Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Dragostea de UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
sunt de acord in mare parte cu redNeck, acele povesti sunt frumoase cu adevarat, dar eu le-as sugera (daca ar putea sa intre) sa se uite si peste topicul Amintiri despre UTA-ITA, 1946-1974 si aici chiar nu trebuie sa explic de ce...
de fapt sunt multe topicuri ce ar trebui vazute de conducere dar cine crezi ca se uita...??daca dl Danciar s-a uitat peste ele ma gandesc ca nu le tine doar pt el,nu?

Guest

ehh..mi-e greu si mie sa cred ca a fost danciar cel care a postat aici.. si prin simplul fapt ca scria cu tz cum a remarcat si heineken...
nu stiu cine se tine de astfel de glume :?
asa vorbiti de parca ar fi intrat Basescu la noi pe forum...
Dupa cum observati user-ul e acit de cateva luni pe forum, doar ca nu a postat pana acum.
Daca cineva avea de gand sa faca o farsa isi facea un user nou

Guest

e un lucru extraordinar sa intre cineva din conducere pe forum si sa intre si intr-un dialog deschis cu fanii... cred ca am avea ambele parti de castigat
eu mi-am expus doar o parere si inca sunt circumspect :smile:
daca e dansul atunci jos palaria , astept sa intre in dialog cu noi
D-le Danciar, as dori prin intermediul dumneavoastra sa vorbiti cu conducerea echipei sa ia atitudine fata de declaratiile bufonului de la craiova vizavi de campioana provinciei. Prea nu suntem luati in seama, prea de multe ori am intors si celalalt obraz numai ca sa nu provocam scandal, sa demonstram ca suntem civilizati. Ajunge un badaran oltean sa-si bata joc de munca sutelor de aradeni si nu numai, de-a lungul istoriei, cele sase campionate sa nu fie luate in seama. Dragostea fata de UTA ne indeamna sa luam pozitie si fata de ineptiile debitate de unii neaveniti in fotbal. Cred ca Ionut Popa matura pe jos cu mititelu daca era in tema. Mi-e rusine ca la meciul cu craiova m-am abtinut sa strig vulgar, dar am fost prost, n-o sa se mai intample.
D-le Danicar, ma bucur ca simtiti aceste lucruri pentru UTA!:smile:

Pe de alta parte, comunicarea intre suporteri si conducerea clubului a lasat de dorit pana acum.Propun ca in acest topic sa raspundeti punctual unor intrebari sau sa prezentati si opinia oficiala a clubului in anumite aspecte. Avem exemplul a 2 jucatori care au intrat pe forum, si au avut parte numai de aprecieri. Speram ca astfel, sa nu mai existe acea falie intre suporteri si conducere.

Prima mea intrebare pentru dvs: abonamentele pt retrur, cand se vor pune in vanzare si mai ales la ce pret.:smile:

Sper sa intrati cat mai des pe forum. :smile:
:Peu am postat si sunt ,mindru ca pot lucra pt acest club!despre abonamente dupa 10 februarie!sa stiti ca poate sunt mai utist decit multi altii care doar dau din gura!!!!!!!!!!!!!!!!cu respect pt batrina doamna DANCIAR IONEL!
E greu de crezut. De ce nu are in loc de "cefa"sa zicem Danciar Ionel?interesant dar totusi daca e dansul as vrea sa ii spun ca nu pot decat sa ma bucur ca intra cineva din conducerea clubului UTA pe forum .
RED Ultra vest Wrote:E greu de crezut. De ce nu are in loc de "cefa"sa zicem Danciar Ionel?interesant dar totusi daca e dansul as vrea sa ii spun ca nu pot decat sa ma bucur ca intra cineva din conducerea clubului UTA pe forum .
cefa Wrote::Peu am postat si sunt ,mindru ca pot lucra pt acest club!despre abonamente dupa 10 februarie!sa stiti ca poate sunt mai utist decit multi altii care doar dau din gura!!!!!!!!!!!!!!!!cu respect pt batrina doamna  DANCIAR IONEL!

Daca sunteti intradevar d-ul Danciar va felicit pt ce a-ti postat.Referitor la abonamente iar s-a schimbat,eu stiam ca s-au redus si era pretul 1250000 la tribuna a doua 1000000 la peluze plus reduceri pt cei ce au avut abonamente in tur.

Guest

Eu nu cred ca este Danciar
razvanpsv Wrote:Eu nu cred ca este Danciar

sunteti culmea! daca omul spune ca este danciar credetil pe cuvant!
eu i-am recunoscut stilul de exprimare si stiam chiar de la dansul ca urmareste forumul oficial! dar acest lucru poate confirma si kidu!

de fapt nu vad ce-i asa de necrezut ca un oficial al clubului isi abate ochii si pe forumul oficial pt a citi din parerile suporterilor(vorba lui calincrt doar nu a intrat basescu sa ne salute!)
Reference URL's