Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa 25: UTA Arad-POLI Iasi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
0 - echipa
0 - antrenor
0 - conducere

De retrogradat nu cred ca vom retrograda, cu toate ca este foarte posibil sa se intample si asta,dar cel mai rau imi pare ca am dreptate in cele spuse cu ceva timp in urma.
Dupa meci , cu un grup de utisti am trecut pe langa galeria lu iasi , si au inceput iesenii sa scandeze......... ARADULEEE RAMAII IN A TE VREA POLITEHNICAA si UTA aplauze UTA aplauze UTA ...:eek::eek:

Referitor la meci ......incep problemele pentru noi:(
Toata lumea e suparata, am vrut sa postez mai multe poze, dar acest OM din poza daca l-ati fi vazut cum traia traieste pentru UTA........ Suntem UTISTI ORICE AR FI.... era cu editia acestui ziar in buzunar, si tinea de acel ziar ca pe ceva SFANT, Poate ar trebui data la jucatori sau lacatus nu stiu, sunt suparat gata nu va mai plictisesc........
[Image: picture125hb5.th.jpg]
Avand in vedere ca a venit Chirita la gard eu nu cred ca tine faza cu "a avut taria asta " o avea daca isi vedea de treaba in teren nici unul dintre actuali jucatori nu merita sa poarte emblematicul tricou al echipei UTA care a fost purtat cu atata mandrie de Domide Petschovschi atat in tara cat si in strainatate. Si sa nu mai vorbesc despre cei care au vb cu el si se aflau pe langa gard , sa ii vezi ca in momentul in care vine spre gard il huiduie si il injura iar dupa ce vb cu el il aplauda si ii scandeaza numele!!!Iar de tribuna a doua ce sa mai zic azi am auzit un cuvant cred ca ciudat pentru multi dintre ei.Aceiasi oameni care la ultimul meci acasa scandau Lacatus Lacatus... acum au scandat Demisia Demisia.... poate acum isi va deschide si domnul Bara ochii si va vedea pe cine a aparat atata timp si l-a tinut pe banca tehnica desi ma indoiesc.In rest ce sa mai zic IUBIRE IN ORICE CONDITII PENTRU O LEGENDA VIE. .
nimic nu a facut UTA... nu stiu ce ne facem daca jucam asa.:?:x
Razvan Wrote:Dupa meci , cu un grup de utisti am trecut pe langa galeria lu iasi , si au inceput iesenii sa scandeze......... ARADULEEE RAMAII IN A TE VREA POLITEHNICAA si UTA aplauze UTA aplauze UTA ...:eek::eek:

Iar acel grup de utisti le-au replicat ceva?
nu tin minte sa fi scris vreodata ceva de rau de UTA .... dar de data asta nu pot spune decat ca am o dezamagire profunda... astazi am avut senzatia ca ne-am batut atat de rau joc de fotbal... si mi-e teama ca se va razbuna pe noi...

mai mult nu mai am puterea sa scriu acum...
RED Ultra vest Wrote:
Razvan Wrote:Dupa meci , cu un grup de utisti am trecut pe langa galeria lu iasi , si au inceput iesenii sa scandeze......... ARADULEEE RAMAII IN A TE VREA POLITEHNICAA si UTA aplauze UTA aplauze UTA ...:eek::eek:

Iar acel grup de utisti le-au replicat ceva?

Nu , doar aplauze

Pe langa ca nu jucam nimica mai avem si noroc .. bine ca batut HEI HEI Pandurii pe Ceahlaul
Jalnic
ce rau e sa depindem de altii...stam si ne rugam sa piarda ceahlaul pt k noi nu suntem in stare sa strangem puncte...penibil...data viitoare avem meci greu la cluj...nu stiu cu cine o sa joace moldovenii acasa dar daca au putin noroc si castiga se apropie la 2 puncte...nu pot sa cred in ce situatie suntem ...ma tot uit la clasament si imi doresc sa fie doar un vis.dar....
"La Arad, calculele se complica încet, dar sigur. Lacatus nu are solutii pentru atac si se vede de pe Luna ca lipsa lui Mara conteaza mai mult decât orice."
sursa: ProSport

Acesta este un mic fragment din Pro Sport. E evident....de la mijloc in sus,UTA e varza.....defensiva e buna,de la constructie pana la finalizare UTA sta execrabil.....nu e nimeni sa-l inlocuiasca pe Mara,nu e nimeni sa construiasca,sa dea pase inteligente...daca era Mara la lotul asta acuma UTA era in primele 8.Asa.....
Pages: 1 2
Reference URL's