Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Reclamatii la adresa administratorilor si moderatorilor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu inteleg de ce postarile mele au aparut la username-ul KappA si au disparut de la mine.Nu ar trebui sa permiteti inregistrarea unor username-uri identice sau asemanatoare pentru ca se creaza confuzii.Cum s-a putut produce "ghiveciul" de la KappA cu postari de la 2 utilizatori diferiti?
Nu am inteles nimic, fii mai explicit te rog!
Dupa cum am spus in PM-ul ulterior celui de sus adresat lui micutu eu ma refeream la userul cristian 81 cu care citeam de la birou forumul si la un user mai vechi facut in martie sau aprilie anul trecut insa pe care probabil l-ati sters deja pentru ca nu aveam nici un post cu el, doar citeam forumul de pe acestea 2...a fost o neintelegere si eu am alimentat-o prin faptul ca nu am specificat in primul PM care e celalalt user iar micutzu a crezut ca e vorba de Kapa...oricum, daca va ajuta cu ceva eu am destul de putine posturi si va pot face o lista cu cele care nu sunt ale mele, asta daca le puteti transfera inapoi userului Kapa...cu ocazia asta imi cer si eu scuze userului Kapa pentru partea mea de vina...
(24-06-2009 09:19 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]multi poate se intreaba ce e cu lancezeala de pe forum sau cu apatia unor useri care altadata va bombardau cu informatii sau postari.sunt multe cauze dar cele primordiale trebuie cautate in situatia UTA-ei.
Frumos iti sade.arunci "pestele imputit" in ograda UTA-ei.cu siguranta si situatia clubului si vancanta si altele contribuie la o lancezire a forumului in perioada asta, insa eu cred ca mai exista si o alta cauza.
Cipriane tu chiar nu vezi in ce mod tratati voi(moderatorii) userii!cum cineva are o alta parere decat a voastra imediat ii taiati "microfonul".eu unul m-am saturat de tine si de redpunk one.nu sunteti in stare sa acceptati si alte pareri?daca nu, dispareti tata ca forumul asta nu este al vostru personal.sa ramana oamenii competenti la "pupitru".il dau exemplu aici pe Kidu care desi si el are simpatii politice si si le defuleaza cateodata pe forum are capacitatea de a fi echilibrat in discutiile cu ceilalati useri.de exemplu sunt de acord cu el cand nu ii permite lui cristi sa faca katerinca pe acest forum,dar chiar daca in sinea lui nu doreste acest lucru,va supune dezbaterii aceasta problema.e exemplul cel mai clar de cum sa moderezi un forum fara a leza gratuit vreun user.eu v-am dat un sfat, acum voi faceti ce vreti, dar sa nu uitati ca pe acest forum mai presus de voi e UTA si Aradul.

Vlad_SUR

,,nebunule care esti tu nebunule",cip_leo nici macar nu e moderator sau admin.
dovada cea mai clara ca exista echilibru si drept la replica pe acest forum e insasi faptul ca tu , lingau de serviciu la falca si pdl, inca mai poti posta pe acest forum!!!!!

te-ai saturat de mine si cip, extraordinar......oare cata frustrare s-a acumulat in tine pana cand ai indraznit sa scrii postul asta ???
zburati-l!
(25-06-2009 03:46 AM)mash510void725 Wrote: [ -> ]
(24-06-2009 09:19 PM)cip_leo Wrote: [ -> ]multi poate se intreaba ce e cu lancezeala de pe forum sau cu apatia unor useri care altadata va bombardau cu informatii sau postari.sunt multe cauze dar cele primordiale trebuie cautate in situatia UTA-ei.
Frumos iti sade.arunci "pestele imputit" in ograda UTA-ei.cu siguranta si situatia clubului si vancanta si altele contribuie la o lancezire a forumului in perioada asta, insa eu cred ca mai exista si o alta cauza.
Cipriane tu chiar nu vezi in ce mod tratati voi(moderatorii) userii!cum cineva are o alta parere decat a voastra imediat ii taiati "microfonul".eu unul m-am saturat de tine si de redpunk one.nu sunteti in stare sa acceptati si alte pareri?daca nu, dispareti tata ca forumul asta nu este al vostru personal.sa ramana oamenii competenti la "pupitru".il dau exemplu aici pe Kidu care desi si el are simpatii politice si si le defuleaza cateodata pe forum are capacitatea de a fi echilibrat in discutiile cu ceilalati useri.de exemplu sunt de acord cu el cand nu ii permite lui cristi sa faca katerinca pe acest forum,dar chiar daca in sinea lui nu doreste acest lucru,va supune dezbaterii aceasta problema.e exemplul cel mai clar de cum sa moderezi un forum fara a leza gratuit vreun user.eu v-am dat un sfat, acum voi faceti ce vreti, dar sa nu uitati ca pe acest forum mai presus de voi e UTA si Aradul.

Radiofonistule portocaliu, nu incerca sa schimbi frecventele ca dai tare de tot cu bata in balta. Somn usor in continuare!
1. Pe forum nu se tine cont de apartenenta politica a niciunui user.
2. Indiferent ca, cuiva, ii place (sau nu) de un admin sau moderator cu atat ramane. Moderatorii sunt numiti de admini, si cu asta basta.

P.S. : dupa cum spunea un user (care nu a mai postat de mult pe aici) : "nimeni nu esti perfect" .
In cazul in care intampinati orice fel de problema cu accesul pe forum mai ales ca acum inscrierea este blocata momentan si poate stiti pe cineva care vrea sa isi faca cont, va las un numar de telefon unde ma puteti contacta si incercam sa gasim o solutie la problema aparuta. Asadar numarul meu este 0740.147.291
Reference URL's