Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa 25: UTA Arad-POLI Iasi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Pentru iubitorii de gen:

Nu uitati ca la finele acestui meci sa scandati "Laca-tus, Laca-tus!" (cu accentele de rigoare pe ultima silaba).
Inaintea meciului (va dau gratis o idee), pentru a va arata imensa dragoste fata de "Marele Antrenor" puteti scanda: "Indiferent de rezultat / Lacatus, esti adorat!" sau
"Si-n retur, ca si in tur,
Laca, te pupam... "

Va asigur ca veti face din nou o "deosebita" impresie... Succes!
Si ca o continuare la cea ce a postat Vortex promit sa scriu numele strazii unde sta lacatus (nr sa-l depisteze ei) pt ca "aplaudacii" sa-i cante serenade pe la ferestre poate asa se satura si ne scutesc de scandari inainte,in timpul,si la sfarsitul meciurilor.
Luati-o mai mult ca pe o gluma desi...mai stii s-ar putea chiar sa o public.
daca azi nu primesc ca si cadou o victorie nu dau nimic de baut de ziua mea. asa ca....
daca si jucatorii sunt la fel de concentrati la miza jocului ca si noi, astazi castigam.
deci: UTA bate iasiiiiuuuulllllll!
pi ei si pi mama lor!
haideti la meci! batem cu 2-0 si avem paste fericit!!
sarbatori fericite la toata suflarea alb-rosie.
LUNA_suportera Wrote:FCM UTA - Poli Iasi, formatii probabile      

UTA: D. Tudor - Balan, Balint, Chirita, Vasiljevic - Apostu, C. Todea, Hidisan, Simao - Stojanovic, Simion

Poli Iasi: Branet - Toma, Onut, Ciobanu, Tarlea - Miclea, Mijin, Naidin, Sfarlea - Balba, Cernoch.

sportarad.com

daca asta va fi echipa va fi o greseala imensa....eu as juca cu Pascovici si Chirita centrali si Balint lateral...clar...andrade,mijlocas dreapta...iar varfuri Edson si Stojanovici(simion)...in privinta lui Ionut Popa...mi-ar place sa-l primim cu aplauze ,poate chiar scandari,fiindca este un utist adevarat....
Doamne ajuta sa avem un Paste fericit ptr toti utistii adevarati...dar asta va fi doar cu o victorie obligatorie....PS salut administratorii care m-au facut azi membru(meritat)...ma duc sa beau o bere ptr asta:))...la reputatie stau mai prost...asa ca miluiti-va in saptamana mare si dati-mi voturile voastre...thanks...bye....FORZA UTA....nu dau pronosticuri dar vreau 3 puncte si atat...acu ma imbrac in alb-rosu,imi iau aparatul foto si tot arsenalul(mai putin celularele ca mi le confisca gaborii la intrare:))) ...si am plecat spre stadion...ne intalnim cu totii la stadion...FORZA UTA!!!!!
10 minute pana la meci...imi parea rauk nu am ajuns la stadion...sper sa se termine bine pt noi...sa ne faca baietii o bucurie de sarbatori !!!
mai nimik nu am jucat in prima repriza...poate in a 2 sa vedem ceva mai mult...doamne ajuta!!!
Deocamdata, meci de matineu. Dupa cum decurje jocul, putem da gol doar din intamplare...:(
cam nasol sta situatia...........ma uit la meci si nu-mi vine sa cred ca nu suntem in stare sa legam o pasa! Asa ceva e inadmisibil!!!
nu arata bine de fel
nu am jucat nimik deci nici macar nu putem spune ca meritam victoria...am alergat mai mult pe langa minge decat cu mingea lka picior...din nou joc la intamplare...nu s-a vazut nici o schema tactica...am jucat la ce-o fi si a iesit un nimik...DEMISIA !!!!!!!!!!!! sa ii spuna cineva lucrul asta k poate el nu concretizeaza ca i s-a dus vremea...
un joc in care sincer va spun nici nu mi-am dorit sa dam gol din intamplare cum am dat in alte meciuri si asta numai pentru a vedea si conducerea in ce stare se afla echipa....JALNICA !!!
ALOOOO DOMNUL' BARA&SANDU TREZITI-VA PANA NU E PREA TARZIU !!! Jucam HAOTIC si fara nici o schema de joc!
NU stiu ce sa zic e ca sezonu'l trecut in care pur si simplu nu reusim sa marcam. sper ca sa ne revenim si sa ne beblocam. culme este ca am peirdut numa 2 jocuri in retur
Poate sa-mi spuna cineva ce a vorbit galeria cu Chirita, am vazut ca s-a dus la gard si a vorbit cu supoprterii, macar a avut taria asta........
Praf,echipa e praf! Nu au jucat nimic.Greseli personale cu duiumul.Nu pot sa cred ca aceasta echipa joaca in prima liga si mai grav...la echipa mea de suflet.Ce cauta la UTA jucatori ca Balan,Pascovici,Simion,Thiago?!? Si mai ales titulari?!? Este absolut jignitor la adresa fanilor si a spectatori.E clar ca se joaca fara pasiune... dar nici un pic de respect fata de fotbal? Cred ca si in divizia a 3-a se joaca mai cu pasiune decat cum au jucat acesti "jucatori". Eu unul nu mai am nici o asteptare de la generatia asta.
Astept urmatoarea, care sper sa faca mult mai mult.Daca nu se schimba ceva repede, vom retrograda cu siguranta . Dezamagire maxiam...
mi-as fi dorit ca meciurile pe care le-am castigat in tur cu mult,mult,enorm de mult noroc(adik cu rapid,urziceni,craiova,cluj-toate au fost goluri date cu sansa)sa se fi terminat la egalitate.mi-as fi dorit sa nu fi avut asa de mult bulan la meciurile alea.daca scoteam un egal atunci in momentu de fata eram mult mai jos in clasamnet.in felul asta conducerea poate s-ar fi trezit la timp si l-ar fi schimbat pe lacatus cu cineva care se poate numi antrenor.dupe acele victorii toata lumea il pupa pe lacatus si il vedera mare antrenor.akum e prea tarziu sa face, schimbari.s-a dus norocul lui lacatus,asa cum ne asteptam cu totii si am ajuns cumplit de rau.pe langa faptul ca pierdm meci dupa meci,noi niuci macar nu jucam fotbal...de asta s-au convins pana si comentatorii care vad ca ironizeaza uta la fiecare meci datorita faptului k nu joaca nimik.
voi fi cat se poate de scurt...VARZA...:eek:
Para26 Wrote:Poate sa-mi spuna cineva ce a vorbit galeria cu Chirita, am vazut ca s-a dus la gard si a vorbit cu supoprterii, macar a avut taria asta........

pai a incercat sa scoata echipa , ca el personal si`a dat duhu pe teren si ca ce vrem sa moara pe teren ? ei au incercat , nu au avut ce sa faca etc .... cam astea am auzit eu ...poate nu am auzit bine.
Cert este ca echipa e 0 ( ZERO ) nimik n`am jucat o zice un intreg stadion .... la bistrita la fel a fost , noi 100 din tribuna n`am vazut bine ca echipa a fost varza  , am vazut alt meci , probabil ca si acuma 4-5000 de oameni au vazut alt meci.
0neLoveUTA Wrote:
Para26 Wrote:Poate sa-mi spuna cineva ce a vorbit galeria cu Chirita, am vazut ca s-a dus la gard si a vorbit cu supoprterii, macar a avut taria asta........

pai a incercat sa scoata echipa , ca el personal si`a dat duhu pe teren si ca ce vrem sa moara pe teren ? ei au incercat , nu au avut ce sa faca etc .... cam astea am auzit eu ...poate nu am auzit bine.
Cert este ca echipa e 0 ( ZERO ) nimik n`am jucat o zice un intreg stadion .... la bistrita la fel a fost , noi 100 din tribuna n`am vazut bine ca echipa a fost varza  , am vazut alt meci , probabil ca si acuma 4-5000 de oameni au vazut alt meci.

merci de informatie....abea astept sa vad declaratile celor din conducere!!!
Pages: 1 2
Reference URL's