Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cum se posteaza poze pe forum
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Desi am incercat tot ce mi-a trecut prin cap, nu am reusit sa imi dau seama cum se pun poze pe forum.
M-as bucura daca s-ar putea da o solutie acestei probleme, pentru ca multa lume cred ca se impiedica de asta...
Si o poza face cat 1000 de cuvinte...
Intri pe http://imageshack.us/ .Butonul unde scrie upload sa fie selectat pe file.Dai browse si pui imaginea din calculatorul tau..poti sa dai si rezise dak vrei sa o faci la o rezolutie mai mica sau mai mare,dupa care dai host it!
astepti putin si iti va aparea imaginea..dai un click pe ea si o sa ti-o arate la rezolutia pe care tu ai ales`o. Dai click dreapta->properties si copiezi adresa aia ce ii scrisa la adress(url).
Pe forum scrii [img](in spatiul asta scrii adresa aia de la poza dupa care pui)[/img] fara paranteze()
sau mai simplu apesi pe butonul Img o data si iti apare[img]scrii adresa si mai apesi o data butonul Img si iti va aparea [/img]
Poti sa pui cate poze vrei si poti scrie inainte,intre,sau dupa ele...

Sper sa intelegi ce ti-am explicat..Bafta..si vrem sa vedem pozele ;-)
Hai redfoot ce faci , nu reusesti?
Pune poza aia cu Osey cand intra in club !
Mersi mult. Sper sa functioneze sistemu'...
micalaceanul Wrote:scuze ca ma bag...stiu ca nu este topicul potrivit dar mie imi salveaza rar-urile in winamp! cum fac sa le salveze in poze?

Miki Wrote:
micalaceanul Wrote:scuze ca ma bag...stiu ca nu este topicul potrivit dar mie imi salveaza rar-urile in winamp! cum fac sa le salveze in poze?

selectezi sa se salveze in poze...

afro Wrote:http://www.pashare.com/dhcc/ Poate asa ti-e mai usor.

micalaceanul Wrote:
Miki Wrote:

selectezi sa se salveze in poze...
nu nu...nu unde sa le salveze ci ca ce sa le salveze! mie mi-le salveaza ca winamp! si nu merge!

Galacticul Wrote:Incearca sa schimbi extensia dupa ce s-a downloadat si pune .rar

Miki Wrote:
micalaceanul Wrote:nu nu...nu unde sa le salveze ci ca ce sa le salveze! mie mi-le salveaza ca winamp! si nu merge!

cum sa ti le salveze ca winamp ?!?!?! winampul e un program cu care poti asculta muzica 8) nu inteleg cum sa iti salveze o arhiva in winamp ... poate-s io mai prost, dar jur ca nu pricep

micalaceanul Wrote:nu stiu...asa se salvau..dar am rezolvat problema :P

La toate topicurile din aceasta sectiune, cu exceptia celui de fata, se posteaza doar poze, fara comentarii. Va rog sa va conformati!
Ok le rouge, am inteles. Vad ca nici unul din noi (cei de mai sus implicati in acea disctutie) nu a avut inspiratia sa mute acea conversatie aici sau macar la Off Topic. Scuza-ne te rog.
User-ii nu trebuie sa se scuze ci doar sa se indrepte.
Mentiunile moderatorilor si adminilor nu sunt acuze ci atentionari.
scuze pentru off-topicul da la pozele UTA - Rapid...:(
eu stiu ca moderatorii se ocupa de mutatul discutiilor...altadata voi proceda cum trebuie...[/align]
[img]ctodea_wallp_resize[/img]
@100% utist,

Pune toata adresa intre [img] si [/img], ex: [img]www.........[/img]
Un utist adevarat:D
the_kid si dak nu e de pe un site cum pun poza?k nu inteleg
@torres19
Cred ca nu despre Boruga e vorba, stanga jos!:cool:

btw: ma faci sa-mi schimb avatarul!
torres19 Wrote:the_kid si dak nu e de pe un site cum pun poza?k nu inteleg

Citeste a dou-a postare de pe acest topic.........:icon_arrowu:
[Image: dsc00723yw9.th.jpg] nush daca a iesit dar...
[Image: ?pickup=80124076593738]
[img]http://www.imageshack.us/?pickup=80124076824179[img]
(31-05-2011 10:28 AM)calincrt Wrote: [ -> ][Image: 49916259.jpg]

Totusi, ma la muriti si pe mine unde gresesc cand postez poza??

Dupa ce incarci poza pe http://imageshack.us/ nu iei primul link de acolo de sub poza, ci il iei pe cel de la "Forum Code" (si pe forum va apararea direct poza) sau cel de la "Forum Thumbnail" (vezi mai jos) si il postezi direct fara sa mai adaugi nimic

[Image: 49916259.jpg]

[Image: 49916259.th.jpg]

asta e poza care ai postat-o tu si nu se vede
Simpatic personajul dar mesajul nu era mai bun : "PRO UTA Arad"?intreb si eu.
Am inteles Luna. Multumesc frumos pentru lamuriri.
(31-05-2011 03:33 PM)Tigru_calugar Wrote: [ -> ]Simpatic personajul dar mesajul nu era mai bun : "PRO UTA Arad"?intreb si eu.

Mai sunt doua poze pe "Champios League" unde are un fular "Pro UTA", dar pentru ca a fost luat la suturi (pe buna dreptate) pentru culoarea cravetei lui s-a gandit sa o posteze si pe asta pentru a nu exista dubii.
:)) @calincrt incepi si tu cu paranteze? Am fost recent la o nunta in Arad.Aveam cravata mov.Trupa care a binevoit a ne delecta cu muzica lor erau din timisoara.Culmea,seful trupei avea cravata alb-rosie .Cine pe cine trebuia luat la suturi?Mama lui de pixel :) .Stima @calincrt!
ps. Puteai tu sa nu ma provoci? ;)

Luna edit: Alo, Tigrule, vezi ca aici e alt topic... daca mai ai ceva concret de spus fa-o unde trebuie!
Reference URL's