Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Etapa 23 UTA Arad-Dinamo Bucuresti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
albrosu Wrote:Mai calmati-va putin deoarece se cunosc cele 4 retrogradate..

ne "iluminezi" si pe noi?
Jiu, National, Arges si viitoarea defuncta, aia, cum le zice, de-l au pe ala gras la conducere, am un lapsus (mai sa fie, deja am uitat de ei). Cred ca ai ghicit de cine zic, de aia de la sud, de au ramas fara identitate.
Ca sa incheiem off-topicul, Argesul joaca slab, s-a vazut si in meciul cu noi ca nu au putere. Ei sunt deja in groapa. Ce sa zici de Ceahlaul, unde ii cine ii si invarte multe.
In fine, nu asta e subiectul topicului.

Fratilor, daca nu batem duminica, incepem sa belim pe banana. Intram in criza si o sa jucam speriati de bombe cu contracandidatele.

Guest

micutu Wrote:Fratilor, daca nu batem duminica, incepem sa belim pe banana. Intram in criza si o sa jucam speriati de bombe cu contracandidatele.

ca sa batem duminica, trebuie sa JUCAM FOTBAL!!! lucru asta nu l-am vazut in ultimele meciuri.... lacatus trebuie sa faca ceva! ori sa se puna pe antrenat, ori sa ne lase in pace! sunt putin cam pesimist... cred ca vom pierde iar... (argumente nu ma chinui sa aduc, gasiti voi o gramada)
razvanpsv Wrote:ca sa ne mai animam un pic :
Dinamo o sa ne cedeze toate cele 3 puncte, Bistrita si Iasi la fel , daca tineti minte meciurile din tur.8)
Deci 9 puncte in urmatoarele 3 meciuri......poate sa fie si o coincidenta:o

are dreptate vise ala...trezeste-te:P...eu cred k scoateti 5 pcte din meciurile astea 3
Reference URL's