lacatus vorbeste prea mult despre steaua si sunt ferm convins ca i se rupe p**a de UTA, asa ca nu-l mai tot aparati atat.
rezultate, rezultate, rezultate... cu parere de rau dar am ajuns la concluzia ca multi de aici vorbesc ca niste oameni care sunt obisnuiti cu putin si se multumesc cu putin.
nu vad de ce ar trebui sa-i toleram iesirile astea in care nu face altceva decat sa ne puna in umbra stelei. mai ales ca toti va plangeti ca in presa centrala se discuta doar despre echipele bucurestene.
Ba, mai bine termin-o si vezi-ti de treaba...
Ba cristi, laso draq de treaba ? cum sa ii se rupa p de UTA ?! tu nu sti ce vorbesti.. de aia e antrenor la UTA ? de aia are rezultate ? Si referitor la meciul cu steaua.. nu poti sa compari pe steaua cu rapid.. cum a jucat steaua, si cum a jucat rapid.. Toate respectele pentru Laca
cristi_ Wrote:lacatus vorbeste prea mult despre steaua si sunt ferm convins ca i se rupe p**a de UTA, asa ca nu-l mai tot aparati atat.
rezultate, rezultate, rezultate... cu parere de rau dar am ajuns la concluzia ca multi de aici vorbesc ca niste oameni care sunt obisnuiti cu putin si se multumesc cu putin.
nu vad de ce ar trebui sa-i toleram iesirile astea in care nu face altceva decat sa ne puna in umbra stelei. mai ales ca toti va plangeti ca in presa centrala se discuta doar despre echipele bucurestene.
Nu te contrazic cristi dar DEOCAMDATA trebuie sa ne multumim cu atat,pentru ca suntem o echipa nou-promovata.Si trebuie sa nu ne uitam obiectivul care este salvarea de la retrogradare...
Pe undeva Zidane are dreptate si nu ar trebui sa ne imbatam cu rezultatele care le-am avut pana acum !
Atitudinea asta pro steaua ar trebui sa dispara , Laca ar trebui sa fie acasa stelist si nu pe stadion la UTA!
Daca nu erau comunistii aceasta stea nici nu ar fi existat iar noi acum poate ne bateam in Europa cu marile echipe.
La o adica de ce nu i s-ar rupe p*** de UTA?Este legat doar financiar de UTA, cum ar putea fi altfel?
Daca va avea rezultate in continuare se va atasa de Arad si toti vom fi de partea lui.
Faptul ca pe stadion la meciuri au venit multi stelisti e perfect ADEVARAT , nu trebuie sa ne ascundem dupa deget si sa nu recunoastem.Interesul aradenilor pentru UTA este scazut in momentul de fata.Prin rezultate suporterii se vor intoarce la stadion.
RUSINE 'utistiilor' care au stat langa galeria noastra cu tricouriile stelei si fularul UTA-EI
La meciul cu Rapid au fost o gramada de scaune libere, deci locuri mai erau !!!
B'921 Wrote:RUSINE 'utistiilor' care au stat langa galeria noastra cu tricouriile stelei si fularul UTA-EI
Din pacate "stelisti" din astia sunt peste tot, fiecare padure are uscaturile ei.
las-0 balta unde au stat langa galerie spune-mi zona ca eu am stat langa galerie cu cativa prieteni si nu am vazut asa ceva de ce tot mintiti!
au fost langa galeria rapizilor mi'a confirmat un preten ..... unu a luat un tricou cu radoi si la fluturat in fata lor ....penibil !
The_Kid Wrote:Da-le pace albrosu, inainte de meci noi i-am monitorizat atent deoarece aveam brigada pregatita pt orice la o adica, dar ei au venit si s-au dat jos in gara la Aradul Nou de unde i-au luat jandarmii si i-au dus pana la podul decebal de unde au coborat pe mal pana la Terasa Belvedere unde au putu sa bea o bere, iar dupa asta i-au dus incolonati spre stadion.
Ti-as spune mai multe dar nu are rost sa dam astfel de detalii pe forum.
Erau niste ghertoi din drojdierii si ultranativ care erau campioni la aratat m... din balenele jandarmilor la plecare.
Ii credeam mai smecheri insa nu au aratat decat un spectacol gretos plin de injurii gratuite ...
nah cum ti-ai pus tu aiurea doua brigazi power din peluza polista in cap :lol:
Makiaveli hai da-le mai scurte, cat despre pusul in cap, afla ca mi se rupe de cele doua brigazi.
Halal smecherie sa mergi 10 m pana sa te ia garda, si inca cata garda.
Ce ati fi vrut sa incercam ceva in aia 10 m cat ati traversat strada cand noi eram la 5 km de voi.
Postezi mult si prost, rezuma-ti ceea ce spui intr-un singur post si nu mai crea 100 aiurea.....
Am inteles ca ua stat langa galeria noastra adica aUTA-ei si oricum mi se rupe de cei care au fost.
ultras_timisoara:cica voi sunteti anti-bucuresti dar sunteti infratiti cu rrapid sau rapid nu apartine de buc?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asa ca rusine!!!!!!!!!!
albrosu Wrote:Inteleg rivalitatea timisorene dar incearca sa fi obiectiv. Au fost 4-5 tarani care au scandat numele Stelei dar asta nu inseamna ca suntem sclavii Stelei. E o problema generala, aveti si voi asemenea specimene chiar daca nu se aud. Dar nu poti baga in aceeasi oala SUR cu cativa idioti din tribuna si asta o stii si tu.
In plus ar trebui sa o lasi mai moale mai ales ca ati venit cu giulestenii. Cred ca asta e o problema interna la voi si probabil intr-o zi veti renunta la infratirea cu ei pentru ca sunt destule voci care o contesta.
Ma amuza cat de copilarosi sunteti batandu-va cu caramida in piept ca ati avut marele curaj de a veni in Arad. Eu zic ca derby-ul dintre UTA si Poli inseamna TOTUl pt ambele parti si nu inteleg de ce aveti nevoie si de altceva.
Recunoaste macar ca UTA este peste POLI la ora actuala si ca ati vrea ca jucatorii vostri sa moara pe teren la fel cum o fac ai nostri. Dar din pacate pentru voi, Marian Iancu are cu totul si cu totul alte intentii. Cartu mai rezista vreo 3 etape si apoi adio.
Da, pana duminica si pentru noi insemna aproape totul un meci cu uta. Dar dupa ce am vazut la Arad, mi-am dat seama ca nu avem cu cine sa fim rivali acolo. Poate doar cu stelistii. Am ramas scarbit de ce am vazut. Si din cate citesc pe aici nici macar nu aveti intentia sa luati atitudine, chiar daca va faceti de ras....Treaba voastra. Oricum pentru mine si pentru majoritatea celor care au fost ieri la Arad, rivalitatea cu suporterii utei e doar o amintire, pentru ca acei suporteri trup si suflet pentru uta nu mai exista.
In privinta jucatorilor si a daruirii, ai toata dreptatea din lume. Dar nu imi doresc sub nici o forma sa fiu scalvul stelutzei, sa am un antrenor care se declara tot timpul stelist si sa mai si toarne meciul cu steaua. Macar daca le dadea cu 1-0 sau 2-1 dar nu 3-0.
sa fim sinceri,stie ce vorbeste ultras_timisoara,sa nu intelegeti gresit,eu sunt aradean,reprezentam BRIGADA 921 si in Arad,deci sa nu spuneti k tin cu poli,pt k nu tinem cu poli
lasatii in pace pe timisoreni ca ei nu vad si nu aud decat cea ce vor ,nu adevarul.Aveti acelasi comportament si caracter ca si jucatorii si staful rapidului(doar sunteti infratiti nu?).Cand castigati e meritul vostru cand pierdeti toti v-au furat.Sunteti niste plangaciosi la care l-i s-a luat jucaria si plecati suparati acasa.Nu toti intrati in categoria asta deci sa ma injure numai cei care se simt.Pe bune nu sunt ironic.
indianredskin Wrote:lasatii in pace pe timisoreni ca ei nu vad si nu aud decat cea ce vor ,nu adevarul.Aveti acelasi comportament si caracter ca si jucatorii si staful rapidului(doar sunteti infratiti nu?).Cand castigati e meritul vostru cand pierdeti toti v-au furat.Sunteti niste plangaciosi la care l-i s-a luat jucaria si plecati suparati acasa.Nu toti intrati in categoria asta deci sa ma injure numai cei care se simt.Pe bune nu sunt ironic.
Ce treaba avem noi cu staful Rapidului ? Mie personal mi-e si scarba de mai multi de acolo. Dar am venit sa sustin Rapidul pentru ca si rapidistii ne-au ajutat tot timpul in bucuresti. Si in plus imi era dor sa ma "duelez" cu suporterii aradeni. Din pacate aia care erau acolo langa noi erau toti stelisti. Iar cu spetza era imposibil sa "comunici" pt ca stadionul ala sincer numai stadion nu e. Nu i-am auzit deloc tot meciul, doar i vedeam cu sar sau aplauda.
P.S. Eu vorbeam strict de problema suporterilor, nu de meciul UTA-Rapid care oricum nu ma interesat prea mult.
Nu vreau sa se inteleaga gresit. Mesajele mele nu au nici o tenta de batjocora. Doresc doar sa trag anumite semnale de alarma pt ca e grav ce se intampla la voi. Eu vreu sa fiu rival cu suporterii utei din Arad, nu cu suporterii stelei din Arad.
B'921 Wrote:sa fim sinceri,stie ce vorbeste ultras_timisoara,sa nu intelegeti gresit,eu sunt aradean,reprezentam BRIGADA 921 si in Arad,deci sa nu spuneti k tin cu poli,pt k nu tinem cu poli
Asa deci esti aradean :!: ... si eu care credeam ca au venit din Buc ... las' ca ne mai vorbim noi in alte circumstante ...
Ultras_tm esti penibil cum tot o dai atata in sus si in jos ca ati gasit pe un biet taran in tricou cu steaua, de parca aia ar fi fost adversarii vostri.
Stelisti din astia aveti si voi si inca mult mai multi (remeber p-ta operei, rember meciul cu rapid de acum 2 ani si banerul ala de tribuna a II-a). Daca la Arad au iesit pana intr-o 100 la voi au iesit cateva sute bune ....
nu ar trebui sa ma bag sa postez aici...dar imi asum riscul de a fi injurata :?
singurii oameni pe care ii respect din fotbal sunt jucatorii si unii andtrenoiri.oamenii din conducere si unii suporteri lasa de dorit.parerea mea este ca fiecare sa isi vada de echipa favorita si sa nu aiba 100 de echipe favorite pt ca atunci nu se mai poate numi suporter.sunt din Arad si m-am bucurat foarte mult cand am vazut ca UTA a intrat in Liga I si sunt sigura ca vor termina campionatul printrte primii 5.mult succes!
iar cearta intre supoerteri parerea mea este inutila...fiecare tine cu cine vrea...iar cu iesitul in fata primariei...mi se pare aiurea...sa se bucure fiecare pt el acasa....aici e Arad si trebuie sa te bucuri pt Uta si valabil pt fiecare suporter al oricarei echipe.