Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: RUSINE!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
cristi_ Wrote:in aradul nou nu mai e nici un fan club steaua.

traiasca falimentul...CU UTA PANA LA MOARTE...
Sa dea toate faliment !:lol:
Cum ziceau baietii, sint niste birturi cu un fular pe perete si cica se numesc fan-club !:lol:
banneru de la fan club steaua din aradul nou la furat un prieten de al meu acuma cica ii bis bar!:)
ANTI VIOLA Wrote:banneru de la fan club steaua din aradul nou la furat un prieten de al meu acuma cica ii bis bar!:)

Aia da captura:lol::lol::lol:
RUSINE PENTRU TOTI CARE ATI JUCAT LA CLUJ...RUSINE LACATUS CA A PURTAT TRENING ROS-ALBASTRU LA CLUJ...CU UTA PANA LA MOARTE
RUSINE tuturor celor ce incearca sa fraiereasca un Arad intreg! (Atentie, dragi concitadini, sunt mai multi decat credeti!!)
rusine laca si echipei ptr prestatia de la Cluj...
rusine si cetatenilor (samantari si tarani)de la bistrita(si din alte orase) care sunt sigur ca au venit sa vada doar pe steaua aceeasi care la primele semne de ploaie se inderptau spre iesirea din stadion la meciul gloria-UTA...
Mergem peste tot cu voi,
Voi va bateti joc de noi.
Rusine mercenarilor din lotul UTA-ei, ati reusit sa faceti de rusine un oras intreg. De 9 etape nici o victorie...In locul vostru nu as mai calca in Arad!
Rusine si pentru comisia de licentiere a stadioanelor pentru acordarea licentei clubului din deal in vederea organizarii meciurilor din prima liga. Este inadmisibil ca imediat dupa accesul pe un stadion (fie el si din Romania) sa fim nevoiti sa coboram prin nisip, pentru a ajunge in peluza (daca stiam imi aduceam slapi de acasa). Este inadmisibil sa fii nevoit sa-ti cumperi un 4 x 4, pentru a incerca sa ajungi la stadion. Este inadmisibil sa fii nevoit sa iti intorci corpul in lateral pentru a reusi sa intri pe poarta.
Mi-e scarba sa ma gandesc ca pe dugheana aia au pasit jucatori lui Athletic Bilbao sau Saint-Etienne.
Daca ar fi dupa mine pe campul ala din deal ar juca echipe din campionatul judetean.
Non-Phixion Wrote:Rusine si pentru comisia de licentiere a stadioanelor  pentru acordarea licentei clubului din deal in vederea organizarii meciurilor din prima liga. Este inadmisibil ca imediat dupa accesul pe un stadion (fie el si din Romania) sa fim nevoiti sa coboram prin nisip, pentru a ajunge in peluza (daca stiam imi aduceam slapi de acasa). Este inadmisibil sa fii nevoit sa-ti cumperi un 4 x 4, pentru a incerca sa ajungi la stadion. Este inadmisibil sa fii nevoit sa iti intorci corpul in lateral pentru a reusi sa intri pe poarta.
Mi-e scarba sa ma gandesc ca pe dugheana aia au pasit jucatori lui Athletic Bilbao sau Saint-Etienne.
Daca ar fi dupa mine pe campul ala din deal ar juca echipe din campionatul judetean.

bine spus non-phixion,un stadion de liga a-2-a,shi rushinica "marelui" antrenor laca(du-te impreuna cu dukadam,sa se alature lui meme,cei trei muschetari ai lui jiji),rushine jucatorilor care doar au mimat o anumita mishcare in meciul din cluj...shi o mica intrebare,a fost acea intalnire astazi cu echipa,daca da,unde se pot afla detaliile?bau

cu UTA pana la moarte!!!!!!
Rusine pentru transferurile de 2 lei facute in iarna !
Portughezi expirati, Todea varza , Balan si Simion figuranti... echipa de B !
Numai o minune ne poate salva.
De ce nu am striga si noi la meci . OLE OLE VA RUPEM PICIOARELE .
Daca nu vor sa joace pt. bani sa joace de frica .
CIP Wrote:De ce nu am striga si noi la meci . OLE OLE VA RUPEM PICIOARELE .
Daca nu vor sa joace pt. bani sa joace de frica .

Poate ca ar fi si asta o metoda de ai trezii ca vorba lu unu "sa moara mama daca nu" in alta parte erau de mult fugariti pe liniile de tren
Iarasi au venit astia cu steaua mobilul in fata la Ziridava.
Se pare ca au vanzare buna la Arad de se inghesuie aici.
mda, am auzit si eu ca erau azi ceva oi pe-acolo :x
Ieri au sosit la Arad ca le-am vazut steua-mobilul in gradiste deci RUSINE !!!!
ce s-a intimplat a ramas "stina" fara banuti si au trimis oitamobilu la coleta sa m-ai vinda "behaitorilor" un fular. un tricou, o maslina sa faca 2 lei sa ia Jiji jucatori de la echipele care i-au batut
din pacate, rusine acelor indivizi pentru care UTA nu inseamna nimic cu exceptia perioadelor cand joaca foarte bine si au si ei ocazia sa se dea mari si tari ca merg la meci. pentru toti aceia care UTA nu inseamna decat o ocazie de a-si face reclama comerciala sau electorala precum si pentru cei pentru care UTA nu reprezinta decat o echipa care joaca in Arad cu echipele ministerelor din bucuresti: RUSINE.
decat cu un stadion plin de personaje de genul asta mai bine doar 500 de suporteri care iubesc UTA orice ar fi.
Rusine marionetei ce poarta numele Pascovici !
Reference URL's