Cine vrea sa-si schimbe numele (nick-ul) pe forumul acesta, poate sa ceara aici.
Pentru inceput am onorat cererea lui Turi (primita pe privat) de modificare a nick-ului in Tofu.
In acest fel pot sa vada toti user-ii cine si in ce si-a schimbat nick-ul si astfel sa poata fi recunoscut de toata lumea.
In acest mod cererile voastre pot fi vazute de toti moderatorii si adminii si astfel modificarile se vor face mai prompt.
Salut, vreau si eu sa anunt ca mi-am schimbat "nick-ul" din "covacicosmin" in "UTA's fan".
Ceao!
Reguli privind inscrierea pe forum:
1. Numele (pseudonimele, nickname-urile, etc) nu vor contine sub sanctiunea respingerii inscrierii pe forum sau a stergerii contului urmatoarele:
a) Numele UTA, Arad, Ultras,.....
Nu mai da nimeni 2 bani pe lege???
se va analiza modificarea (propunerea) utilizatorului si se va comunica decizia in curand
UTA's fan e ok parerea mea, la fel cum este si fan UTA.
Regula la care face referire Hantic se refera strict la numele UTA, Ultras pentru ca nimeni nu este indreptatit sa isi insuseasca aceste nickuri.
Partidele politice ne-au murdarit orasul cu afisele lor, sa ne scuteasca macar pe forum. Ma refer la userul @psd.
paul sorin dumitrescu :))
daca e sa faca politica pe forum o face si sub alt nume ...
@Utarad
Schimba-ti te rog numele (daca nu stii, spune tu un alt nume si ma ocup eu de asta) pentru ca cel pe care l-ai ales contravine regulamentului de inscriere pe forum:
Reguli privind inscrierea pe forum:
1. Numele (pseudonimele, nickname-urile, etc) nu vor contine sub sanctiunea respingerii inscrierii pe forum sau a stergerii contului urmatoarele:
a) Numele UTA, Arad, Ultras,.....
b) Numele unor fotbalisti, antrenori, conducatori actuali sau din istoria clubului UTA
Mersi!
P.S. Ai termen 3 zile altfel iti voi sterge userul fara alt avertisment.
Utilizatorii "Utarad" si "uta" au fost stersi.
Toti utilizatorii care si-au pierdut conturile, care nu se pot inregistra sau care au alte probleme legate de forum, logare sau inregistrare sa isi faca provizoriu un alt user cu care sa ne anunte problema pe care o au si ulterior vom face in asa fel incat sa isi recupereze userul initial.
Asadar:
1) Timis, te poti loga din nou cu Timis insa parola ti-a ramas aia de la timisu (ti-o poti schimba daca nu iti convine).
2) Vlad_SUR, te poti loga acum, ti-am resetat parola (ti-o trimit pe messenger).
Daca mai stiti si voi alti useri cu probleme, va rog sa imi spuneti si vom lua masuri.
Doresc să renunţ la nick-ul ,,alb_rosu_de_furie'', iar noua mea semnătură pe acest forum să fie Alb_Roşu. Motivaţie: de la o vârstă furia devine inoportună şi nesănătoasă.Vă rog să-mi comunicaţi dacă se poate.
Rezolvat!
D-le Matei, sa intelegem ca odata cu vartsa dispare si furia?

Va rog sa pastrati semnatura o perioada de timp pana se familiarizeaza si restul lumii cu noua "identitate" a d-voastra.
ATENTIE: cand va logati cu noul nick este imperios necesar sa folositi diacritice pentru litera "ş". Daca va deranjeaza, imi spuneti si il facem "Alb_Rosu".
Mulţumesc, Kidule! Eu, de regulă, folosesc diacritice, aşa că nu va fi o problemă. Cât despre furie, am ajuns, într-adevăr, la o vârstă la care încerc, nu doar să o temperez, ci şi să o controlez. Cred că e mai bine ca, înainte de a ne înfuria, să căutăm să înţelegem.
Mi-e teama doar ca unii dintre admini sa nu va baneze din greseala... dintr-un exces de furie. :-)
Din 5 mesaje 4 sunt "intepaturi"... Superb!!!!
Se pare ca cineva ii gelos...
lasati-l ma sa fie "liber" !
(02-01-2011 06:28 PM)Crishu Wrote: [ -> ]Se pare ca cineva ii gelos...
Nu am cum sa fiu invidios pentru username-ul ales de o persoana pe care o respect foarte mult. Ai prins ideea Redpunk.
(02-01-2011 06:19 PM)Burebista Wrote: [ -> ]Din 5 mesaje 4 sunt "intepaturi"... Superb!!!!
(02-01-2011 06:28 PM)Crishu Wrote: [ -> ]Se pare ca cineva ii gelos...
Eu am facut caterinca de el ca el ii in conflict cu moderatorii majoritatea timpului
(03-01-2011 12:01 AM)albrosu Wrote: [ -> ]Nu am cum sa fiu invidios pentru username-ul ales de o persoana pe care o respect foarte mult. Ai prins ideea Redpunk.
Il preferam furios, sper doar sa nu fie banat din cauza ta :)))