Doliu in sportul romanesc si aradean. Maria Cioncan, singura atleta de top ce a ramas legitimata la CSM Arad dupa despartirea de PAB-Romania, a decedat in aceasta dimineata, intr-un accident de masina in Bulgaria. Sportiva, care in acest an ar fi trebuit sa implineasca 30 de ani, se intorcea dintr-un cantonament efectuat in Grecia. Antrenorul hunedorencei, Stefan Berecszazi, se afla intr-o alta masina si nu a patit nimic, insa tragedia era deja consumata.
Sub culorile CSM-PAB Romania, Maria Cioncan a obtinut cel mai prestigios rezultat al carierei sale in anul 2004.
La Jocurile Olimpice de la Atena, atleta a castigat medalia de bronz la proba de 1500 de metri, performanta pe care ar fi dorit sa si-o imbunatateasca anul viitor la Beijing. Din nefericire, Maria nu va mai apuca acest moment, pentru ca ingerii au chemat-o mult mai repede in Ceruri. Dumnezeu s-o odihneasca in pace! :(
Ce trist; Dumnezeu sa o ierte, a fost o Romanca adevarata, care a facut cinste Romaniei!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
Inca o tristete!!! Astazi se implinesc 2 ani de la decesul lui Toni Alexe (fost component al echipei campioane West Petrom Arad) un alt sportiv ce a facut cinste Romaniei...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi!
Non-Phixion Wrote:Inca o tristete!!! Astazi se implinesc 2 ani de la decesul lui Toni Alexe (fost component al echipei campioane West Petrom Arad) un alt sportiv ce a facut cinste Romaniei...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe amandoi!
Este o zi tragica ziua de 21 ianuarie. Doi mari sportivi au plecat de langa noi, iar ambii au avut legatura si cu sportul aradean.
Dumnezeu sa-i odihneasca.
P.S. am auzit o chestie ce m-a socat, a declarat antrenorul Mariei ca politaii bulgari au cerut 20 de euro ca sa cheme salvarea
din pacate viatza are si un sfarsit dar se pare ca pt unii e cam devreme, Dumnezeu sa o odihneasca !
@Ultra sunt doar zvonuri ale unor jurnalisti teribilisti (parerea mea)
Dumnezeu sa o odihneasca in pace !!!
Dumnezeu sa o odihneasca!:(
Sandu Ion cred ca este nasul ei de cununie.
Odihneasca-se in pace! :(
exact la 2 ani de la moartea lu Toni Alexe :(
Dumnezeu s-o odihneasca in pace:(
Dumnezeu s-o ierte.:( Am fost in tribuna la olimpiada din Grecia si am aplaudat-o cand a luat medalia de bronz.
Pacat ca se intampla astfel de tragedii... Dumnezeu sa o odihneasca in pace !
Dumnezeu sa o odihneasca in pace
Dumnezeu sa o odihneasca :(
Dumnezeu sa o ierte, poate pe lumea cealalta va afla odihna si fericirea, lucruri de care nu a prea avut parte aici pe pamant.
Probabil Dumnezeu avea nevoie de inca o concurenta la Jocurile Olimpice din rai si a ales-o pe Maria Cioncan .S-a stins prea devreme la doar 29 de ani , avea toata viata inainte .Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa o aseze la dreapta Lui.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace ...