ZIDANE10 Wrote:AI fffffffffff mare dreptate...Tocmai asta am sustinut si eu in posturile trecute!!!!! plus o gramada imbracati in tricourile stelei pe stadion de parca noi am fi tara nimanui sau fcm bacau!!!!!!
si colac peste pupaza ,galeria noastra se duce dupa meci langa galeria stelei si canta impreuna dupa o infrangere cu 0-3 acasa!!!!!!!
inchipuiti-va aceasta situatie la craiova sau timisoara........
foarte trist,dar duminica am fost cu totii SKLAVII STELEI...mai ramanea sa-l aplaudam pe mm daca venea la stadion si era totul perfect!
Mai usor ba nesimtitule cu acuzele astea nefondate, vin-o cu dovezi la meciul urmator si arata o persoana din SUR care a fost dupa meciul cu Steaua sa cante cu ei si eu personal iti garantez ca ala zboara in clipa urmatoare din brigada, insa fac pariu ca nu ai cum sa vii pentru ca nu ai ce sa dovedesti si atunci vi si te multumesti sa improsti cu noroi pe forum.
In fond si la urma urmei, cine p***a mati esti tu de ai dobandit atata mentalitate peste noapte ?!
Ce ai relizat tu pana acum sa vi si sa ii arati pe altii cu degetul ?
P.S crinatuduce@yahoo.com esti si femeie pe deasupra :lol: :eek: :eek: ?!
Hai mah doar nu bagam toate zdrentele in seama.Nici o treaba n-au ele cu sportu asta nu vedeti? mereti mah javrelor la balet lasati-o pe UTA.V-ati trezit si voi acum. La primul esec sar toti cu diferite prostii.
Nu pot sa cred ca unii oameni pot debita asemenea idiotenii.
Simion are o clauza ca UTA sa piarda cu Steaua(caci altfel steaua nu are nici o sansa la Arad numa daca le dam noi meciu), iar Lacatus vine la Meci in echipamentul stelei.Dupa meci stadionu aplauda iar galeriile se infratesc si canta impreuna ANTI UTA nu? Am si eu intrebare: Extraterestrii cu nava lor spatiala cant au aterizat pe stadion, tot dupa meci?
Daca tot vb SF-uri no!!!!!
ZIDANE10 Wrote:EL CHE Wrote:Lacatus nu are nici o vina.
Pentru noi cat si pentru el este o sansa de a ne lansa in fotbalul mare.
Poate Steaua ne batea oricum si daca ne dadeam si daca nu ne dadeam la o parte.
Unii spun ca a fost o clauza in imprumutul lui Simion pentru a nu plati Sandu prea mult pe el.
Oricum Laca e OK deocamdata la UTA !
taci ma...tu esti un 0 la mentalitate...mai si vb atata....
una e meciul,alta rezultatul,alta ca lacatus antreneaza bine sau rau...si alta jignirea de care vb Imperator.....ne-a umilit venind imbracat asa...asta e problema
Habar nu ai de suporterii UTA-ei. Destept (desteapta) mai esti. Exact de el te-ai luat? Imi dau seama ca nu ne cunosti. In locul tau as sta toata ziua in casa. Dute cu sut !
ce m am enervat cand am citit ce o scris p**a asta sau p***a aia ce o fi cum mah sclavi lu steaua ! doamne !!!!!!!!!!!!!!1 cata prostie mah in plm nu pot sa cred ! eu zic sa o lashi moarta shi numai posta in plm pe aici posteaza in plm pe forum la evz in plm ! inuman
Nu stiti voi de ce ii asa de iritata dra Zidane .Dupa ce or fi refuzat vreo citiva din SUR so mu__sca, s mai trezit refuzata si de nespalati aia de mitici.De asta atita ciuda .
Scuze ca ii un pic off topic
Forzza UTA , Traiasca Aradul
Ca intotdeauna adevarul e undeva la mijloc. Suporterii UTA-ei nu au fraternizat nici pe departe cu steaua. La inceputul meciului stelistii au fost fluierati si huiduiti de un intreg stadion.
Pe stadion au fost insa si tarani, lucru normal, doar nu doar la Arad se intampla asa. In toata tara, oriunde ar juca, steaua se bucura de multa simpatie si in toate orasele unde joaca, sunt foarte multi care sa bucura ca echipa din orasul lor a luat bataie (inclusiv tim si craiova). Nu mai vorbiti prostii, ca asa e.
Totusi, la Arad, spre deosebire de multe alte orase din tara steaua a fost intampinata cu multa ostilitate. Eu nu imi amintesc ca la sfarsitul meciului sa-i aplaude cineva pe mitici (in afara de cei din peluza nord unde stateau suporterii lor).
Cei care au vazut altceva....cred ca au vazut rezumatul meciului la tv.
Lacatus a facut o mare....mare gresala purtand acea geaca albastra. Indiferent daca a facut-o intentionat sau nu.....RUSINE !!!
felicitari pt. inceputul de campionat,va doresc succes in continuare
Aveti un antrenor f. bun care la galati a reusit acum vreo 5 sezoane un retur f. bun cu 29 de pct in 15 meciuri,shi cred k va face treaba f. buna shi la voi
The_Kid Wrote:ZIDANE10 Wrote:AI fffffffffff mare dreptate...Tocmai asta am sustinut si eu in posturile trecute!!!!! plus o gramada imbracati in tricourile stelei pe stadion de parca noi am fi tara nimanui sau fcm bacau!!!!!!
si colac peste pupaza ,galeria noastra se duce dupa meci langa galeria stelei si canta impreuna dupa o infrangere cu 0-3 acasa!!!!!!!
inchipuiti-va aceasta situatie la craiova sau timisoara........
foarte trist,dar duminica am fost cu totii SKLAVII STELEI...mai ramanea sa-l aplaudam pe mm daca venea la stadion si era totul perfect!
Mai usor ba nesimtitule cu acuzele astea nefondate, vin-o cu dovezi la meciul urmator si arata o persoana din SUR care a fost dupa meciul cu Steaua sa cante cu ei si eu personal iti garantez ca ala zboara in clipa urmatoare din brigada, insa fac pariu ca nu ai cum sa vii pentru ca nu ai ce sa dovedesti si atunci vi si te multumesti sa improsti cu noroi pe forum.
In fond si la urma urmei, cine p***a mati esti tu de ai dobandit atata mentalitate peste noapte ?!
Ce ai relizat tu pana acum sa vi si sa ii arati pe altii cu degetul ?
P.S crinatuduce@yahoo.com esti si femeie pe deasupra :lol: :eek: :eek: ?!
Parca trebuie sa fiu nu-stiu-cine sa spun lucrurile astea..problema e daca asa s-a intamplat sau nu?
iti spun eu ca aproape jumate din stadion nu s-a suparat ca a batut steaua...ii auzeam in jurul meu..."eu tin si cu uta si cu steaua", "acum cu uta ,dar nu m-as supara daca bate steaua", "eu as vrea sa fie egal", etc etc..asa ca cum sa nu ma oftic....
antrenoru nostru imbracat in rosu-albastru,apoi el aplauda galeria stelei si culmea la sfarsit mai faceti si unii dintre voi gestul ala...
zidane esti vreun guru al fenomenului si nu stim noi ?
Hai mai termina odata cu minciunile si lasa-ne in pace care juma de stadion cine a aplaudat daca au fost 30 de fraieri care au tinut cu steaua e treaba lor in rest toata lumea a fost afectata de scor mai abtinete deja chiar devine obositor
Micutzule, ar fi fost si culmea sa mai aibe si stema pe geaca aia. Bine ca s-a imbracat in primele 2 etape tot in alb-rosu iar la meciul cu steaua a venit imbracat in albastru. Chiar daca UTA ar iesi campioana cu Lacatus antrenor, tot m-ar deranja un asemenea gest. Nu cred ca fost intamplator.
Cred ca unii nu au inteles ca nu se pune la indoiala profesionalismul si seriozitatea lui Lacatus. E mai mult o chestie principiala mai ales dupa frenezia becaliana si intoxicatia din mass-media. Nici eu nu vad un antrenor mai potrivit decat Lacatus la UTA in prezent dar nu pot trece peste un asemenea gest. Sper sa nu mai repete la fel cum sper ca sa-i explice cineva ca Aradul nu e Galati.
Respect Marius Lacatus pt profesionalism. El a recunoscut de attea ori ca iubeste steaua deci nu mai are rost sa continuam ideea cu hainele ros-albastre. Important e ce face el pentru noi!!!
Lacatush merita tot respectul nostru pt ce a facut cu echipa Uta-ei
Si eu il respect pentru ceea ce a facut si face la UTA dar sa nu uitam ca e platit bine pentru treaba asta. Respect iubirea lui pt Steaua dar si el ar trebui sa respecte iubirea noastra pentru UTA. Din partea mea poate sa se masturbeze cand vede stema Stelei dar cred ca ar trebui sa se abtina doar 90 de minute cat dureaza un meci cu stelistii. Inchei aici pt ca vad ca nu vreti sa pricepeti.
eu zic sa lasatzi la o parte chestia cu geaca...pentru ca asta nu e cel mai important acum...e dreptul fiecaruia sa vina imbracat cum vrea la meci...si sunt convins ca nu a venit la meci intentionat in rosu si albastru...
M-as bucura mult sa fie asa. Asta inseamna ca il vom vedea in ros-albastru si alte meciuri. Daca nu, inseamna ca nu a fost o simpla coincidenta. Chiar, stie cineva cum a fost imbracat la Pitesti? As paria ca alb-rosu.
lasa-ti partea cu geaca :)) discutati si voi partea cu tricourile...ca or zis ca alea albe ne poarta ghinion...cu faru am jucat in rosu...la vaslui rosu...am INVINS :D...cu steaua in alb am pierdut :(...iar acuma la pitesti,din nou in rosu si am INVINS :D....deci rosu noroc ;)) alb ghinion :-? oare sa fie asa ?
Invisible, tin sa precizez ca in partida cu Farul, UTA a evoluat in echipament alb complet, si nu a cistigat. A jucat in rosu doar in amicalul cu Sopron, 3-0, la Focsani cu FC Vaslui, scor 5-2 si in partida de la Pitesti, scor 1-0 cu FC Arges.
Oameni , Lacatush e marfa, ce mai vrem altceva mai bun de la el? serios acum, eu nu vreau sa se ajunga la faze din alea. Daca pierde 3 meciuri UTA la rand sa vad mancatorii de seminte de la tribuna a 2-a urland '' DEMISIA'' , serios..(s-a mai vazut asha ceva la UTA) sa ne menajam sa nu se ajunga la chestii penibile si SA NE INCURAJAM ECHIPA SI LA 5-0 DACA E NEVOIE, ori esti suporter adevarat, ori tzarana din ala care vine la meciuri doar cand bate UTA si joaca bine.....
E de admirat cum LACATUSH a luat echipa asta, care nu avea nici LOT si uite k avem deja 7 puncte.........SA FIM SERIOSI, shtie el ce stie...
peace