@albrosu, lasa-l in pace pe Burebista, sa isi bata in liniste copiii. Nu vezi cit de repede se "emo"tioneaza? Imediat da in off-topic, si iar trebuie sa-l banam. Si sa vezi atunci "emo"!
Daca ar fi avut 10-12 ani, as mai fi trecut cu vederea aceste "emo"tii pe care i le provoaca forumul dar acum e major si ar trebui sa fie mai responsabil. Pentru ca iresponsabilitatea atrage si sanctiunile si mi-e teama ca fara acces la acest forum, ar putea ajunge si el sa viziteze:
http://www.emo-kids.ro :smile:
Mda... frumoasa caterinca... dar cred ca acum nu e cazul ;)
Burebista Wrote:albrosu: lasa-ma in pace, ca am citit tot articolul, am intrat si pe linkurile ce erau puse acolo (emoculture, emo-kid, si celalalt)... Cand ii vad pe strada imi vine sa-i bat cand vad atata suferinta pe ei... Neintelesi, emotional, ghotic... Ce plm is prostiile astea la niste copii de 10-13 ani?? Nu sunt adeptul violentei asupra copiilor, insa daca o sa am copil, si o sa-i umble mintea la asa ceva, n-o sa-l omor (evident), dar o sa-i dau o mama de bataie de sa ma tina minte. Ia auzi ba la ei... familia si profesorii...astias de vina... Aia-s oameni stimate albrosu?? Da sa-i ia benga de inadaptati!!!
Repet: Let the emo-kid die!!!!!!!!!!!!
Burebista nu esti tu ala pe care nu il intelege nimeni ?Victima forumului ?Emo al forumului.
nu sunteti la offtopic ci la rusine. sa inteleg ca vreti sa-i sugerati lui Miki ceva? daca nu, atunci mutati discutia...
Auzi ca stie sa si danseze o manea? poate imi explica si mie cineva cum se danseaza pe o manea...
Totul e sa simti muzica, nu e nimic de explicat.
Muzica?... Unde??... Care muzica???
Dar "metalul" ala e muzica? hai baaa.... fi serios :icon_mrgreen:
Sase! Suntem in off-topic! :smile:
Eu nu eram off-topic... satanistilor :D
Se apropie alegerile iar acum se inghesuie oamenii nostrii politici sa lase impresia ca sunt alaturi de aradeni, mai precis de UTA. Primarul are impresia ca se cumpara niste voturi cu o tabela electronica si o instalatie de nocturna pe care oricum nu am putut-o inaugura in LIGA 1 .Falca e alaturi de UTA acum???El a negociat cu borcea??? oare a facut-o la fel ca si cu Paunescu???
Maşină nouă la primărie!
Arad - Maşină nouă la Primăria Arad: este vorba de un WV Jetta, alb (AR-51-PMA) pe care instituţia şi-a introdus-o în parcul auto şi care, din informaţiile pe care le avem, va reveni viceprimarului Ovidiu Marian.
http://www.aradon.ro/stiri/Arad/articol/...2-02114077
PS: ce sa mai zic, masina recent aparuta pe piata, mai penibil de atata chiar nu se poate!!!
OK! Acum am vazut decizia in cazul (ber)becali..ce pot spune era de asteptat :| trist foarte trist, mi-e greata de aceasta "liga" si "federatie" condusa de niste sclavi care sunt la cheremul lui (ber)becali.Lupescu s-a luat de mitica si i-a fost inchisa gura una doua (nu ca lupescu ar fi sfant sau ca nu ar fi sclavul lui sandu)
Ps. Mitica la puscarie(sau la 2 m sub pamant)
Sandule du-te la oile lu jiji
Ps. 2 Popescule te asteptam!!
Numa in Romania se poate intampla asa ceva.... chestia amuzanta ii si poate totodata imbucuratoare pt noi e ca nimeni nu zice nimic de palmaresul lu' violeti... nici nu-s bagati in seama. :D
RUSINE!!!!! celor de la realitatea tv care au initiat campania aia de amprentare in semn de protest impotriva autoritatilor italiene care le iau amprente tiganilor (aseara am vazut la tv si mi-a venit greata)!!! Sa le fie rusine acelor ignoranti, e o prostie imensa ce fac ei!!!Pai tiganii aia sunt amprentati de corecti si de cinstiti ce sunt??? Halal Romanie!!!!
Inca o culme a tupeului: Mircea Ilie.
Acest hot a cerut o marire de salariu (nu ii ajungeau cei 30.000 euro pe an), dupa ce nu a ajutat UTA cu nimic si a fost cel mai slab si indolent jucator al UTA-ei. Acum, cand a vazut ca UTA nu prea are atacanti in lot, a zis sa profite si mai mult si a cerut marirea de salariu. Incredibil...
Ce nesimtit pentru 2 goluri intr-un sezon a avut 30.000 si acuma vrea marire..mai bine se lasa!
http://www.youtube.com/watch?v=RNf3Nr_3V...queen.html
florin salam face cover-uri dupa QUEEN!!! Asa ceva e de-a dreptul gretos, mai ales ca la refren au ceva de genul "dar prietenii e pan` la moarte"!!! Si atunci cum sa nu urasti rasa lor de tigani??? Mi s-a intors stomacul pe dos acum, de dimineata!!! Vedea-i-as pe toti unde i-o dus Antonescu!!!
Bine, nu zic ca nu exista si tigani "de treaba", dar majoritatea nu sunt.