Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa 32: Jiul Petrosani - UTA Arad
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arad_4_Ever Wrote:da am auzit si eu asta...pe de o parte e o decizie buna avand in vedere ca avem multi jucatori pasibili de suspendare pt meciul cu movii iar pe de alta parte nu imi place aceasta decizie pt k la petrosani am putea obtine cred eu relativ usor a 4 victorie consecutiva!!!lacatus va decide ceva face...sper sa fie bine orice decizie ar lua

Eu zic ca ii batem pe astia si cu rezervele...nu joaca nimic,is cu moralul la pamant,si in plus as vrea si eu sa vad unii jucatori ce pot,gen Tudose,pe Andrade l-am vazut foarte putin,as vrea foarte mult sa-l vad si pe Hutan in poarta...
din ce am discutat azi la club am inteles ca avem nu mai putin de 7 jucatori care risca suspendarea ,daca mai iau un "galben" cu jiul(todea,simao,edson,pascovici,balint,chirita,stojanovici) ,asa ca nu va faceti prea multe sperante pentru petrosani!!!

sper sincer sa menajeze titularii pentru a putea alinia cel mai bun 11 cu movii!!!
Reference URL's