Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Marius Lacatus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Imi cer scuze daca s-a epuizat cumva subiectul asta, desi nu am gasit nici o postare referitoare la acest aspect.

Dupa mine, (si in mod normal, dupa orice suporter adevarat al UTEI), ceea ce lacatus a facut duminica la meci este de departe cea mai mare jignire pe care vreun antrenor a adus-o UTEI, Aradului si suporterilor echipei.
Dupa ce am vazut la tv imaginile de la conferinta de presa, am incremenit. Nu-mi venea sa cred: daca n-as fi stiut cine-i antrenorul aradenilor, as fi zis ca i-am batut pe spurcatzi cu 3-0, ca antrenorul in ros-albastru era tare necajit. Dar...surpriza, omul din echipament ros-albastru era de la UTA, era antrenorul UTEI. In acel moment am simtzit una dintre cele mai mari umilintze ca si suporter UTIST. Ca sa nu mai spun ca am fost dezamagit si de atitudinea unor asa-zisi aradeni, veniti la meci in echipament spurcat, si de lipsa incurajarilor tribunelor (cu exceptia peluzei=SUR, ca restul e praf).
Revenind la subiect, poate as fi inchis ochii la raspunsul lui lacatus la apelul spurcatzilor, chiar daca era 0-3, poate ca as fi inchis ochii la asezarea in teren a echipei, dar sa vii imbracat in echipamentul adversarei, in conditiile in car olaroiu era in rosu si negru, asta e prea mult. Si ceea ce ma ingrijoreaza mai tare e lipsa de reactie a aradenilor.
Din acest moment (chiar daca banuiam) pt. mine lacatus = sclavul lui sTEAUA = 0

Forza UTA!

Guest

iti dau dreptate...ce sa faci...asta e rOMANIA.m..e steaua
hai sa nu-l criticam atata pe lacatus dupa ce a reusit 2 rezultate foarte bune cu o echipa formata in 3 saptamani. acuma doar pt ca fundashii uta-ei sunt niste parashute nu trebuie facut lacatush un 0, ci fundashii. vetzi vedea ca pe parcurs echipa isi va reveni
Lacatus nu are nici o vina.
Pentru noi cat si pentru el este o sansa de a ne lansa in fotbalul mare.
Poate Steaua ne batea oricum si daca ne dadeam si daca nu ne dadeam la o parte.
Unii spun ca a fost o clauza in imprumutul lui Simion pentru a nu plati Sandu prea mult pe el.
Oricum Laca e OK deocamdata la UTA !
Pt mine Lacatus este cel mai potrivit pentru UTA in momentul acesta...a fost o optiune buna a conducerii si sunt sigur ca va avea rezultate.Dar asta ma socat si pe mine la meciul cu miticii..din cap pana in picioare era ros-albastru..un gest care nu mi se pare normal chiar daca este echipa lui de suflet.Sa nu uite ca el activeaza la UTA si culorile alb-rosu sunt culorile pe care noi aradenii le iubim si am vrea sa il vedem imbracat asa macar la un meci. FORZA UTA!
Sunt sigur ca s-a imbracat intentionat in geaca aia albastra. La fel ca si toti ceilalti antrenori secunzi. :roll:
Nu stiu daca a avut undeva pe el sigla Stelei. Nu cred ca a avut-o.
Iar daca a venit in rosu si albastru e dreptul fiecaruia sa se imbrace cum vrea. daca imi aduc aminte bine (poate gresesc) si pe Coras l-am vazut in alb-rosu pe cand antrena Bihorul.
Hai sa vedem ce face ca antrenor si ce rezultate o sa avem, cum organizeaza jocul si dupa aia sa vedem cum se imbraca.
Eventual, daca e chiar asa de important cum se imbraca, sa-i cerem sa vina la costum. :D
micutzu Wrote:Nu stiu daca a avut undeva pe el sigla Stelei. Nu cred ca a avut-o.
Iar daca a venit in rosu si albastru e dreptul fiecaruia sa se imbrace cum vrea. daca imi aduc aminte bine (poate gresesc) si pe Coras l-am vazut in alb-rosu pe cand antrena Bihorul.
Hai sa vedem ce face ca antrenor si ce rezultate o sa avem, cum organizeaza jocul si dupa aia sa vedem cum se imbraca.
Eventual, daca e chiar asa de important cum se imbraca, sa-i cerem sa vina la costum. :D

Geaca aia albastra, daca va uitati bine, este o una Errea. Nu era nici o alta sigla pe ea, nicidecum a lui stiaoa. Dar, totusi, sunt sigur ca a facut-o expre... un mesaj subtil. Si eu m-am gandit ca nu prea se cuvine sa se imbrace asa - dar pana la urma urmei, el i-a bagat in priza pe jucatori in primele meciuri, si el poate face mult sa ne mentina in A. Si daca tot vreti o interpretare a gestului sau, el nu a fost in culorile obisnuite ale stelei (rosu sus, albastru jos - asa jucau ei in anii '70, '80, si chiar in '90), ci invers: albastru sus, rosu jos... Freud ar fi spus ca se gandea, ca Oedip, sa-l omoare pe tac-su (sau, in cazul nostru, pe ma-sa, adica pe steaua...)
Tre' sa-i facem cadou O geaca rosie, cu SUR pe-o mineca si Redfighters pe alta !
bah hai sa fim serioshi acuma!ne luam de Lacatush ca s a imbracat cu geaca albastra!lasa mah asta e acuma normal nu i bine dar noah ce sa mai zici poate nici el nu a facut intentzionat ascest mic amanunt pt el poate!nu trebuie sa ne ingrijoram de hainele lui ci mai degraba de jocul echipei noastre!sa aiba rez conteaza sincer nu haina il face pe om!
A calcat pe numele UTEI imbracandu-se astfel, chiar nu intzelegetzi. Ne-a dat mesajul ca e sTELIST pana la moarte, atunci sa-l plateasca sTEAUA!UTA nu sta in lacatus, nu e singurul om ce ne poate mentzine. Si atitudinea lui si a conducerii ma face sa simt un vant ros-albastru pe la club. Chiar nu simte nimeni treaba asta. UTA nu e sclava stelei, sau cel putzin n-ar trebui sa fie.
Din pacate e platit de bara si sandu nu de UTA.
Daca ei decid sa fim sclavii stelei noi putem doar sa ne impotrivim.
Dar cu steaua vor pierde multe echipe nu numai noi.
Oricum avem o tapa mare in coaste dupa promovarea din c in a.
deja exagerati. nu e nimeni sclavul stelei, nici macar lacatush....
Imperator Wrote:....UTA nu sta in lacatus, nu e singurul om ce ne poate mentzine. .....

numeste tu unul mai bun ACUM, care sa faca ce a facut el pana acum!
din nimic..sa faca o echipa, firava ce e drept. Daca maine ar pleca, cine crezi ca ar veni in locul lui?? Poate ca ar veni la totul gata, dar daca ar mai trebui construita si echipa de la 0 in timp record? nu e drept ca dupa primul rezultat negativ sa aruncam cu oua si rosii stricate in LACATUS, numa el sa fi fost de vine oare???? echipa ce facea? crosheta goblenuri??? :?

inainte sa mai deschizi asa gura...deschide ochii ceva mai tare
nu o lua ca pe ceva personal!!! :roll:

Guest

SharpShooter Wrote:
Imperator Wrote:....UTA nu sta in lacatus, nu e singurul om ce ne poate mentzine. .....

numeste tu unul mai bun ACUM, care sa faca ce a facut el pana acum!
din nimic..sa faca o echipa, firava ce e drept. Daca maine ar pleca, cine crezi ca ar veni in locul lui?? Poate ca ar veni la totul gata, dar daca ar mai trebui construita si echipa de la 0 in timp record? nu e drept ca dupa primul rezultat negativ sa aruncam cu oua si rosii stricate in LACATUS, numa el sa fi fost de vine oare???? echipa ce facea? crosheta goblenuri??? :?

inainte sa mai deschizi asa gura...deschide ochii ceva mai tare
nu o lua ca pe ceva personal!!! :roll:

Te sustzin :lol:

Guest

Imperator Wrote:Imi cer scuze daca s-a epuizat cumva subiectul asta, desi nu am gasit nici o postare referitoare la acest aspect.

Dupa mine, (si in mod normal, dupa orice suporter adevarat al UTEI), ceea ce lacatus a facut duminica la meci este de departe cea mai mare jignire pe care vreun antrenor a adus-o UTEI, Aradului si suporterilor echipei.
Dupa ce am vazut la tv imaginile de la conferinta de presa, am incremenit. Nu-mi venea sa cred: daca n-as fi stiut cine-i antrenorul aradenilor, as fi zis ca i-am batut pe spurcatzi cu 3-0, ca antrenorul in ros-albastru era tare necajit. Dar...surpriza, omul din echipament ros-albastru era de la UTA, era antrenorul UTEI. In acel moment am simtzit una dintre cele mai mari umilintze ca si suporter UTIST. Ca sa nu mai spun ca am fost dezamagit si de atitudinea unor asa-zisi aradeni, veniti la meci in echipament spurcat, si de lipsa incurajarilor tribunelor (cu exceptia peluzei=SUR, ca restul e praf).
Revenind la subiect, poate as fi inchis ochii la raspunsul lui lacatus la apelul spurcatzilor, chiar daca era 0-3, poate ca as fi inchis ochii la asezarea in teren a echipei, dar sa vii imbracat in echipamentul adversarei, in conditiile in car olaroiu era in rosu si negru, asta e prea mult. Si ceea ce ma ingrijoreaza mai tare e lipsa de reactie a aradenilor.
Din acest moment (chiar daca banuiam) pt. mine lacatus = sclavul lui sTEAUA = 0

Forza UTA!

AI fffffffffff mare dreptate...Tocmai asta am sustinut si eu in posturile trecute!!!!! plus o gramada imbracati in tricourile stelei pe stadion de parca noi am fi tara nimanui sau fcm bacau!!!!!!
si colac peste pupaza ,galeria noastra se duce dupa meci langa galeria stelei si canta impreuna dupa o infrangere cu 0-3 acasa!!!!!!!
inchipuiti-va aceasta situatie la craiova sau timisoara........
foarte trist,dar duminica am fost cu totii SKLAVII STELEI...mai ramanea sa-l aplaudam pe mm daca venea la stadion si era totul perfect!

Guest

EL CHE Wrote:Lacatus nu are nici o vina.
Pentru noi cat si pentru el este o sansa de a ne lansa in fotbalul mare.
Poate Steaua ne batea oricum si daca ne dadeam si daca nu ne dadeam la o parte.
Unii spun ca a fost o clauza in imprumutul lui Simion pentru a nu plati Sandu prea mult pe el.
Oricum Laca e OK deocamdata la UTA !

taci ma...tu esti un 0 la mentalitate...mai si vb atata....
una e meciul,alta rezultatul,alta ca lacatus antreneaza bine sau rau...si alta jignirea de care vb Imperator.....ne-a umilit venind imbracat asa...asta e problema

Guest

bogdanc Wrote:
micutzu Wrote:Nu stiu daca a avut undeva pe el sigla Stelei. Nu cred ca a avut-o.

Geaca aia albastra, daca va uitati bine, este o una Errea. Nu era nici o alta sigla pe ea, nicidecum a lui stiaoa. Dar, totusi, sunt sigur ca a facut-o expre... un mesaj subtil. Si eu m-am gandit ca nu prea se cuvine sa se imbrace asa - dar pana la urma urmei, el i-a bagat in priza pe jucatori in primele meciuri, si el poate face mult sa ne mentina in A. Si daca tot vreti o interpretare a gestului sau, el nu a fost in culorile obisnuite ale stelei (rosu sus, albastru jos - asa jucau ei in anii '70, '80, si chiar in '90), ci invers: albastru sus, rosu jos... Freud ar fi spus ca se gandea, ca Oedip, sa-l omoare pe tac-su (sau, in cazul nostru, pe ma-sa, adica pe steaua...)

vai ce logica mortala ai...Doamne...a avut albastrul sus si rosul jos.......tu unde ai creierul :?:
mai "marocane" ce "galeria noastra a mers langa ei ?" sau " suntem toti sclavii stelei?" ce kkt mananci ma muisto?
tu esti chiar prost ma papagalule! cu cine ne-am infratit ma copil retardat ce esti? trebuia sai muim sau sa batem copii si pizdele din Arad cu tricouri sau sepci cu stiaua? eram atunci "adevarati" ? NIMENI DIN SUR NU A FOST LANGA STELISTI SA CANTE CU EI SAU SAI APLAUDE TU NU INTELEGI MA CAP SEC?
nu am cantat alaturi de ei atunci cand au muit timisenii pt a nu da nastere unor speculatii aiurea legate de vreo infratire sau altceva !!!

p.s. nu inteleg de ce ai scris la semnatura ta ULTRAS ? cuvantul ala e prea mult pentru tine "mancatorule de seminte"
am o presimtire zidane ca esti o fata cunoscuta care nu a avut loc langa noi iar acum sub un fals sentiment de securitate iti exprimi frustrarile fata noi .....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's