08-04-2007, 11:57 AM
Quote:Niciodata nu e prea tarziu..."sti vorba acea adevarata asta avem cu asta defilam....TU ce ai face?la-i baga pe Tudor atacant si Apostu in poarta...
nu.. l-as baga pe danalache in poarta ca poate acolo da un randament mai bun. :lol: hai sa fim seriosi. atatea improvizatii nu am mai vazut in 8 etape cat intr-un tur din alt sezon. pe deasupra nici nu recunoaste ca greseste. e si el un om dar daca are sange in el atunci sa plece capul jos si sa isi ia talpasita pt ca nu mai face nimic."Niciodata nu e prea tarziu"... si atunci sa tot astept pana gaseste intr-un final lacatus formula finala?! dar daca nu reuseste nicicum? sa il tot astept? asa nu merge...si rabdarea are o limita!
Quote:Normal ca Lacatus a facut lista cu achizitii dar nu el a fost cu verzisorii....aia cu FRANKLIN...a primit ce a primit si el a inceput sa faca(scoata)ce e mai bun...Cine stie ce lista de fotbalisti a avut,dar....BANU VORBESTE....
iti repet: lacatus a adus pe cine a vrut, iar "franklin" cum ii spui tu a cumparat ce a pus lacatus. oricum conducerea a dat ceva bani pe aceste achizitii dar se pare ca degeaba. nu stiu cum sa iti explic ca singurul vinovat de achizitionarea jucatorilor este doar lacatus!conducerea doar vine cu banu.de unde sa stie bara ce atacant sa aduca? nu i-au apararea nimenui. dar campania de achizitii se pare ca a fost una dezamgitoare.
in fine..daca vrei sa mai spui ceva prefer sa o faci la topicul "Marius Lacatus" pt ca aici suntem off-topic!!
on-topic: asa ca in concluzie, repet, nu avem altceva de facut decat sa sustinem echipa asa cum am facut-o si pana acum...