Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Marius Lacatus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
SUNTEM PE 9. cu noroc sau fara. eu tind sa pun totul ep conditia fizica excelenta...nu am vazut`o pe uta niciodata sa innoate pe teren. si in ultimele 15 min cand toate echipele cad noi mai alergam de aia reusim goluri pe final.
mai mult nu cred ca putea astepta cineva

sunt 8 echipe peste noi si 9 sub noi.deci suntem in prima jumatate.got it? teminati cu prostiile..jucam in play off:D
FORZA UTA
avem nevoie de noroc .....fara noroc nu eram acum in divizia a
Mda, am avut noroc mult in mai mutle situatii: goluri pe final, arbitraje decente, accidentari care nu prea au contat.

Nu stim sa batem lovituri libere, nu prea avem tactica. Noi putem castiga un meci numai astfel: sa provocam un joc prost , in care ambele echipe sa nu joace nimic, iar pe final, cum necum, un norocos o "baga" dintr-o centrare. Asa au devenit eroi si Apostu, si Danalache, si Iulian Stefan, si acum Hidisan. Sper sa vina Varga si Todea, sa simtim ca avem mijloc, pt ca sa nu mai aiba Lacatus acest alibi.

Atentie: chiar daca suntem pe locul 9, mai jucam 2 meciuri abordabile in 2006, pe care TREBUIE sa le castigam, pentru ca in 2007 , primele 4 meciuri sunt cu Steaua, Arges, Rapid, Dinamo si ma rog...va fi foarte greu sa scoatem puncte de acolo.
Alfeus Wrote:Stiti la ce m-am gandit eu? Oare astia ce cer demisia lui Lacatus nu il aplaudau pe Muistu de Stan,si au proreclit pe unii jucatori galactici,si de aici a inceput decadere UT-ei. OK pleaca Lacatus ,dar cine vine in locul lui. Si eu nu sunt 100 la % de acord ,dar am rabdare ,ca pana la el nimeni nu s-a zbatut atat pt echipa. De ce sa plece ? ca este realist si spune lucrurilor pe nume. Si unde ajungi knd nu lasi un antrenor sa lucreze.Nimeni nu poate sa impute ceva lui Lacatus,cu asa echipa nici nu poti forma un grup omogen.In iarna va avea timp sa se aseze si el la masa si sa gandeasca,totul va fi inca 3 -4 jucatori. Nu cred ca Lacatuas in iarna nu isi va clarifica lotul. Daca din primele 2 etape din retur am face 4 puncte am fi in super grafic.

Daca nu-l aplaud in picioare pe Laca inseamna ca sunt prost sau nu ma pricep la fotbal?
Spune-mi tu ce performante are Laca ca antrenor?Si nu a luat echipa de la 0.Ai dreptate in schimb cu stan . si ca fapt divers o schema tactica o strategie se face in 2 saptamini atat doar ca jucatorii reusesc sa o automatizeze intro perioada mai indelungata (dar la noi nu se vad nici mici incercari)
ziceti-mi un antrenor ce ar fi facut cu echipa asta in conditiile de asta vara 23 de puncte la sf turului !!!!!!nici unul!!!MULTUMESC LACA

fan uta

Iti pot spune eu citi:mai multi care il critica pe Laca.
Ei sigur ar fi facut 38 pct si ne bateam la titlu cu Dinamoul :smile:
Daca o luam in serios,cred ca am si avut noroc in citeva meciuri,dar se si vede conditia fizica superioara,determinanta pe finaluri.
Tin minte ,pe vremea lu Rivaldo la Barca,puneau si ei presiune pe adversari si cistigau pe sfarsit(bine ,tre sa pastram proportiile,era doar un exemplu).
Il citez pe Marius Lacatus, dupa meciul de azi cu Vasluiul:"Stiam sistemul de joc al Vasluiului, am incercat pe cat posibil sa ducem jocul pe zonele laterale sau cu mingi jucate pe culoar in spatele fundasilor centrali care aveau o mobilitate scazuta si stiam ca ne vom creea situatii. Daca nu reusim sa inscriem, nu poti sa te astepti la un rezultat bun."

De acord, da' cu mobilitatea lui Danalache vrem sa surprindem pe cineva?Astazi "Fiara" ori n-a avut inspiratie, ori ghinion.
Cum poate juca unul ca danalache in primul 11?e incredibil domnilor!!..sabin a intra 30 de minute si a fugit de a mancat pamantul...acesta trebuie lasat varf cu apostu din primul minut de joc.Altfel nu se mai poate.
tene 10 Wrote:
Alfeus Wrote:Stiti la ce m-am gandit eu? Oare astia ce cer demisia lui Lacatus nu il aplaudau pe Muistu de Stan,si au proreclit pe unii jucatori galactici,si de aici a inceput decadere UT-ei. OK pleaca Lacatus ,dar cine vine in locul lui. Si eu nu sunt 100 la % de acord ,dar am rabdare ,ca pana la el nimeni nu s-a zbatut atat pt echipa. De ce sa plece ? ca este realist si spune lucrurilor pe nume. Si unde ajungi knd nu lasi un antrenor sa lucreze.Nimeni nu poate sa impute ceva lui Lacatus,cu asa echipa nici nu poti forma un grup omogen.In iarna va avea timp sa se aseze si el la masa si sa gandeasca,totul va fi inca 3 -4 jucatori. Nu cred ca Lacatuas in iarna nu isi va clarifica lotul. Daca din primele 2 etape din retur am face 4 puncte am fi in super grafic.

Daca nu-l aplaud in picioare pe Laca inseamna ca sunt prost sau nu ma pricep la fotbal?
Spune-mi tu ce performante are Laca ca antrenor?Si nu a luat echipa de la 0.Ai dreptate in schimb cu stan . si ca fapt divers o schema tactica o strategie se face in 2 saptamini atat doar ca jucatorii reusesc sa o automatizeze intro perioada mai indelungata (dar la noi nu se vad nici mici incercari)

Nu ai inteles exact ce am dorit eu sa spun prietene. fiecare se manifesta pe stadion cum crede de cuviinta. Lacatus a avut o experienta foarte buna cu Brasovul daca iti mai amintesti si ia adus pana in cupe. De ce nu a mai fost antrenor acolo nu stiu,. Nucleul de jucatori care a fost adus la UTA ca sa se formeze o echipa in jurul lor sau accidentat grav si nu au mai putut continua in campionat. Cu lotul care il are la dispozitie nu poate face mare lucru tot din cauza accidentarilor sau a suspendarilor. Avem un singur jucator cu constanta....Mara ,dar nu este suficient. Echipa merge pana in fata portii dar acolo nu avem omul adecvat sa faca diferenta si sa marcheze frecvent. Personal cred ca sa gresit knd Mara a fost retras in spatele atacantilor ,acolo iau diminuat eficacitatea si eficienta. UTA nu are un inchizator de meserie,si un recuperator pe aceiasi masura. Knd se incaseaza gol se incaeaza din greseli facute la mijlocul terenului. Am vazut atatea antrenamente ale UT-ei ,dar nu seamana deloc cu greselile ce le fac in meciurile directe. UTA nu are mijloc,cand are echipa castiga. Sa speram ca in Iarna Lacatus va avea timp suficient sa studieze pe cine aduce. Din surse apropiate pot sa spun ca s-a luat legatura si cu Jeremy Njoc ,am inteles ca s-a luat legatura cu foarte multi jucatori. Sper ca in mare m-ai inteles,este o parere personala,si trateazo asa ,nu o lua ca si o certitudine.
Iti doresc toate cele bune.
nu mai are rost sa scrieti ceva contra lui lacatus pentru ca pierde ti vremea ... bara si sandu ion ne a explicat mai mult decat clar CAND PLEACA LACATUS PLEACA SI EI......
LACATUS deci face parte din conducere ..... posibil si probabil ca are actiuni la UTA deci trebuie sa intelegem daca mai vrem bani la echipa si sponsori sa terminam cu criticile la adresa lui lacatus
vasilica Wrote:nu mai are rost sa scrieti ceva contra lui lacatus pentru ca pierde ti vremea ... bara si sandu ion ne a explicat mai mult decat clar CAND PLEACA LACATUS PLEACA SI EI......
LACATUS deci face parte din conducere ..... posibil si probabil ca are actiuni la UTA deci trebuie sa intelegem daca mai vrem bani la echipa si sponsori sa terminam cu criticile la adresa lui lacatus

Vasi' te rog sa aduci lamuriri suplimentare pentru "CAND PLEACA LACATUS PLEACA SI EI" (veridicitatea declaratiilor, de unde, cine...) si pentru concluzia ta puerila "LACATUS deci face parte din conducere". E adevarat , face parte din conducerea tehnica. Si e acolo sa IA bani nu sa bage.
Iar ca patroni, nimeni nu-si bate joc de banii lui. Cu atat mai putin Bara si Sandu Ion care in PRIMUL rand sunt oameni de afaceri. Planul de trei ani a lui Bara (incluzand stadion nou, cupe europene etc) crezi ca sunt doar in jurul lui Lacatus ? Be serious.
Hai mah, ce draq, parca stiam ca aici pe forum avem o medie IQ mai mare...
silvione Wrote:Cum poate juca unul ca danalache in primul 11?e incredibil domnilor!!..sabin a intra 30 de minute si a fugit de a mancat pamantul...acesta trebuie lasat varf cu apostu din primul minut de joc.Altfel nu se mai poate.

De acord. Era mai bine invers. Sabin de la inceput, chiar daca nu reusea sa stea in ghete 90 min, apoi Danalache. Avem nevoie de un atacant pur-sange cu tehnica, viteza si simtul portii.
Aici si eu zic ca e o greseala de strategie. Danalache e atacant de careu, nu de explozie. Si la cate mingi e mijlocul " in stare" sa faca pt atac...a iesit asta. Cu toate ca Apostu a irosit 3-4 ocazii.
Las', "iarna" e un sfetnic bun :).
ai dreptate .... IQ mic la multi daca trebuie sa explic treaba cu lacatus in conducerea uta ei

1 BARA s o inteles in 10 minute cu lacatus cand o preluat echipa asta denota clar ca o fost momit cu ceva (posibil actiuni la club]
2 cand echipa o inceput sa scartaie dupa meciul cu poli si bara o zis ca pleaca o declarat clar ca daca pleaca ...pleaca si lacatus cu el ...intelegandu se clar ca lacatus e unul de al lor si nimeni sa nu se atinga de el....altfel gata robinetul cu bani...
3 acum cateva zile INAINTE DE MECIUL CU VASLUI sandu ion declara ca la anul o sa atacam cupele europene .... si o sa mai stea cel putin 5_ 6 ani la club iar cand pleaca el si bara... pleaca si lacatus....deci deduci si tu zeror cu IQ super ridicat... ca asta ar insemna ca si lacatus sa aibe garantat postul de antrenor 5 _6 ani....
1. Lacatus abia astepta o oferta de a antrena in A, din cauza ca vrea sa demonstreze ca mai are un cuvant de spus in fotbal.
2 si 3. Bara si Sandu Ion nu sunt George COpos , sa "puna presiune" pe antrenor. In conditiile acestea Lacatus are liniste, pentru in primul rand vrea performanta ( asta se vede) , problema e ca s-ar putea sa nu poata. Daca lucrurile vor merge (mai) prost, Lacatus va pleca singur.
Dragi colegi de forum cu IQ-uri variate. Nu stiu de ce sunteti asa aprigi in declaratii pro sau contra conducerii tehnice cand concluziile sunt evidente, negru pe alb. Echipa noastra mult iubita de Vasilica, Zerror, The Kid, Apostu, Lereter, Bara, Rednex, etc. si Lacatus (el e si cointeresat material pentru a duce UTA unde n-a mai fost de ani de zile) este in prima jumatate a clasamentului, la 7 puncte de retrogradare. As dori sa vorbim de neprofesionalismul antrenorului cand vom avea probleme infinit mai mari, atunci cand meciuri la rand nu vom avea nici o ocazie clara de gol. Pana atunci sa ne bucuram ca avem echipa buna si frumoasa si suporteri de nota 9+ .
P.S. Vasilica, sa-mi spui si mie de unde pot lua actiuni la UTA, ca deocamdata am la fel de multe ca Lacatus.
ai dreptrte gabita.... vin sarbatorile... sa ne uram SARBATORI FERICITE... insa sa mi spui tu mie un caz din fotbalul nostru sau international cand un conducator de club(SPONSOR} a declarat CAND PLEC EU PLEACA SI ANTRENORUL........

ba din contra antrenorii sunt supusi tot timpul unor mari

presiuni vezi cazurile rapid poli ceahlaul national......

fan uta

mai vasi,tu chiar te iei dupa orice articol de ziar?nu are rost ...sa iti spun inca odata cine are studii de jurnalism in Arad?
unul singur...restu mai au de mers la scoli..
nu crede chiar tot ce se scrie ..
Sarbatori fericite!!
Am senzatia ca mai mult rau ne-ar fi facut o victorie.poate asa...vor fi adusi fotbalisti mai buni..
Prea erau considerati unii mari fotbalisti cu 27 de pct.
asa i infrangerea cu vasluiul trebuie sa ne mobilizeze sa pregatim un retur mult mai bun si sa tragem invataminte din greselile turului....altfel pacat de bani si de nervi...
Acum ce faceti va certati ? sau vorbim de Lacatus? Conjuctura perfecta ,vor urma steaua Rapid si Dinamo fara puncte evident daca nu se intareste atacul si sunt curios atunci ce veti spune.Si Murihno are actiuni la Chelsea ....si care este problema???????
sa gandim pozitiv vorba lui hagi.....

SARBATORI REUSITE.....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Reference URL's