Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: RUSINE!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Esti tu atat de sigur?
Prefer sa tac din gura.
Foarte multe nu stiu,ca doar nu am fost acolo.
Nu e problema mea,nu ma intereseaza.
Stii cum e,atata timp cat nu ai dovezi nu poti sa faci afirmatii despre nimeni si nimic,dar cu siguranta acest articol re un sambure de adevar.
Oameni buni, e vorba de octombrie 2007, nici Mara si nici Sabin Ilie nu mai erau la UTA!!! Daca ar fi sa speculam, ne putem gandi la Miu eventual. Desi "publicatii" de tipul "can-can" sunt departe de a fi credibile.
Frasineanu iti spune ceva?
Da, uitasem de el si se potriveste profilului. Daca cele relatate in articol sunt adevarate, asta nu e decat o dovada in plus ca in acea perioada, la UTA era un haos de nedescris iar echipa nu era de fapt decat o adunatura de golani ordinari (cu exceptiile de rigoare binenteles).
daca e frasineanu inseamna ca pe langa viol si sechestrare mai poate fi acuzat si de raspandire de boli venerice :biggrin:
da ce ma, voua nu va place sa mergeti la pizde?
ce va tot atacati atat, e ceva normal.
E ceva normal sa violezi o fata?
da' sa faci laba e normal?
:biggrin:
normal - anormal desi e rusinos e sanatos :))
Daca e vorba de viol e normal ca toti 3 sa faca inchisoare. Orice altceva nu e normal.

Cat despre laba, cancan-ul e un astfel de ziar :biggrin:
Mie mi se pare un mare "entertaiment" prostia asta, un fel de laba americana, un articol ingrosat si bazat pe cine stie ce afirmatii.
Cristina Maia Feldan este presupusa victima nu? De ce nu o cauta sa obtina o declaratie oficiala de la ea? Cine din conducerea clubului UTA are sau a avut ceva cafenea? In afara de Boruga(care am inteles ca detine localul de pariuri de la podgoria) nu stiu sa fi avut nimeni ceva cafenea pe centru.
Cat despre faimosul fotbalist si bodyguard-ul sau, "capcana" si violul de 12 ore, amenintarile si detaliile amanuntite dar inexistente.. o mare porcarie. Si ca sa se termine frumos, aflam ca cei 2 sau cati erau s-au si sarutat, SENZATIONAL !! Exceptional articol, CAN-CAN !!
eu nu il mai suport pe infectul asta. cum isi permite sa atace UTA non-stop si sa improaste cu noroi aproape zilnic este ceva de necrezut :

"Cine mărită o fată urâtă şi datoare ?
Nu puţini sunt suporterii „Bătrânei Doamne” care se întreabă, cum de fug investitorii de UTA, ca dracu de tămâie ? Unii, ar fi tentaţi să arunce vina pe criza mondială, alţii, pe lipsa de interes a potenţialilor finanţatori faţă de o echipă de liga secundă. Cel mai aproape de adevăr ni se pare a fi Sandu Ion, cu al său răspuns tranşant: Cine mărită o fată urâtă şi datoare ?

Ajunsă bătaia de joc a unor falşi utişti, care şi-au urmărit doar propriile interese, începând de la Nicolae Bara şi terminînd cu Ionuţ Chirilă, Campioana Provinciei a ajuns astăzi, din nou, într-un punct critic. „Îngropată” în datorii, „hăituită” de recuperatori, „Doamna” respiră graţie lui Sandu Ion,primarului Gheorghe Falcă şi a altor câţiva - este drept, puţini - oameni cu suflet mare, care au acceptat, dezinteresaţi, să astupe „găurile” ce ameninţau clubul cu excluderea din campionat. În speranţa că „Doamna” cea urâtă şi datoare, de azi, va ajunge ziua în care „peţitorii” se vor înghesui la poarta ei, pentru a-i cere mâna ...

Daniel Scridon"
Mizerie de ziarist.vcand ai de gand sa te opresti.?
deja m-am saturat de gunoiu asta de "ziarist". nu cred ca am vazut vreun articol in care sa zica ceva bun de uta sau sa sustina uta. partea mai proasta ii ca multi oameni ii citesc articolele si chiar cred ce spune acest gunoi.
Exista o singura solutie. Intrebare nevinovata: cand are ICIM-ul urmatorul meci acasa?
INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN ACEEASI ZI CHIAR :

" Adevăraţii vinovaţi
Numai este un secret pentru nimeni că UTA tremură, săptămânal, pentru prezenţa în eşalonul secund al fotbalului românesc. Nici cum s-a ajuns aici. Chiar dacă, unii, fac pe proştii, simţindu-se cu „musca pe căciulă”, pentru „osanalele” ridicate „groparilor” Bara şi Chirilă. Parşivi, preferă, astăzi, să „mute focul” în curtea altora, pentru a scăpa de oprobiul public.

Aceşti „specialişti” sunt co-autori morali la dezastrul în care a fost abandonată „Bătrâna Doamnă”.

Rânjetul lor satisfăcut, pe vremea când ziarul nostru era târăt prin sălile de judecată de cel cărora le ţinea isonul, s-a transformat într-o grimasă amară. În megalomania lor, aceşti „profesionişti” de neînlocuit, refuză să accepte evidenţa. Faptul că, prin atitudinea lor slugarnică, părtinitoare - vizavi de derapajele „proiectului Bara” - n-au făcut altceva decât să împingă UTA în prăpastia deznădejdii. De unde, culmea, „Doamna” a ieşit, cu ajutorul unor mâini întinse de cei mai huliţi dintre arădeni.

Daniel Scridon "
cate mai incap intr-un metru jumate??mai scoti multe?'tuten gura...
Tocmai Scridon s-a gasit sa vorbeasca de slugarnicie? Scridon e banuit de multa vreme ca posteaza inclusiv pe diferite site-uri sub diferite pseudonime "utist pana la moarte:, "Gica", "Petre utistu". In aceste postari il linge pe Falca si da in SCU si in suporteri in general. Uneori face referire si la persoane, drept urmare am facut o plangere acum cateva zile si in urma plangerii mi s-a comunicat IP-ul. E un IP Arad Online (aradon), deci nu e foarte greu de ghicit cine e autorul. Continuarea nu va fi foarte distractiva pentru jurnalistul care in urma cu putin timp a invatat sa lucreze pe calculator.
http://www.mediafax.ro/sport/mutu-si-kuz...89;4079506

urmariti in min 02:20-02:30 cum "le zice" de bine mutulica ....guta si salam, nu altceva....iar versurile........BLEAHHH

ps. vezi si pozitia mainii la kuzmanovic in timpul intonarii imnului ;)
Reference URL's