PLOIESTIUL va respecta si va saluta......exista in PROVINCIE 3 echipe cu traditie si asemanari foarte mari....PETROLUL si UTA sunt aproape identice si binenteles U CLUJ.....care se pare ca toata tara au uitat de aceste echipe.....nu va mai subestimati ca sunteti manjiti ca si noi suntem manjiti si tot in noroiul din liga 2 suntem....trebuie sa fim cu capul sus si sa mergem mai departe....LUPII GALBENI-UTA-U CLUJ....sper sa ne vedem la anu in liga 1...multe salutari si respecte
Multumesc pentru aprecieri. Succes in campionat
[quote="WOLVES-PETROLUL"]PLOIESTIUL va respecta si va saluta......exista in PROVINCIE 3 echipe cu traditie si asemanari foarte mari....PETROLUL si UTA sunt aproape identice si binenteles U CLUJ.....care se pare ca toata tara au uitat de aceste echipe.....nu va mai subestimati ca sunteti manjiti ca si noi suntem manjiti si tot in noroiul din liga 2 suntem....trebuie sa fim cu capul sus si sa mergem mai departe....LUPII GALBENI-UTA-U CLUJ....sper sa ne vedem la anu in liga 1...multe salutari si respecte[/quote
Sper si eu ca 2 echipe de traditzie ca "U" si Petrolul sa promoveze . Urasc Sportul si Nationalul si restul echipelor fara suporterii.
Chiar de ar fi si petrolul ar fi toate echipele capioane in Liga I care inca sunt in viatza.
Bafta sa aveti si voi va asteptam la anul la Arad :lol: :lol:
wolves ai respect si din partea noastra si va urez succes in campionatul deja inceput, sa ne vedem la anu in liga 1. vreau sa adaug ceva la partea cu echipele de traditie din fotbalul romanesc. "U" Cluj, UTA, Petrolul si Fc Arges.
Rhyordian Wrote:wolves ai respect si din partea noastra si va urez succes in campionatul deja inceput, sa ne vedem la anu in liga 1. vreau sa adaug ceva la partea cu echipele de traditie din fotbalul romanesc. "U" Cluj, UTA, Petrolul si Fc Arges.
Craiova o lasam pe langa nu? :lol:
Mitici si Olteni nu se pun. :D
Rhyordian Wrote:wolves ai respect si din partea noastra si va urez succes in campionatul deja inceput, sa ne vedem la anu in liga 1. vreau sa adaug ceva la partea cu echipele de traditie din fotbalul romanesc. "U" Cluj, UTA, Petrolul si Fc Arges.
"U" Cluj din pacate nu prea are nimic castigat in afara de 1 cupa...asa ca nu as include-o in grupul acesta select!
a castigat respectul unei tari prin traditie indelungata si o istorie curata!
p.s. suna bine deja si cand scriu scriu in "mesaje" :))
asa este ai dreptate chiar am uitat de fc arges....dar cred ca am uitat din cauza ca nu au suporteri....si cand am fost la pietsti la meci aveau in galeria lor un steag cu "cainii spurcati"...
Non-Phixion Wrote:Multumesc pentru aprecieri. Succes in campionat
si eu iti multumesc
jandarmi nustiu ..dar dintre noi au cam mers ceva....bine le-am facut si noi ca prea nesimtiti sunt jandarmii astia de kkt....oricum sau lasat cu amenzi grase ..adunate au fost cam in jur de 350 de mil lei vechi... :roll:
ha :lol: ..uni deja au inceput sa ma injure pe private..
WOLVES-PETROLUL Wrote:ha :lol: ..uni deja au inceput sa ma injure pe private..
De ce oare? cu ce i-ai deranjat? :eek:
razvanpsv Wrote:WOLVES-PETROLUL Wrote:ha :lol: ..uni deja au inceput sa ma injure pe private..
De ce oare? cu ce i-ai deranjat? :eek:
nustiu...ma intrebau daca mai exista PETROLUL...si sa plec dupa forumul vostru....mai sunt si gaste in tara asta
WOLVES esti binevenit aici, iar daca unii te injura in mod gratuit in privat te rog sa imi comunici care au fost in pm si vom lamuri situatia.
Numai bine ...
sunt suprteri ai echipei uta si la ploiesti...am descoperit la mine in cartier 2 baieti care tin si au tinut cu uta...culmea ca nu au vazut niciodata aradul..
Asa este exista in toata tara suporteri ai UTA-ei si eu am un fost coleg care s-a nascut si locuieste in Suceava si tine cu UTA desi n-a vazut nici un meci al UTA-ei decat la televizor; multa lume indrageste UTA si spiritul Batranei Doamne! :)
Hai UTA!
WOLVES-PETROLUL Wrote:http://www.youtube.com/watch?v=fIqxqjRGqCk
aveti respectul meu...de altfel va stiam , am fost cu doi baieti de la voi la incaierarile din budapesta la meciul ungaria-Romania si ne-am 'distrat ' bine :D
red11 Wrote:WOLVES-PETROLUL Wrote:http://www.youtube.com/watch?v=fIqxqjRGqCk
aveti respectul meu...de altfel va stiam , am fost cu doi baieti de la voi la incaierarile din budapesta la meciul ungaria-Romania si ne-am 'distrat ' bine :D
E adevarat ca la acel meci noi am inceput....dar nici fortele de dezordine nu au stiu cum sa ne calmeze si au scos bastoanele....si de acolo pana la o mare rafuiala nu a mai durat decat o amenda :D si un scaun in cap loa un jegos de jandarm....si ti-a placut de baieti nostri????