elefant in spate, isi permite ! :D :D
The_Kid Wrote:B'921 Wrote:sa fim sinceri,stie ce vorbeste ultras_timisoara,sa nu intelegeti gresit,eu sunt aradean,reprezentam BRIGADA 921 si in Arad,deci sa nu spuneti k tin cu poli,pt k nu tinem cu poli
Asa deci esti aradean :!: ... si eu care credeam ca au venit din Buc ... las' ca ne mai vorbim noi in alte circumstante .......
Kidule nu te lua dupa el ca nu e aradean.
Da-l draq nu vedeti ca are sacul cu merinde in spate?
da,sigur sunt la Tm mai multi stelisti decat in Arad si este si logic sa fie asa.La cateva mii de studenti veniti din alte zari e si normal sa se regasesca si simpatizanti ai oierului si a echipei lui.diferenta consta ,insa,ca cei de aici nu (mai)au curajul sa se afiseze cu tricouri,fulare;la stadion nici atat.ce stii tu cu rapizii,aia e altceva,nu are nici o legatura cu stelistii ;-)
bah da ce viteji suntetzi...cica la ala ii i`au poza si ma duk in tm sa`l bat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce zmei suntetzi jur !!! Ala care a scris asta cred k are 15 ani...
Si din informatiile mele, pe DP nu mai are nimeni curajul sa se afiseze cu tricourile echipelor spurcate si va respect pt treaba asta. Si noi luam atitudine si cei care au fost deposedati de sepci si tricouri cu steaua ( de ex. ) nu cred ca vor mai aparea asa data viitoare. E doar o chestiune de timp.
RazvY92 Wrote:Aia din peluza au strigat STEAUA ca sa-i irete pe Rapidisti sa-i enerveze eu am fost la TRIBUNA I si am vazut strigau cu fata la rapid nuam sa-i enerveze
Sa fim seriosi. Asta e cea mai penibila scuza cu care puteai sa vi....Insemna ca la meciurile cu Steaua ar trebui sa strigati Dinamo sau la meciurile cu Dinamo sa strigati Rapid. Ceea ce evident ca nu se intampla. In etapa a 3-a din cate am auzit ati cantat impreuna cu stelistii mel anti-tm si anti-rapid. Bravo !!! Se pare ca prin Arad e la moda sa ti cu steaua si sa urasti Timisoara.
@alb-rosu, sa dea Dumnezeu sa fie adevarat ce spui.
Ultras_timisoara Wrote:RazvY92 Wrote:Aia din peluza au strigat STEAUA ca sa-i irete pe Rapidisti sa-i enerveze eu am fost la TRIBUNA I si am vazut strigau cu fata la rapid nuam sa-i enerveze
Sa fim seriosi. Asta e cea mai penibila scuza cu care puteai sa vi....Insemna ca la meciurile cu Steaua ar trebui sa strigati Dinamo sau la meciurile cu Dinamo sa strigati Rapid. Ceea ce evident ca nu se intampla. In etapa a 3-a din cate am auzit ati cantat impreuna cu stelistii mel anti-tm si anti-rapid. Bravo !!! Se pare ca prin Arad e la moda sa ti cu steaua si sa urasti Timisoara.
@alb-rosu, sa dea Dumnezeu sa fie adevarat ce spui.
Interesant cum ai auzit tu de la 50 de km si eu de pe stadion nu . ii clar ca in toate orasele tari sunt paraziti din astia dar hai sa nu mai generalizam mai fratilor .CE daca in timisoara sunt 2-3 homosexuali asta inseamna ca toti sunteti .tra sa mai si gindim nu numa sa aruncam tot felul de prosti.Veniti cu probe video sau poze si atunci o sa puteti sa acuzati pina atunci mucles.
FORZZA UTA,PENTRU NOI DOAR UTA CONTEZA
Timisorenii tot vorbesc tampenii da ei uita cu cine au venit la meci la Arad, cu cine au stat in peluza, si ce au strigat si pentru cine au strigat, rapidistilor...
Quote: In etapa a 3-a din cate am auzit ati cantat impreuna cu stelistii mel anti-tm si anti-rapid. Bravo !!! Se pare ca prin Arad e la moda sa ti cu steaua si sa urasti Timisoara.
........... am auzit am auzit bla bla ajbdv];
abvf;jb dvagfm nahfmhg,j/ dgj;,,,,,,,,,,gjk
..........................mai dispareti de aici
Eu vad ca toata lumea uita ca in momentul in care o taranii de pe stadion au strigat stoia ! stoia ! galeria UTA-ei a replicat prin m..e steaua !!! ....ca sa fie clar pentru toata lumea. Presa a uitat sa mentioneze acest aspect. In plus pe parcursul meciului s-a scandat de foarte multe ori PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA !!!
In ultimii ani in Arad, UTA s-a zbatut in mediocritate, iar la tv de ani multi vezi numai reclama la steaua...la jiji...ce fac oitele azi...ce fac maine...
Normal ca sunt o gramada de prosti care pun botul la vrajeala asta.
Intr-adevar noi trebuie sa scapam de astfel de specimene si sa renasca spiritul acela de acum cativa ani...cand, imi amintesc ca la meciul cu steaua langa tribuna 1....deci nu de galerie...a fost afisat un banner foarte sugestiv sTEAUA TARFA TARII !!!
Dar vorba unora...nu trebuie sa cadem nici in suferinta aia tampita....sa fim noi anti ...aia ....anti ceilalti. Atata timp cat ei nu au nimic cu noi nu vad de ce am avea noi cu ei.
Singurii care tot au ceva cu noi sunt timisorenii....joaca UTA cu Rapid...hop si ei se baga in seama sa vina la meci. Nici bani de bilete nu au avut...ca s-au rugat sa-i lase sa intre moca.
PS: Asta e chiar nesimtire...dupa ce te dai anti-bucuresti si te faci frate cu baietii din giulesti sa vii sa ne tineti noua morala. Mi se pare chiar aiurea. Mai si vin 50 de tim cu 100 de jandarmi mai si pleaca incuiati in balenele jandarmeriei injurand pe UTA...ce adevarati pot sa fie....
Cred ca ar fi bine ca timisorenii sa nu mai intre pe acest forum ca sa nu mai fie atata cearta. Fiecare cu treaba lui. Multumesc baieti ! La revedere baieti ! :smt006
Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Intradevar la tribuna 2 s-a strigat pret de cateva secunde steaua si s-a si injurat la greu. Din pacate majoritatea sunt abonati, nu vom scapa de ei. Totusi faza cu scandarea stelei a fost o riposta nereusita la badaraniile galeriei liliachio-maronie.
Gabu Wrote:Cred ca ar fi bine ca timisorenii sa nu mai intre pe acest forum ca sa nu mai fie atata cearta. Fiecare cu treaba lui. Multumesc baieti ! La revedere baieti ! :smt006
Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Ba gabu esti comunist?Lasa-i sa isi spuna parerea chiar daca nu e cu tine pe aceasi lungime de unda! :D
Ultras_timisoara a scris:
Iar cu spetza era imposibil sa "comunici" pt ca stadionul ala sincer numai stadion nu e. Nu i-am auzit deloc tot meciul, doar i vedeam cu sar sau aplauda.
fi serios
da cand a dat UTA gol AI AUZIT tribunele?
redRED Wrote:ba tu ai fost la meci?la tribuna a2-a nu a strigat asbolut nimeni steaua,acolo majoritatea sunt utisti adevarati..erau vreo 5-6 in coltul peluzei care au strigat dar care au fost potoliti imediat...numai vb din povestite
Am fost sus la J de la 4 dupa masa asa ca nu vorbesc din auzite. Din pacate cum ai zis si tu : "
majoritatea sunt utisti adevarati...". Oricum, sa nu mai cautam nod in papura, ce a fost a fost, suntem tari. Rusine ar trebui sa fie celui care spune ca nu vin aradenii la stadion pentru ca nu le pasa de UTA.
RUSINE conduceri UTA pentru declaratia data in ziare precum ca aradenii nu sunt interesati de meciurile UTEI si nu sufla nimic de preturile prohibite ale biletelor si abonamentelor, unii traiesc si o saptamina cu pretul cerut pe un bilet de intrare ALO, IMBUBATILOR CE CONDUCETI CLUBUL, TRAIM TOTUSI IN ROMANIA !!!!