Sunt dobitoci gramada dar asta datorita "rezultatelor" ce le-am avut in ultimii 10 ani!
Ce poate sa stie de UTA un pusti de 16 ani care n-a dat la UTA la stadion niciodata ca nu prea avea ce sa vada!
E cu totul altceva cand ai un stadion plin , nocturna , meciuri de prima liga , etc decat sa mergi la meciuri cu Sanicolau, Turda si salonta !
Si eu sunt nemultumit de atitudinea prezentatorilor. au pus "imnul", daca se poate numii asha, Stelei de cateva ori.BATAIE DE JOC!!!! aici e Arad nu bucuresti!!!! :x :twisted:
UlTrA Wrote:am mers cu fica mea in seara asta in fata la primariei sa-i vedem pe baietii de la Accent, si la un moment dat tipul ala ce prezenta a inceput sa lalaie imnul stelei si dupa el au inceput citiva pulalai sa lalaie si ei am crezut ca-i rup gura la unu dar m-am stapinit si nu am facut de cit sa huidui in gura mare nu stiu daca au mai huiduit si alti, dar nu e posibil asa ceva in buricul Aradului
La fel m-am simtit si eu ca m-a rugat prietena mea sa mergem la concert si am observat cu greata cum miticii aia ce erau prezentatori bagau efectiv cu japca melodia Scooter - Maria, doar doar o sa cante prostime. Au fost cativa care au mai lalait-o, persoane pe care cu greu m-am abtinut ca eram cu prietena sa nu le dau cateva bucati.
O sa se schimbe treaba asta, rabdare numai ....
Doryeen Wrote:Ba, man, ce a doua dragoste vrei tu mah, tu nu ai nici o treba ba nene, esti degeaba, schimba-ti nick-u in '' DIGIEiBA'' k esti 0. Muta-te in MOldova k acolo toti is cu mentalitate de turma sau unde vrei tu, dar nu ai ce cauta in Arad :twisted: . NU am treaba cu tine, dar faci de rusine forumul, de erati in TIMISOARA acuma va omorau aia mah.
AUzi, prima DRagoste STEAUA si a doua UTA, ba nene, tu vezi ce zici?
iti dau perfecta dreptate,dk am zis ca cel mai mult urasc pe lumea asta miticii se pare ca m-am inselat urasc cel mai mult tradatorii care nu au mandrie,traditie,istorie si onoare in ei,rusine lui duckadam care dk nu ma insel e presedinte de club la voi(dk ma insel imi cer scuze) si presedinte fanclub stoia cum dreq vine asta,centrul orasului trebuie aparat cum e aparat un banner de grupare si Doryeen iti mai dau o data drepatate la Tim nu s-ar fi intamplat acest lucru niciodata,dar eu am incredere in voi ca vad sunteti destui de multi care ganditi cum trebuie
Hercule s-a intamplat si la voi, nu are rost sa ne blamati numai pe noi pe chestia asta pt. ca aveti si voi capuse din astea si poate chiar mai multe ...
In primul rind trebuie ca primaria Arad sa nu mai autorizeze asemenea prostii...destul auzim de mitici in mass-media, nu avem nevoie ca si primaria noastra sa-i incurajeze ! E altceva daca organizeaza vizionari ale meciurilor nationalei.
Pina una-alta, primaria mai bine s-ar implica in gasirea unui spatiu central pt. un fan club UTA, pt. echipa care face sa se vorbeasca de Arad in Romania (si poate nu peste mult timp si in Europa) !
The_Kid Wrote:Hercule s-a intamplat si la voi, nu are rost sa ne blamati numai pe noi pe chestia asta pt. ca aveti si voi capuse din astea si poate chiar mai multe ...
din pacate ai dreptate,departe de mine gandul de a va blama,chiar va felicit pt atitudinea voastra(cel putin a celor care postati aici) cine a facut topicu' asta e beton,felicitarile mele;trebuie doar impiedicati viermii astia sa se manifeste atat la noi cat si la voi;macar in orasele cu traditie si mandrie gen Arad,Tim,Craiova,Cluj; daca ei au coloana vertebrala stramba trebuie indreptata nu?vb strict medical ;-)
ULT*RAS Wrote:Uite care e treaba yo imi cer scz pt ce am postat mai devrem dar nu e frumos nici din parea voastra ce postati pe acest forum la adresa STELEI care nu s-a comparat nu se compara si nici nu se va compara vreaodata q o alta echipa din ROMANIA.Orikum imi cer scz ink odata pt ce am postat mai devreme.FORZA STEAUA.
Bai, ciocu' mai mic cu steaua ta, care emana abjectie si pestilentialitate, si nu mai manji numele UTA-ei cu remarcile tale steliste de toata jena. Si nu mai asocia numele UTA-ei cu steaua ta jenanta. Forever UTA, numai UTA !!!!!!!!!
Era o vreme in care Uta era sus iar Steaua Dinamo si Rapid nu contau.... Ce dor mi-e de acele vremuri
Si eu am fost la primarie si i-am huduit un pic pe cretinii aia, intr-adevaruna e sa iasa cativa sa se bucure in fata primariei ca a batut steaua, acolo n-am ce comenta, e dreptul lor, dar la Zilele ARADULUI sa vina un putoi de prezentator sa puna imnu stelei si sa ne cerea sa-l cantam mi se pare o nesimtire crasa. de ce nu a pus imnul de la UTA si sa-l cantam pentru victorie duminica ?! nici nu stiu ce sa mai zic, imi era rusine pur si simplu ... :( Totusi erau zilele Aradului, e un eveniment pentru aradeni si orasul lor...
asta arata dezinteresul total al lui falcone fata de echipa pe care o iubim..el a facut stadionu numai pt campanie electorala si se da marele salvator printr`o astfel de promoavre de care nu vreau sa mai aud.
totusi este un eveniment pt aradeni...mi se pare inadmisibil sa se auda la zilele aradului scooter-maria. :puke:
PS: vorba lui albrosu ... In Romania stelismul a devenit deja o religie... :smt013 :smt070
Daca nu era Falca ... era si pace in Israel
Parca Falca a facut playlistul pentru zilele aradului. Cand va aud :(
Ce m-a deranjat enorm azi la meci (si presupun ca nu numai pe mine...) e k la un moment dat dinaintea inceperii partidei dintre UTA si rapid niste...imbecili strigau Fortza steaua...pacat k au putut intra la meci astfel de persoane...eu i-as fi trimis...la jiji aks...pe mocirla din ghencea...ca sa nu zic altundeva :D
au incercat vreao 4 sa strige dar li s-a inchis gura imediat,nu exagera,n-am vazut nici un tricou cu steaua....
LUNA_suportera Wrote:Ce m-a deranjat enorm azi la meci (si presupun ca nu numai pe mine...) e k la un moment dat dinaintea inceperii partidei dintre UTA si rapid niste...imbecili strigau Fortza steaua...pacat k au putut intra la meci astfel de persoane...eu i-as fi trimis...la jiji aks...pe mocirla din ghencea...ca sa nu zic altundeva :D
Intr-adevar a fost o tentativa, dar i-am "calmat" rapid ....
Era un raspuns stupid a vreo 4-5 cretini la ceea ce strigau cei din galeria lui rapid, dar s-au calmat repede si-au dat seama ca au sfeclit-o si au strigat siei m.... steaua dupa aia in rest ce pot spune, atitudinea suporterilor a fost super nu s-a simtit ca am fost doar 5000; astia in gazeta sporturilor au scris ca am fost 10.000 itit dai seama ce fain ne-am auzit! :smt041
La cate locuri libere au fost nu aveam cum sa fim 10.000 :)) max 5.000
RUSINE echipei rapid pentru gesturile din timpul meciului si de la sfirsit s-au comportat ca niste veritabili TIGANI de ultima speta, jucatorii nostri s-au comportat ca niste lorzi fata de provocarile la care au fost supusi intarind inca o data blazonul UTEI de o adevarata aristocrata a fotbaluli din Romania, asta a vazut o tara intreaga
Ascultati pe OTV....e Lacatus care vorbeste de steaua ,lauda steaua si apara steaua in calitate de antrenor al UTA...... :lol:
ZIDANE10 Wrote:Ascultati pe OTV....e Lacatus care vorbeste de steaua ,lauda steaua si apara steaua in calitate de antrenor al UTA...... :lol:
Asta ie Atata timp cat are rezultate cu UTA poate sa si mearga in galerie la Steaua . Este un stelist asa va ramane ar trebui sa nu faca asa afirmati dar cat timp UTA are rezultate nu il putem contesta.