Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Marius Lacatus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
sau poate cumpara BAra loc direct in Uefa..sau de ce nu in CL sa sarim peste 2 trepte dintr`un foc procedeu mai cunoscut
Tot ma intreb daca ar fi intrat Lacatus in locul lui Sabin Ilie, in ultimul meci cu Vasluiul, daca ar fi fost altul scorul :)
Va dati seama ce demoralizati ar fi fost vasluienii... :lol:
Poate intra la meciul cu Poli si mai si marcheaza :lol:
Omul are nevoie de liniste acum. Oricum stie el ce sa propuna Finantatorilor,ramane de vazut ce buget va fii,inca nu stie nimeni ce buget va fii? Cu 1 milion de Euroi suntem subtiri rau de tot,ne ajung doar daca cumparam marfa ieftina.
Ei, nu cred ca poate fi vorba de o reintrare a lui Lacatus in teren. Mai bine sta el pe banca si invata meserie, experienta, de acolo ar ajuta UTA cel mai mult. Ar fi riscant ca primul meci oficial dupa nu stiu cati ani in care sa intre pe teren sa fie cel cu poli..

Guest

Eu nu cred ca poate fi vorba de asa ceva...
Sa fim seriosi....daca Mrius chiar se gandeste la asta...inseamna ca nu prea e sanatos la cap...
Sa stea pe banca si sa invete...
Domnule Lacatus te-am criticat toata toamna,acum insa iti urez SARBATORI FERICITE INTREGII FAMILII, si NOROC CU UTA. Am vrea sa fim ce am fost si mai mult decat atat. LA MULTI ANI !
cu ocazia sarbatorilor de iarna, va urez tuturor celor legati de fenomenul UTA "Craciun Fericit !" si ca in noul an, multa sanatate si succes !
:6c3c:

Guest

Dupa ce l-am criticat si i-am cerut demisia o toamna intreaga trebuie sa-i urez si eu domnului Lacatus Sarbatori fericite. Nu de alta dar e si el om...(parerea despre el ca antrenor nu mi-am schimbat-o :smile: )

P.S: sper ca dupa primele 5 etape din retur sa facem mai mult de 1 punct.
Lacatus pana acum a demonstrat(sau cel putin mie mi-a demonstrat) ca e un antrenor slab,dar norocos....gandeste prea mult cu sufletul si nu ca capul....NU pot sa inteleg de ce a insistat atat de mult in tur cu jucatori ca Danalache,de ce a schimbat sitemul,cand a mers asa bine la inceput....si a continuat cu noul sistem pana la sfarsitul turului...chiar daca rezultatele erau mult mai slabe...De ce nu a renuntat la anumiti jucatori inutili echipei:Danalache,Anca,Balan.....Is curios ce va fi in retur.......
Chirurgu Wrote:Lacatus pana acum a demonstrat(sau cel putin mie mi-a demonstrat) ca e un antrenor slab,dar norocos....gandeste prea mult cu sufletul si nu ca capul....NU pot sa inteleg de ce a insistat atat de mult in tur cu jucatori ca Danalache,de ce a schimbat sitemul,cand a mers asa bine la inceput....si a continuat cu noul sistem pana la sfarsitul turului...chiar daca rezultatele erau mult mai slabe...De ce nu a renuntat la anumiti jucatori inutili echipei:Danalache,Anca,Balan.....Is curios ce va fi in retur.......

Si parerea mea e ca Lacatus e un antrenor slab, dar care a avut mult noroc in tur. Sa speram ca in retur UTA ca juca un fotbal mai placut ochiului si ca ne vom salva fara emotii
Parerea mea este ca daca in returul cu Poli scorul ne va fi favorabil,Lacatus isi va face meciul de retragere,se vor trage niste sfori in functie de cum stau ambele echipe in clasament.

Guest

:?...iar incepem cu meciul de retragere pt Lacatus?...haideti oamenilor sa fim seriosi ce Dumnezeu...
Lacatus in primul rand sa demonstreze ca e antrenor pt ca acum , in retur, nu va mai putea avea scuza subtirimii lotului
red11 Wrote::?...iar incepem cu meciul de retragere pt Lacatus?...haideti oamenilor sa fim seriosi ce Dumnezeu...
Lacatus in primul rand sa demonstreze ca e antrenor pt ca acum , in retur, nu va mai putea avea scuza subtirimii lotului
\

Rosule stiu ce vorbesc. Asta iti poate spune chiar Lacatus daca il intrebi.
red11 Wrote::?...iar incepem cu meciul de retragere pt Lacatus?...haideti oamenilor sa fim seriosi ce Dumnezeu...

Gaseste el o scuza...stai linistit....mereu sunt altii de vina!Daca jucatorii veniti in probe confirma,are un lot destul de puternic,dar totul dpinde de el,daca tot cu Danalache varf de lance o sa ne omoare....atunci nu stiu ce v fi,ar putea sa-si faca meciul de retragere si ca antrenor...
Marius nu vrem sa ne arati cum ai retrogradat-o pe Ceahlaul !!! Lasa-l pe altu cu mintea mai limpede sa aiba grija de echipa, nu-ti bate joc de un oras intreg, nu fii ingamfat si increzator in cunostintele tale de antrenor pentru ca nu ai aceste cunostinte pur si simplu. MARIUS TE ROG PLEACA SINGUR !!!
Pana acuma nu am avut nimic cu Marius,chiar l-am aparat.Am un mare respect pentru el , a fost un jucator mare dar ca antrenor nu le are . Echipa nu a jucat nimic, nici o faza clara , nici o schema ... O echipa de amatori!!! Imi pare rau sa spun ,dar Marius trebuie sa demisioneze. Ar fi un gest de respect fara de toti UTA-istii si fata de Arad.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's