bai nene, sunteti nishte copii care se sparg aiurea pe forumuri...si va mai mirati ca va ia lumea la ochi..hmmm....oricum,pentru fidelitate sunteti de admirat,dar aveti prea multe javre si shtoisti printre voi ca sa fiti vreo-data respectati cu adevarat.
Acum m-a sunat cineva si mi-a spus ca s-a furat banneru Red Fighters la Constanta... :lol: :lol:
Cica unul din Legio Sur a intrat in sectorul in care stateau aradenii si a furat banneru...Rusine!!!
si eu sunt foarte dezamagit de atitudinea suporterlo constanteni. la asa ceva chiar nu m-am asteptat... e trist, eu ii credeam pe baietii de acolo oameni de treaba
sa se desfinteze RF ca deja nu isi mai au farmecu
Sper ca de acum incolo Red Fighters sa fie istorie...Daca tot au mers pana acolo, puteau sa-si apere bannerul fiindca de onoare nu mai poate fi vorba.
DESFIINTAREA!!!
cum ma sa intre unul sa ia un banner? e rusinos, in plm. pai astia ai vostri la ce se uitau?
Cica sa luat banerul dar l-au scapat si sa dat inapoi la RF
Faza era ca a venit unu sa ii filmeze de pe stadion, a vrut sa filmeze bannerul si l-au luat dar au fugit niste jandarmi dupa ala si le-a dat bannerul inapoi...vai si-amar
rusine .... sper ca acuma au ONOAREA sa se DESFIINTEZE !
Luna si Razvan sursele voastre sunt demne de incredere? Nu de alta dar eu am auzit ca unul de 17 ani le-a luat banneru si a fugit cu el :oops: :oops:
Cu toate ca intre fanii celor de la UTA si Farul, care se numesc plastic „Rechinii", nu s-au inregistrat niciodata conflicte, iar in aceasta seara au asistat putini oameni la meci, a existat totusi un moment tensionat in tribune. In repriza a doua un constantean s-a apropiat de cei 15 fani „Red Fighters" veniti de la Arad si a incercat sa fure banner-ul acestora. Oamenii lui Luca Alecu au dorit sa riposteze insa au fost opriti de fortele de ordine, care, in schimb, au recuperat insemnul suporterilor „Batranei Doamne” si au detensionat momentul.
sportarad.com
eu am vorbit cu un constantean ce a fost la meci si era prieten cu cativa aradeni veniti la meci...
Oricum eu cred ca infiintarea unei noi brigazi ( si desfiintarea RF) ar fi de bun augur. Eu unul m-as alatura unor oameni seriosi, tineri, de caracter. Forzza UTA!!!
Non-Phixion Wrote:Luna si Razvan sursele voastre sunt demne de incredere? Nu de alta dar eu am auzit ca unul de 17 ani le-a luat banneru si a fugit cu el :oops: :oops:
Au fost 2 care au fugit cu banerul si am vorbit cu ala ce l-a scapat cand a sarit un gard. Si atunci a luat Jandarmii Banerul si la dat inapoi la RF
Quote:Eu unul m-as alatura unor oameni seriosi, tineri, de caracter. Forzza UTA!!!
adica SUR? :D
@ aBsTraKt
nu contest asta, ci dimpotriva intaresc cele spuse de tine. Dar crezi ca o singura brigada e de ajuns?
nu .... chiar te rog sa te implici
Ba astia de la R.F. mai noi dorm in tribune,azi maine ii fura pe ei si ei nu asi dau seama UTA NEVER ALONE
am obosit cu faza cu furatul de banere.banerele astea iti dau sa mananci sau te ajuta sa castigi la Loto?