Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: RUSINE!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Da men poftim sunt suporter de carton cum zici u,dar tie ti-ar conveni sa ma duk akum pe site la noi si sa deschid un topic in care sa incep sa batjocoresc pe uta?Yo cred k nu ti-ar conveni yo am postat aici doar din dorinta de ami apara echipa si atat tot.FORZA STEAUA.
kum draq mah KID nu ai jignit STEAUA?Akum sa fim seriosi.Mi-am cerut scz si q asta basta.FORZA STEAUA.
man, nimeni nu are treaba cu tine.. dar ne-ai facut redardatzi si mormoloci fara motiv, ne-ai injosit echipa de suflet.. etc.. ne-ai jicnit pe fatza, te rugam te termini....peace
ULT*RAS Wrote:Da men poftim sunt suporter de carton cum zici u,dar tie ti-ar conveni sa ma duk akum pe site la noi si sa deschid un topic in care sa incep sa batjocoresc pe UTA?Yo cred k nu ti-ar conveni yo am postat aici doar din dorinta de ami apara echipa si atat tot.FORZA STEAUA.

Nu esti cine cred eu ca esti, cat despre mersul pe forumul vostru nu ai decat.
Terminam aici cu off-topicul, eu ma retrag din discutie si asa va rog sa faceti si voi, postati la subiect.
eu nu cred k ar fi fain.. sa ma duc pe forum la stoia si sa incep cu '' BAH RETARDATZILOR'' :((
Vad ca nu a inteles nimic din ce se discuta aici, el o tine buna pe a lui si gata, ca noi ne-am luat de steaua aia lui, cand defapt nu e asa, in fine...

robyy

ba ult*ras,esti mai prost decat prevede legea...cati aurolaci au fost aseara la primarie??TOMBEROANE sTEAUA,GUNOAIE sTEAUA,ORIUNDE sTEAUA,AUROLACII DIN gHENCEA :twisted:
redRED Wrote:In fata la primarie sa sarbatorim doar performantele UTA-ei si nu ale miticilor.
1-0 cu argesu din penalty hai sa iesim in fata la primarie :hello1:
http://www.muiesteaua.tk/
Intrati si voi ca e interesant !
La sfarsit de saptamana nu scoateti tomberoanele la strada ca vin rapidistii si le scormonesc !
Ce sa spun cam infantila faza cu siteul fiecare cu parerea lui.

razvanpsv

L_U_K Wrote:http://www.muiesteaua.tk/
La sfarsit de saptamana nu scoateti tomberoanele la strada ca vin rapidistii si le scormonesc !

Super tare faza De unde ai scoso? :lol: [smilie=to funny.gif]

ZIDANE10

RazvY92 Wrote:Dak UTA face o fatza frumoasa in CAMPIONAT majoritatea aradeni care-s stelisti vor tine cu UTA si eu cunosc pers care is aradene si tin cu steua or fost si la meci la UTA - STEAUA si-or tinut cu steua :| imi vine sa-i omor :D

Am scris si eu de asta si au sarit o gramada de utisti sa ma injure...pe stadion au fost fara exagerare 50% care tin si cu uta si cu steaua...acum nu stiu cu care mai mult...da erau asa linistiti cu privire la scor....neutrii ce mai!!!
Asta din cauza ca in Arad si la stadion se afisaza cine vrea cu ce vrea...la meciul stelei cu tricourile stelei erau zeci de persoane...e posibil asa ceva intr-un oras cu asemenea traditie fotbalistica si cu o galerie totusi respectabila?????????????

tibi

RED&WHITE Wrote:Da asa e, insa nu e bine deloc. Sa se bucure in casa si curtea lor nu sa iasa pe strazi si mai ales in fata la primarie. Cine le-a dat aprobare? :eek:
Sper sa fie ultima data cand se intampla asta. Pana acuma ne-am comportat civilizat dar haideti sa nu-i mai lasam. Sa mearga la Bucuresti in piata Universitatii. Trebuie sa recunosc ca timisorenii au procedat bine si putem lua exemplu. Au ocupat piata Operei in fata la Catedrala si au alungat stelistii care s-au bucurat prin cartiere

Mobilizati 100 de oameni pe care va puteti baza, faceti cateva raiduri prin locurile unde stiti sigur ca se strang ei, atacatii doar pe cei cu materiale cu Steaua, este suficient pe o terasa un astfel de exemplu....pt ca nu poti sa-i iei la omor pe toti "bunii romani"....toate astea in timpul meciului sau chiar cand joaca Steaua derbyuri in campionat. Dupa pauza sunati-va si mobilizati-va in centru ....nu ezitati sa chemati acolo chiar si dinastia care nu sunt neaparat cu scandalul....acestia vor fii un paravan pentru ca sa nu fiti atat de usor identificati de catre garda. Cei din grupari sa se expuna cat mai putin.....eventual sa stea aproape de caile de acces de unde vine multimea.

Evitati distrugerile acestea atrag raspunderea penala ....restu-s contraventii si se pot contesta usor.

La noi dupa ce a intrat in normal toata treaba ne trezim cu fel de fel de rautati din partea mass-media. De exemplu ieri au fost prezentate imagini cu bucuria stelistilor dintr-o anumita localitate drept fiind manifestarile de bucurie ale stelistilor la Timisoara. Sunt ordinari astia de la Protv & TV Sport (practic tot aia-s). Au prezentat suporterii timisoreni din centru drept niste fraieri ce incercau sa strice sarbatoarea.

Apropo...sa stii ca nu au fost manifestari de bucurie nici in cartiere. Acum ca s-a bucurat lumea la goluri e adevarat cum adevarat e ca destui s-au bucurat si la 0-1. La noi daca e sa se bucure undeva ....ala-i Complexul Studentesc. Acolo sunt cateva cluburi inchise protejate de bodyguarzi unde daca intrii nu poti sa nu distrugi ceva.

[Image: sustineti.jpg]

tibi

L_U_K Wrote:http://www.muiesteaua.tk/

Daca vrei sa iti descretesti putin fruntea intra sa vezi "ultrasii stelisti" veniti in deplasare la Tm precum si o parte din cei mai reprezentativi de la Ghencea.... http://www.cvucs.ro/files/ironii/ Site-ul ala e pistol cu apa pe langa pozele astea...
Ba tata esti psihopat lasa-ne!!!!!

robyy

am auzit k aseara dupa calificarea RAPIDULUI a fost plin de RAPIDisti prin orash :D
gunoaie de oameni nu suport asa ceva!!!!!!!!!!!
am m-ai scris undeva ca toti acesti "dezradacinati" ce tin cu una din steaua-rapid-dinamo sunt aparuti numai din vina posturilor TV la care nu auzi decit de cele 3 cluburi si atit, alte echipe nu conteaza si ca sa vedeti perfidia lor acum cind cfr cluj e pe primul loc va intreb ati auzit sa se vorbeasaca de ea...NU...atunci ce sa mai vorbim de UTA cind fac referire la noi e legata doar de Lacatus ("echipa lui Lacatus" de parca ne-ar fi cumparat el)
e incredibil ce s-a intamplat cu tara asta :( atata indobitocire scuze expresia la oamenii aia care sarbatoreau calificarea stelei,am vazut unii oameni la care nu ma asteptam ...ca se dadeau mari utisti dar asta e ...
si avem pretentii la cultura...PRAF domnilor v-ati facut de rusine orasul.pentru voi doar jiji conteaza :(
am mers cu fica mea in seara asta in fata la primariei sa-i vedem pe baietii de la Accent, si la un moment dat tipul ala ce prezenta a inceput sa lalaie imnul stelei si dupa el au inceput citiva pulalai sa lalaie si ei am crezut ca-i rup gura la unu dar m-am stapinit si nu am facut de cit sa huidui in gura mare nu stiu daca au mai huiduit si alti, dar nu e posibil asa ceva in buricul Aradului
Reference URL's