Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Marius Lacatus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
f21ale Wrote:
Alfeus Wrote:Chiar daca UTA a pierdut la P.Neamt,Lacatus a gandit bine echipa,a adus cateva elemente noi si prunci au jucat bine. trebuie sa invete sa tina de rezultat,au invatat sa dea gol ..perfect,acum vor invata sa tina de rezultat. Anca nu are nici o vina la hent,ia venit mingea direct in mana,si Rusu la fel,a respins,singurul lucru ca nu sau sincronizat si au ajuns la minge simultan. Per ansamblu Lacatus a gandit bine acest meci,echipa a gresit dar nu poti face un capat da tara. Acum se agraveaza situatia sunt 4 sau cinci echipe cu 16 pct,cine greseste de aici in colo se duce in jos,aici trebuie noi sa ne mentinem la mijlocul clasamentului ca sa avem o iarna linistita.

Asa bine a gandit echipa incat am reusit si noi cam 20% posesie si 4 pase legate probabil, ce sa zic!!! nu -mi spune ca a jucat echipa mai bine decat cu Urziceni sau cu CFR Cluj cand NU au jucat Anca si Nadaban, practic noi am jucat in 9 oameni...dar deh asta e ... dar nu poti sa spui ca a gandit bine o echipa care nu a avut posesie , nu a legat pasele, nu a creat mare lucru, 0 la faze fixe si CEL MAI IMPORTANT : NU A CASTIGAT !!!!

Am avut meciul in mana,nu am avut posesie dar am avut permanent contraatac si asta inseamna foarte mult. Inca o data ,laca a gandit bine meciul,pacat ca ne-am batut singuri cuie in talpa. Nadaban a alergat mult pt ca asta a fost rolul lui cheie,sa acopere cat mai mult teren la mijloc si sa blocheze creatia adversa. Nu a fost folosit constat ,evident ca nu a dat randament maxim ,dar a jucat in nota echipei. De Anca No Coment ,omu nepotrivit la locul nepotrivit,el nu avea ce sa caute acolo,dar si arbitrul a vazut ca nu a fost intentie,oricum Penalty Clar. Nu cereti prea multe de la o echipa facuta Ad HOC peste noapte. rezultatele sunt norocoase,acum ca totusi incepe sa joace va faceti cu fras. Rabdare fratilor sunt toti niste anonimi - Mara si Ilie,in rest ce vreti sa faca Lacatus. De bine de rau avem 16 puncte si urmeaza sa avem 19 cu Nationalul suntem pe un loc 9 si pt noi in conditiilew actuale este o super perfotmante. Dupa Pauza de Iarna atunci putem avea si noi pretentii. Va inteleg pe toti ,vreti rezultate dar nu intodeauna iese cum dorim. Nu va faceti probleme,se rezolva si situatia asta.
albrosu Wrote:Indiferent de rezultatul meciului cu Nationalul, sper ca peluza sa nu ii mai strige numele. Nu ar strica putina decenta. Eu nu cred ca madrilenii s-au pus sa faca plecaciuni in fata lui Don Fabio dupa victoria in fata Barcei de acum 2 zile.
Daca vom invinge pe 18 noiembrie, l-am putea aclama. Dar dupa fiecare victorie de acasa, sa incepem sa-i strigam numele....

OK scandeaza numele lu Sandu Biladen :lol: :lol: :lol

Guest

Alfeus Wrote:Am avut meciul in mana,nu am avut posesie dar am avut permanent contraatac si asta inseamna foarte mult. Inca o data ,laca a gandit bine meciul,pacat ca ne-am batut singuri cuie in talpa. Nadaban a alergat mult pt ca asta a fost rolul lui cheie,sa acopere cat mai mult teren la mijloc si sa blocheze creatia adversa. Nu a fost folosit constat ,evident ca nu a dat randament maxim ,dar a jucat in nota echipei. De Anca No Coment ,omu nepotrivit la locul nepotrivit,el nu avea ce sa caute acolo,dar si arbitrul a vazut ca nu a fost intentie,oricum Penalty Clar. Nu cereti prea multe de la o echipa facuta Ad HOC peste noapte. rezultatele sunt norocoase,acum ca totusi incepe sa joace va faceti cu fras. Rabdare fratilor sunt toti niste anonimi - Mara si Ilie,in rest ce vreti sa faca Lacatus. De bine de rau avem 16 puncte si urmeaza sa avem 19 cu Nationalul suntem pe un loc 9 si pt noi in conditiilew actuale este o super perfotmante. Dupa Pauza de Iarna atunci putem avea si noi pretentii. Va inteleg pe toti ,vreti rezultate dar nu intodeauna iese cum dorim. Nu va faceti probleme,se rezolva si situatia asta.

Daca tu crezi ca Nadaban ar putea face cindva fata in prima liga te inseli amarnic.
E evident ca Lacatus a facut echipa complet gresit. Din punctul meu de vedere echipa nu e chiar asa slaba si nu cred ca e productiv sa ne plingem permanent de mila ca n-avem jucatori. La UTA sunt destui jucatori cu meciuri destule in prima liga (Mara, S. Ilie, Chirita, Balint ,Balan, chiar Tudor), de asemenea toti sirbii au jucat in prima liga (Jankovic in Serbia si in Polonia, Uros in Ucraina la Zaporoje, Vasilievici in Serbia). Eu zic ca avem lot mai bun decit destule echipe (Craiova, Vaslui, Urziceni etc).
Parerea mea este ca jocul echipei nu are consistenta si aici e vina lui Lacatus.

P.S.: cind ai 4 jucatori de 1,90 concomitent in teren (Danalache, Vasilievici, Costisor, Jankovic) cum a fost in meciul cu Urziceniul de pilda, e impardonabil sa nu ai o schema la cornere sau la loviturile libere din preajma careului (executii penibile cu pasa scurta si sut Balint in zid). Echipa e evident nelucrata.
Pai bine Alfeus, da dupa 12 etape si doua pauze de 2 saptamani nu mai e chiar facuta peste noapte echipa si mai ales cand vezi ca legau mai bine jocul in primele etape decat acuma e normal sa spui ca undeva e ceva gresit. Cand ma gandesc cum am jucat in meciul cu rapid si cum am jucat ieri ma urc pe pereti , si in general in ultimele meciuri am jucat cam nasol, si cu steaua am reusit sa legam mai bine jocul si sa avem mai multa posesie ... :((
Alfeus Wrote:
albrosu Wrote:Indiferent de rezultatul meciului cu Nationalul, sper ca peluza sa nu ii mai strige numele. Nu ar strica putina decenta. Eu nu cred ca madrilenii s-au pus sa faca plecaciuni in fata lui Don Fabio dupa victoria in fata Barcei de acum 2 zile.
Daca vom invinge pe 18 noiembrie, l-am putea aclama. Dar dupa fiecare victorie de acasa, sa incepem sa-i strigam numele....

Dupa 50 de ani de sedinte de partid extaziante, manifestatii pompoase, aclamatii la adresa marilor iubiti ai poporului, cult al personalitatii adus la cele mai inalte s-a infiltrat in subconstientul multor romani nevoia de a lingusi in mod public. Deseori situatiile devin penibile pentru ca omul ridicat azi in slavi e injurat maine.
De aceea, eu prefer sa scandez doar 'UTA', domnule Alfeus si ceilalti din tribune, peluza si din pacate chiar din SUR.
...cult al personalitatii adus la cele mai inalte culmi....

p.s. De exemplu, lui Apostu nu i-a scandat nimeni numele pana acum si majoritatea il blamau pana de curand. Ori acest baiat a vrut cu adevarat sa revina la UTA. S-a trecut destul de repede peste asta...
Oricum e clar. Daca ii mai baga pe astia doi in echipa isi da singur foc la valiza. Nu stiu daca trebuie scandat numele, in fond si la urma urmei el este platit pt a inchega o echipa, si cand ma gandesc cat stelism este in el imi dau seama ca UTA e doar o rampa de lansare pentru el ca antrenor. Daca antrenor era Ionut Popa cu siguranta nu mai postam asa...
Foarte de acord cu ultimele 2 posturi ale lui Albrosu si Non-Phixion
Unii nu stiu decat: "Lacatus, Lacatus!!!" Nu-i ia nimeni din merite insa ce-i mult e mult.
au trecut 12 etape si deja s`au schimbat 10 antrenori. avem o manie sa dam vina pe antrenor dupa nici 2 etape. pai ce timp a avut omul acela ca sa isi pun aideile in practica, sa primeasca jucatorii pe care si`i doreste...daca nu tinem un antrenor cel putin un an...va fi haos total. indiferent de rezultate trebuie sa mergem pe mana lui lacatus pana la capatul campionatului si de la anul imposibil sa nu se vada imbunatatiri
aBsTraKt Wrote:au trecut 12 etape si deja s`au schimbat 10 antrenori. avem o manie sa dam vina pe antrenor dupa nici 2 etape. pai ce timp a avut omul acela ca sa isi pun aideile in practica, sa primeasca jucatorii pe care si`i doreste...daca nu tinem un antrenor cel putin un an...va fi haos total. indiferent de rezultate trebuie sa mergem pe mana lui lacatus pana la capatul campionatului si de la anul imposibil sa nu se vada imbunatatiri

de acord!!!
aBsTraKt Wrote:au trecut 12 etape si deja s`au schimbat 10 antrenori. avem o manie sa dam vina pe antrenor dupa nici 2 etape. pai ce timp a avut omul acela ca sa isi pun aideile in practica, sa primeasca jucatorii pe care si`i doreste...daca nu tinem un antrenor cel putin un an...va fi haos total. indiferent de rezultate trebuie sa mergem pe mana lui lacatus pana la capatul campionatului si de la anul imposibil sa nu se vada imbunatatiri

Il criticam atunci cand este neinspirat, altadata il laudam. Nu doresc sa schimbam antrenorul in mijlocul sezonului, chiar apreciez dorinta lui Lacatus de a face ceva la UTA si apreciez curajul de a prelua o echipa aproape de la zero.
In schimb, exista si reversul medaliei: ceea ce ii ofera UTA lui Lacatus. UTA ii ofera un salariu bunicel probabil, UTA este ultimul tren din cariera lui de antrenor si UTA este primul club cu nume la care antreneaza.
Dar si el trebuie sa demonstreze si altceva inafara de ambitie, disciplina si agresivitate. Speram ca are calitatea de care vorbesc altfel....
ce dracu tot vorbim de omogenizare cind Lacatus schimba echipa si posturile jucatorilor in fiecare meci
a facut o pregatire buna la Felix iar din cate se vede echipa are o forma fizica foarte buna. asta o spun toti comentatorii uita`te numa la meciuri la tv..si se si vede ca pe final de meci inca avem energii si asa am inscris in ultimele partide (cluj, urziceni..si cu piatra neamt cam in min 70)..
Problema la Lacatus este ca nu gaseste formula ideala pt echipa, prefera sa tot faca schimbari. Are teoria aia a lui: cine da randament la antrenamente, joaca. Probabail ca Nadaban si Anca au ambitie, si trag de ei la antrenamente, si nu comenteaza, dar iata ca nu sunt solutii pt un meci de Liga 1.
Oricum ai privi lucrurile, nu cred ca poti ajunge al concluzia ca Anca e mai bun decat Cotan, si ca Nadaban e mai bun decat Hidisan. Sau ca Jankovic este cat de cat fotbalist, si la mijloc e postul lui si da randament.

Nu vreau sa plece Lacatus, dar unele greseli ale lui sunt suspect de evidente.

Guest

I 929 Wrote:Nu vreau sa plece Lacatus, dar unele greseli ale lui sunt suspect de evidente.

Eu vreau. Mi-a dovedit ca nu e antrenor, cu el pe banca n-o sa ajungem prea departe.
Haideti sa nu ne hazardam in declaratii pe care ulterior ajungem le regretam. Chiar daca a gresit, Lacatus este un antrenor bun, ambitios, caruia din pacate ii cam lipseste experienta, asta nu inseamna ca nu poate sa reuseasca.

Numai bine...
Eu nu-l inteleg cum poate iesi in presa cu o declaratie ca asta. Speram sa ajungem in finala Cupei Romaniei fiindca avem sanse sa jucam in Cupa Uefa. Sunt de acord cu performantele dar la lotul actual, la jocul prestat, ar trebui sa fie mai modest putin. Doar daca se bazeaza pe ceva, pe ceva jucatori care vor veni in iarna, poate afirma asta. Sa nu uitam ca fazele superioare ale Cupei sunt la anul. Sigur se bazeaza pe ceva fiindca nu-mi exolic cum la ora actuala poate iesi cu o asemenea declaratie
Incet-incet, Lacatus va ajunge sa-si cunoasca jucatorii pana in cele mai mici amanunte. Fiti mai ingaduitori... Unii nu-si cunosc bine nici nevasta. Sunt tipi care se despart dupa 10-15 ani de casnicie pe motiv de... nepotrivire de caracter. Cand Lacatus va afla ca Nadaban bea coniacul cu paharul de bere, nu stiu cum ii va fi divizionarului C... In nici un caz prea bine!
albrosu Wrote:
Alfeus Wrote:

Dupa 50 de ani de sedinte de partid extaziante, manifestatii pompoase, aclamatii la adresa marilor iubiti ai poporului, cult al personalitatii adus la cele mai inalte s-a infiltrat in subconstientul multor romani nevoia de a lingusi in mod public. Deseori situatiile devin penibile pentru ca omul ridicat azi in slavi e injurat maine.
De aceea, eu prefer sa scandez doar 'UTA', domnule Alfeus si ceilalti din tribune, peluza si din pacate chiar din SUR.

T u de gluma ai auzit ? Decizia iti apartine prietene,te-ai suparat degeaba,fama pe mine cum vrei daca terapia asta te linistete. :lol: :lol: :lol:
O modalitate de reusita este Crezul.Probabil ca are el psihologi cu care se consulta.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's