Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: RUSINE!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
razvanpsv Wrote:
ZIDANE10 Wrote:Ascultati pe OTV....e Lacatus care vorbeste de steaua ,lauda steaua si apara steaua in calitate de antrenor al UTA...... :lol:

Asta ie Atata timp cat are rezultate cu UTA poate sa si mearga in galerie la Steaua . Este un stelist asa va ramane ar trebui sa nu faca asa afirmati dar cat timp UTA are rezultate nu il putem contesta.

sau poate nu .... :roll:
Acuma nici de Lacatusi nu va mai convine ? :| a jucat o viata la steaua.. lasati-l in pace ! Trebuie sa il intelegem
Da mai dar acum isi castiga painea de la UTA. Cum noi intelegem dragostea lui pt. Steaua, asa sa inteleaga si el pasiunea noastra pt. UTA.
Fii sigur ca ne intelege.. toate respectele pentru Laca. !

Ultras_timisoara

Acuma va deranjeaza ? Atunci de ce toata peluza de langa noi (eram in galeria oaspete normal) a scandat "steaua steaua" ? De ce erau cetateni in tricouri cu steaua in tribuna ? Imi pare rau sa o spun dar sunteti jalnici. Nu meritati sa fiti considerati rivalii nostrii deoarece la voi pe stadion sunt mai multi stelisti decat utisti.
Da tu ce cautai cu rapidistii, rapidistule !? Si lasa dumele ca voi sunteti infratiti cu liliacii...
Ultras_timisoara Wrote:Acuma va deranjeaza ? Atunci de ce toata peluza de langa noi (eram in galeria oaspete normal) a scandat "steaua steaua" ? De ce erau cetateni in tricouri cu steaua in tribuna ? Imi pare rau sa o spun dar sunteti jalnici. Nu meritati sa fiti considerati rivalii nostrii deoarece la voi pe stadion sunt mai multi stelisti decat utisti.

Daca este sa ne luam dupa logica ta nici voi nu meritati nimic din atentia noastra atat timp cat voi veniti in Arad sa strigati Rapid Giulesti.
Ce ultras te dai tu mancator de samanta, pe cine urechezi tu ? Ati fost zmei in balenele jandarmilor, sau campioni la arat m..e din spatele gardurilor si ale jandarmilor.
De ce nu ati venit pe cont propriu, zmeilor?
ZIDANE10 Wrote:Ascultati pe OTV....e Lacatus care vorbeste de steaua ,lauda steaua si apara steaua in calitate de antrenor al UTA...... :lol:

MAI TACI DREQ!!!!!!!!!! Bah imbarligatorule atatea soparle bagi.Vezi-ti de treaba ta.
Ce vrei, a luat si el CCE cu Steaua.e normal sa fie stelist. Lasa ca era mai bun Petcut sau Manaila ca erau Utisti adevarati.

Ultras_timisoara

tobo` Wrote:Da tu ce cautai cu rapidistii, rapidistule !? Si lasa dumele ca voi sunteti infratiti cu liliacii...
Am fost vreo 70 din Timisoara. Majoritatea din cei aflati in peluza oaspete eram timisoreni. Rapidistii au avut probleme la plecare din bucuresti. Trebuiau sa plece cu trenul, cu vreo 4 vagoane insa pana la urma au venit cu un singur microbuz si cateva masini.
E penibil ca pe forum sa te declari anti-steaua iar pe stadion sa vina oameni imbracati cu tricoul stelei iar o peluza intreaga sa strige "steaua steaua".

Apropo, care-i faza cu coregrafia ? :D RF au vrut sa afiseze aceeasi coregrafie ca in prima etapa si sur a luat-o repede jos ? :D :D :oops:

Ultras_timisoara

The_Kid Wrote:
Ultras_timisoara Wrote:Acuma va deranjeaza ? Atunci de ce toata peluza de langa noi (eram in galeria oaspete normal) a scandat "steaua steaua" ? De ce erau cetateni in tricouri cu steaua in tribuna ? Imi pare rau sa o spun dar sunteti jalnici. Nu meritati sa fiti considerati rivalii nostrii deoarece la voi pe stadion sunt mai multi stelisti decat utisti.

Daca este sa ne luam dupa logica ta nici voi nu meritati nimic din atentia noastra atat timp cat voi veniti in Arad sa strigati Rapid Giulesti.
Ce ultras te dai tu mancator de samanta, pe cine urechezi tu ? Ati fost zmei in balenele jandarmilor, sau campioni la arat m... din spatele gardurilor si ale jandarmilor.
De ce nu ati venit pe cont propriu, zmeilor?
Zmeule, am venit singuri singurei cu trenul. Chiar am incercat sa scapam de jandarmi si am coborat din tren la aradul nou. Acolo era o masina de politie. In fine, am scapat si de ei dar mai tarziu ne-am intalnit cu jandarmii in oras si de atunci ce mai puteam sa facem ? Oricum, in alea 3 ore cat ne-am plimbat prin oras n-a avut nimeni treaba cu noi. Toti stateau si se uitau la noi ca la OZN. Chiar si in fata stadionului. Noi cantam de Timisoara si mel anti-uta iar lumea statea si se uita. Abia dupa ce ne-am indepartat putin sa mergem la intrarea in peluza oaspete, au inceput si ei cu mesajul de la Arad.

E o diferenta intre noi si voi. Noi suntem infratiti cu galeria Rapidului si recunoastem asta. Voi nu sunteti infratiti cu stelistii (cel putin nu oficial) dar strigati "steaua steaua" si veniti la meci cu tricoul cu radoi.
3 ore ? pe unde v-ati plimbat ? prin fata garii din Aradul Nou?

Ultras_timisoara

Ovi SUR Wrote:3 ore ? pe unde v-ati plimbat ? prin fata garii din Aradul Nou?
Pai din gara aia mica unde am coborat pana la stadionul uta nu e putin de mers....
zi sa mori tu ca ati venit pana la stadion fara garda ......
Inteleg rivalitatea timisorene dar incearca sa fi obiectiv. Au fost 4-5 tarani care au scandat numele Stelei dar asta nu inseamna ca suntem sclavii Stelei. E o problema generala, aveti si voi asemenea specimene chiar daca nu se aud. Dar nu poti baga in aceeasi oala SUR cu cativa idioti din tribuna si asta o stii si tu.
In plus ar trebui sa o lasi mai moale mai ales ca ati venit cu giulestenii. Cred ca asta e o problema interna la voi si probabil intr-o zi veti renunta la infratirea cu ei pentru ca sunt destule voci care o contesta.
Ma amuza cat de copilarosi sunteti batandu-va cu caramida in piept ca ati avut marele curaj de a veni in Arad. Eu zic ca derby-ul dintre UTA si Poli inseamna TOTUl pt ambele parti si nu inteleg de ce aveti nevoie si de altceva.
Recunoaste macar ca UTA este peste POLI la ora actuala si ca ati vrea ca jucatorii vostri sa moara pe teren la fel cum o fac ai nostri. Dar din pacate pentru voi, Marian Iancu are cu totul si cu totul alte intentii. Cartu mai rezista vreo 3 etape si apoi adio.
Da-le pace albrosu, inainte de meci noi i-am monitorizat atent deoarece aveam brigada pregatita pt orice la o adica, dar ei au venit si s-au dat jos in gara la Aradul Nou de unde i-au luat jandarmii si i-au dus pana la podul decebal de unde au coborat pe mal pana la Terasa Belvedere unde au putu sa bea o bere, iar dupa asta i-au dus incolonati spre stadion.
Ti-as spune mai multe dar nu are rost sa dam astfel de detalii pe forum.
Erau niste ghertoi din drojdierii si ultranativ care erau campioni la aratat m..e din balenele jandarmilor la plecare.
Ii credeam mai smecheri insa nu au aratat decat un spectacol gretos plin de injurii gratuite ...
Eu chiar nu pot spune despre mine ca sunt cine stie ce fan cu "vechime"... in sensul ca am tzinut si tzin cu UTA de pe la 6 ani... cand m-a dus tata la meci.... Am si lucrat pe la club o vreme.... dar nu asta conteaza...

Nu intzeleg ce ar trebui sa se intalmpe (probabil o amnezie TOTALA legat de echipa pe care o sustzin) ca sa merg pe un stadion de fotbal si sa sustzin ALTA echipa decat ECHIPA mea.... si sti care e culmea... sa ma mai si LAUD cu asta.... pe langa amnezie ar trebui si sa imi scada IQ-ul la un sfert. Sunt convins ca multora din galeria adevarata a lui poli (chiar si asa.... "travestita" din AEK) le-a fost rusine ca atzi venit la meci sa sustzinetzi rapid-ul...

Iar acum on topic... Ieri am suferit ca un caine (nu mitic...) cand, in drum spre casa, aveam legate flare la oglinzi, claxonam de bucurie si am trecut prin fatza primariei.... acolo NIMIC..... si atunci imi venea sa urlu cand mi-am adus aminte ca pentru stoia, s-au adunat acolo..... dar pentru UTA NU!!!! (dor ne faceau cu mana cand claxonam si ami intrebau unii pe strada cat a fost scorul...... si asta m-a durut..... cum potzi fi aradean si sa intrebi dupa aproape o ora de la finalul meciului cat a fost scor-ul)...

Sa nu ma consideratzi pueril pentru cele scrise mai sus....
ZIDANE10 Wrote:apropo...nesimtitu de lacatus a stiut sa vina de data asta la conferinta de presa chiar intr-un tricou cu UTA.....ce chestie ...nu i-a mai dat firma errea tricou albastru....

??????????????????????????
pe cine faci nesimtit? admineeeeeeeee!!!!!!!

ZIDANE10

gaby1525 Wrote:
ZIDANE10 Wrote:apropo...nesimtitu de lacatus a stiut sa vina de data asta la conferinta de presa chiar intr-un tricou cu UTA.....ce chestie ...nu i-a mai dat firma errea tricou albastru....

pe unul care nu ne respecta din punct de vedere al traditiei si al ceea ce inseamna UTA in fotbalul romanesc,o echipa de traditie ca si steaua,nu ceva gen bacau sau vaslui rasarita acum prin div A si caruia poti sa-i bagi pe gat orice....
e drept ca are rezultate,desi la meciul cu steaua ma indoiesc ca n-a aiurit echipa (anca fundas stanga,duel direct cu nicolita, e ceva gen kamikaze) .......
voi credeti ca daca mergea la steaua ca antrenor o fosta glorie a oricarei alte echipe,el si-ar fi permis sa se afiseze in tricoul ei si sa trimita bezele spre galeria adversa stelei chiar in timpul meciului?????
hagi asa a facut cand a jucat poli cu steaua sau cu farul constanta?
nu-i zice nimeni sa renege steaua sau sa nu-i iubeasca,dar in meciul direct macar sa pastreze o decentza.....
Quote:apropo...nesimtitu de lacatus a stiut sa vina de data asta la conferinta de presa chiar intr-un tricou cu UTA.....ce chestie ...nu i-a mai dat firma errea tricou albastru....
Zidane10..hai ca tu deja exagerezi...si nu esti la prima abatere..
eu ca membru al forumului si propun si celorlalti sa nu isi mai iroseasca timpul ca sa iti raspunda pt ca tu aberezi..
Parerea mea:Ban.
:angel8: Fly awayyy
ZIDANE10 Wrote:
gaby1525 Wrote:

pe unul care nu ne respecta din punct de vedere al traditiei si al ceea ce inseamna UTA in fotbalul romanesc,o echipa de traditie ca si steaua,nu ceva gen bacau sau vaslui rasarita acum prin div A si caruia poti sa-i bagi pe gat orice....
e drept ca are rezultate,desi la meciul cu steaua ma indoiesc ca n-a aiurit echipa (anca fundas stanga,duel direct cu nicolita, e ceva gen kamikaze) .......

Recunosc ca asa e, dar in sfarsit avem pe cineva adevarat pe banca din toate punctele de vedere. Asa cum am crescut noi cu UTA asa a fost si el crescut cu steaua, cu diferenta ca pt. el steaua era familia, tot ce reprezinta bun si rau in viata. Nu-i poti cere sa uite de steaua, ci doar sa-si faca meseria si sa faca din UTA o echipa de locul 4> cum si-a facut-o pana acum.
Si daca cu steaua a avut un rol sa luam bataie, atunci abia astept meciul cu dinamu, sigur o sa moara pe margine pt. a-i bate.
Reference URL's